Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 956
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
Добро утро! Що съм кукнала?! Даже кучето още спи. 🤣 Днес последен ден мързел и утре пак на работа.

# 271
Добро утро! Мъгливо и неприятно е времето днес, ОИ ме чака, дано към обяд се разсее мъглата, та да се поразходим малко.

# 272
Добрутро.
При нас прикапва. Няма да мърдам никъде, стига ми обдухването вчера.

Чудя се, защо в нито едно от приложенията, които накачихме като коледни лампички по телефоните си, защото ни задължиха - тиймс, фейс група, школо, че и в сайта на у-щето, няма никаква информация за утре !?!!
Явно съм твърде тактична, защото ми е неудобно да притеснявам класната вкъщи и звъненето на личния й телефон съм оставила за най-накрая. Чувствам се като някакво тъпо изключение. Много тъпо.
Кажете ми моля ви, как другите разбират ??

# 273
Дано, комшу, ма кат гледам..... гъста и бяла кат кисело мляко.... чака ме олинклузива и разваляне на елхата.... щото като тръгна на работа, не ми се занимава!
Ай, добро ви утро!!

# 274
Трети човек казва, че утре можело и да ме отворят.. очаквам всеки момент да се покаже шефа и да каже : искате ама няма. Остават си вкъщи.

# 275
Тета,има заповед от министъра-ясли, градини, ученици 1-4клас присъствено.Другите-дома.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 10:16 от Ренко

# 276
Знам ги заповедите аз.
Организационно ме интересува от колко часа ги искат, и с кои учебници, че всичките неща са вкъщи, вкл.бои, маратонки и т.н. и само дете не може да качи тоя багаж до стаята, а нас не ни пускаха извън оградата...

# 277
При положение,че все още е първия учебен срок,едва ли ще има промяна.Но разбирам на какво се дразниш.При нас информация се дава редовно-преди в чата в Месинджър,сега-Вайбър.Тази заповед например,още като е била подписана стигна до нас, родителите, посредством класната.

# 278
Да, точно това е. Разбрала си ме 🙂🙂

# 279
Ей, Веси, добре, че ми напомни за елхата. Трябва от нея да започна, иначе отиде до март месец елха в хола.

# 280
Ние вчера я прибрахме. Остана да смъкнем кашоните в мазата.

# 281
Ранобудници, кафе не ви ли се пие?
Аз пък не бързам с елхата. Ще я държа още една седмица. Нека ми е празнично. И такова кафе ви нося.

# 282
Вярно тежки. До сега подсмърчах за коня, дето даваха по нова.

Ти подсмърчаш, аз поплаках. Остарявам.
Заспах след един и така е всяка вечер. И се будя рано. Какво ми става, не знам. Иде ми да си купя приспивателни, че не се издържа вече. От утре пак на работа, а децата ДО. И от това ще се разплача.

Елиф, чудно кафе! А чашките са един път.

# 283
  • sf
Не обичам тъжни филми за животни. Натоварват ме много. Но пък обичам филми на ужасите, те ми действат разтоварващо. 🤣

# 284
Добро утро!
Снощи до никое време, дзверо ме събуди в 4 и като съм отнесла,  та ей до сега съм спала.
Донсе,  този поне свърши добре. Хубав беше.
Даре888, Магне Б6 Лека нощ?
От утре почва въртележката... кхъъъ

Общи условия

Активация на акаунт