Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 967
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 285
Дари888, пробвала ли си как би спала след дълга-дълга разходка? Питам, т.к. и аз известен период бях в твоето състояние и имах пълноценен сън само при сериозно физическо натоварване навън.

# 286
  • Sofia
Добър ден и спорен ОИ на всички, които ще го подхващат. Спах около 4 часа, сънувах глупости и докато се разсънвах реших половината от планираните днес домашни дейности да останат за друг ден.
Аз съм от тия с дългите разходки и май точно те ме зареждат толкова емоционално, че ме държи с часове. Като детето навремето като беснееше точно преди лягане.
Не знам какво е времето навън, но стига да не вали силно, ще излизаме. Тоя апартамент ме захлупва. Искам малка къща, малко дворче, за малко пари и много близо до София.

# 287
  • София
Аз се наспах, но човек и добре да живее, трябва да готви и чисти. Аз съм в къщи до края на месеца, а после ще го мисля.
За първи път ми се получи някакво тесто и сега ме сърбят ръцете пак да замеся памук погачата.

# 288
Аз подобни сърбели по ръцете нямам Joy
Кожата там ми е здрава Satisfied

Помните ли оная зелка де й се каних да я готвя? Преди коледа нейде беше...е, дойде й редът, накълцах я, на едро пък 🤣😝...артистично...и кат го жупна у фурната с мръви, смятам да не мръдна от дивана - ще си лекувам схваната плешка 👻👻👻👻

# 289
Ей ме и мен. Ближа кафе и още спя, и аз снощи се кокорчих яко, четох книга на телефоня а да взема да се унеса, ама нъцки. Ще трябва да подхващам олинклузива, а нищо не ми се бутва. Пък като си помисля, че утре е понеделник.....
Сирос, мен гоблена ме успокоява. Гледаш схемата броиш, шиеш и няма време да мислиш за глупости и проблеми. Накрая си имаш и красотичка. Виж работата с хартия може да ме подлуди. Кутийки за бижутата ми прави едно много умеятелно девойче, аз един прост паралепипед не мога сгъна и да залепя/не мога и да го изрежа без да го изкривя/, а тя от картон и хартия прави чудеса.
С две думи хобито, четенето на хубави книги и сладките раздумки с верни дружки ме поддържат в добро психическо състояние на духа.
За кантара нема да говорим, тикнала съм го зад врата и не го ВИЖДАМ, изобщо даже. Последно го видях миналата година  след Коледа, в интерес на истината хареса ми какво ми показа, даже малко бях смъкнала, но след тавата с баклава и тиквеник не смея да стъпна отгоре му. Коги наближи лятото тогаз.

# 290
Сготвих пилешко с грах, изчистих с мопа навсякъде, заредих миялната, сега ще просна прането. ММ преди малко се събуди и ми направи кафе. Тук се опитва да изгрее слънчице. Много се надявам, за да излъжа за разходка щерката с внуците. Иначе имам изостанала миналогодишна работа за целия китайски народ. И... като се сетих за нея пак ми се приспа. Не ми се подхваща.

# 291
Аз направих гофрети, изметох, направих пюрето на дребен и отивам да тегля душ, че следобеда имам излизане.
Моите развалят елхата, че някак ми е тясно с 3 елхи у нас.
Вчера пролет, днес мрак Sad
Къде са давали " Кучешки живот 2"?

# 292
Пролет, ама през джама. При мен поне де.

# 293
Добро утро,  момичета.
Елиф,  страхотно ти е кафето и чашките,  такова точно не съм пила никога, така празнично украсено.
Елхата още няколко дни и аз ще я събирам. Днес си е ден за чистене, допивам си кафето с канела и се почва. Прочетох в интернет, че канелата действала и за растеж на косата- мисля да я прибавя днес към зехтина, ще сложа и малко мед и да си направя маска на косата, преди да се изкъпя.Имам и купени, но не могат да се сравнят като действие върху косата, както действат домашно приготвените. Зареждам се с хубава музика, че времето днес е ужасно. Поздравявам ви и вас, хубав ден на всички!

# 294
  • sf
Ще ви покажа какво ще правя, докато зяпам филми, ама няма да се смеете 🤣
Скрит текст:

# 295
За да се смеем, трябва да го схванем що е това? Нали щеше за декупираш...такова ли е?

# 296
  • Пловдив
Привет! Най-накрая се наспах аз Simple Smile
За утре няма да думам, че е О'Рахал работата...
Нямам нерви да бродирам аз...инак уж мога. Но харесах вашите творби!
Елиф, мерси за кафето! Пия и аз...
Турнах един Болан да се посвари у херметика, сега макаронки за закуско-обяд. Тийна още спи, а има есе да пише за домашно ... темата е нещо за Антигона и се тръшка, че не ги разбира и не вдява, ама на...ще пише.
Тета, аз писах, че нашта класна ни писа в Школо още на 31-ви. Тъй, че притесни вашата и така.
Кво още...а...и аз мисля още седмица с елха...до моя РД Simple Smile

# 297
  • sf
За да се смеем, трябва да го схванем що е това? Нали щеше за декупираш...такова ли е?
Не е декупаж, още нямам материали за него. Рисувам играта "Змии". 🤣

# 298
Ще прибираме коледните украшения, нямах търпение да минат тия празници.
Тук е като пролет. Може да разцъкаме малко навън.

# 299
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър обяд! Мъжа ми не дава да разваляме елхата, имаме една, но е около 1.60 см. Детето ни разви теория, че Дядо Коледа няма да хареса малката изкуствена елха, и ще му остави подаръка само под истинска 😂 И баща му го хвана за ушите, и купиха такава. И лампичките светят, за разкош.
 Правих палачинки, всеки се търкаля и мотае из апартамента.
 Чак ми е нереално, че утре е работен и градински ден!

Общи условия

Активация на акаунт