Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 976
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 300
Ще ви покажа какво ще правя, докато зяпам филми, ама няма да се смеете 🤣
Скрит текст:
Имам подобна настолна игра Индийски шах / със змии / - тоест смятам правиш възстановка на такава нали

# 301
Зърнах на госпожата...утре в 8ч. Сега щяла да пише сУоПщение у фейсо. Пак кат не е утре сабале Joy

Съншайн..твоя татко кат нашия. Снощи мискинко масления радиатор му пукал, духалката му шумяла, и нидовършения гледам излиза със замах от детската, прас врати ..и се преформил с дънки и пулоФер и вика: "Не мога, ще ида да му купя един конвектор"...🤣🤣🤣😂
Викам нийде няма да ходиш, седи си на г@зо..на ушите ли ще си го качим тоз конвектор...еле съблече се и рахитяса..
Нявгаж му се чудя на акъла Joy

# 302
Тете,само да ти кажа,че има и конвектори на стойка 😁. Единия ни е такъв,читава марка,но не особено популярна у нас-Тедан.Другия ни е Airlec,стенен.И двата са добри,но как се върти електромера,свят му се завива 🤑😵.
Апнай,ся малко Сънчо.

# 303
В дълбини съм запозната аз с отоплителните тела. С всичките Stuck Out Tongue Winking Eye
Както във вица - не питам нищо,...Joy
Климатик съм избралаза там, точен модел, проучен в детайли, парите налични....мястото не моа му измъдря само. Тя тая година е топла, стаята също..почти не й трябва отопление...за 2 чАса пускам да обърне само...и готово.

Да полегнем ли, другарки Joy
Време е....Joy

# 304
Ич са не съмнявам в теб 😂 ,
ма викам,ку си пропуснала случайно 🤪

# 305
Спазвам препоръките на Тета, стриктно. Време за отмора.

# 306
Подхващам и аз книгата.

# 307
Що не слушам аз Тета, ами търча из града да разхождам чадото? Краката ме болят сега. И сума пари похарчих. То интерактивна изложба на дракони, пици, италиански десерти. Накрая нищо налице за разлика от шопинга. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 308
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Що не слушам аз Тета, ами търча из града да разхождам чадото? Краката ме болят сега. И сума пари похарчих. То интерактивна изложба на дракони, пици, италиански десерти. Накрая нищо налице за разлика от шопинга. Stuck Out Tongue Winking Eye
Разкажи за тия дракони, че моя е рожденик скоро, и се балтая с какво да го зарадвам... Клубче и вкъщи с деца отпада, поне нещо да му остане за спомен от деня!

# 309

Много й хареса. На някои дракони можеш и да се качиш, имат седла и стъпалца до тях. Движат се (леко), реват някои, но не е плашещо за децата.
Хубаво е, доста време стояхме.

# 310
Рупам шоколад с лешници и руча червено винце, тоест скоро ще  се опна по хоризонтала. Не ми говорете за отопление, че съм меко казано бясна. Тез убавци от ТЕЦ-а, ако утре не се явят, ще трябва аз да им се метна върху главите! Imp То и отговорниците за парлното първо трябва да подчеша, ама... Миналата година нещо се сбърка централно и тотално, едната сутрин едвам изтърпях да стане 5,30 и да припна до съседния вход да будя един от отговорниците за абонатната. Долу лопаше, тропаше, страшно. Абонатната е под хола ми. Припнах към мазата, отварям врата пара на кълбета. Дойде човека, спря парното в целию блок/ абонатната е под мен, ама подава към трите входа/, обаче парата продължи да си излиза. Вечерта като се върнах от работа все едно имах подово отопление - пода в хола, коридора и кухнята буквално пареше. Та уж минаха, уж го оправиха, да ама не. Таз година все по-зле става, подово нямам, но от абонатната излиза пара на талази. Отворена е вратата на мазето, вратата на блока, отворени и са и двата прозореца на абонатната и те са под моята тераса. Не знам кое ке падне първо - терасата или мазилката. В банята от ревизионната кутия вече влиза миризма на мухъл и гнило. Едната вечер някой беше затворил входната връта на входа стълбите бяха мокри, моята входна врата влажна, от входната на блока вода капе.... абе ясна ви стана картинката. И вчера видях едни мъжища от входа /единия отговаря за абонатната/ и без ЧНГ направо ги връхлетях с въпроса какво става и докога ще е тъй щото накрая блока ще падне върху нас. Та утре от ТЕЦ-а щели да додат, ако не додат аз ке ида и ще ми трябват сите коли с големи багажници и алибита. Да не говорим, че мъжищата ме сетиха и за нещо, дето аз не бях стоплила сама - те се притесняват за главното ел табло, което естествено е в мазата. Ми верно може да изтрещи и тогава съвсем ще я вапсаме.

# 311
Лори, много реалистични тези дракони. Как ли се е радвала Пипилота 😃
В природо-научния музей във Виена имаше много достоверно пресъздаден огроомен динозавър. Минавам си кротко край него, този като ревна изведнъж, започна да се движи, наведе малката си главичка към мен. Пълен ужасон Joy

# 312
  • Euskal Herria
Вие ще полягвате, аз преди малко станах. Сега пия първото сутрешно кафе Simple Smile и чакам мъфините да се опекат.

# 313
Яна, какви мъфини направи?

# 314
  • Euskal Herria
По рецептата на Ваня Джорджевич. Тестото е страхотно и съм го правила с абсолютно всякаква плънка - солено, сладко, колбаси... Иначе оригинално е с крема сирене:
https://privanya.blogspot.com/2015/07/blog-post_4.html
Много лесно и бързо се правят.

Общи условия

Активация на акаунт