Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 982
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря, Яна ☺ Хвърлих поглед и на блога, интересни идеи има.

# 316
  • Euskal Herria
Рецептите й са много точни, правя доста от тях.

# 317
  • София
На Тетка гимнастиката много ми хареса. Обичам Висоцкий и сега си го слушам. Блаодаря, че ме подсети за него, Тет!

Аз днес работя за сефте през тази година. Няма клиенти и ме хвана болестта на Тета - пръстчето ми някак само отиде на бутона на мишката и поръчах 5-6-7 нещица. А плановете бяха за 2, но покрай тях се подхлъзнах лекинко.

Явно безсънието в тази тема е заразно. И мен ме гони. Заспивам призори, два часа по-късно се налага да ставам за работа.

Тета, и на нас не са ни писали нищо за утре. А си вадя извод, че ще сме както преди онлайн обучението и се глася да 8 ч. Ще мъкна комплекта по Технологии и предприемачество, който стои в училище по принцип. Дано си остане в училище утре, а не да ни го дадат обратно.

На драконите и аз им се точа. Малко скъпичък ми се вижда входа, но ще се прежаля за кефа на детето.

С отоплителните уреди ме върнахте във времето, в което с БНД си търсехме читав конвектор за квартирата, която беше истински фризер. Гледахме, проучвахме и накрая купихме боклук. Толкова сме проучили явно.

# 318
Имаме стар климатик,маслен радиатор и конвектор на известни марки! Радиатора пука,конвектора щрака,климатика бучи. Мира няма! Добре ,че зимата е топла ,отопляваме се с ... влагоабсорбатора 😁

# 319
Според вас, утре дали ще е топло в детските градини и училищата?

# 320
Според вас, утре дали ще е топло в детските градини и училищата?

За училищата не бих разчитала. След зимна ваканция пращам задължително уменичката навлечена като зелка. И пак някой път е седяла с яке. В градината не сме имали дълга пауза и не знам.

# 321
И аз това се чудя...

# 322
Би трябвало да са се погрижили от по- рано да затоплят помещенията, но аз мисля и тази седмица да оставя Бебълс вкъщи. Тя още не е свикнала с яслата,  а аз не ходя на работа и няма смисъл да и създавам излишен стрес. А и режима и на лягане и на ставане в момента е тотално объркан.

# 323
И аз така мисля. След празниците кой знае кой какво носи... 🦠
Тази седмица ще я оставя,пък после ще видим.
Загледах Сексът и градът,сезон 1. 😁 Не го помня,толкова отдавна съм го гледала. Мисля да ги гледам всички 6 сезона.

# 324
Добро утро.

Вчера махнахме елхата и коледните украси.

Тук училищата са онлайн другата седмица, а ясли и градини са отворени за работещи родители.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 19:56 от Анонимен

# 325
Добро утро, Ями ☺
Много ти се радвам като пишеш за децата и най-вече на снимките. Имаш ли педагогическо образование или отвътре ти идва да се занимаваш с деца?

# 326
Благодаря Елифф.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 19:10 от Анонимен

# 327
  • Пловдив
Ями, нали продавате? Или това ви е само бъдещ проект?

# 328
Аз работя докато се продаде. Всички клиенти знаят.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 19:11 от Анонимен

# 329
  • Пловдив
Много си смела, браво! Simple Smile
В Америка ли се местите?

Аз реших да правя дом.течен шоколад по рецепта на Супичка...ами стана на топчета, прецедих, ама не е като оня дето помня Confused може и от сухото мляко да е.

Общи условия

Активация на акаунт