Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 984
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 330
А аз, ако ви кажа каква откачена идея ми се върти в главата - дадоха ми печени ябълки и дюли, обаче никой не ги яде. Реших да ги направя на кекс по моя импровизация 😃

# 331
Елифф, става страхотен кекса или мини мъфини с печени ябълки на пюре, вместо олио.
Правя го често за следобедна закуска. Импровизирана рецепта, но винаги сполучлива.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 14:29 от Анонимен

# 332
Аз реших да правя дом.течен шоколад по рецепта на Супичка...ами стана на топчета, прецедих, ама не е като оня дето помня Confused може и от сухото мляко да е.
Мушни пасатора и ще стане гладък.

Елифф, да ти дам още една идея. Пасирай ги и ги смеси със заквасена сметана. Ако искаш по-сладко, добави малко мед. Става чуден мус.

# 333
Елифф, става страхотен кекса или мини мъфини с печени ябълки на пюре, вместо олио.
Правя го често на децата за следобедна закуска. Импровизирана рецепта, но винаги сполучлива.
Как така вместо? Rolling Eyes Нали все пак трябва да има мазнина? Ако искаш (и имаш време) сложи тук твоята рецепта.

# 334
  • Пловдив
Уиш, да пасорах...ма мнооого сладко бе Confused аз съм отвикнала. Чак на гърлото пари Grinning

Ями, успех! На  -30 не ми се мисли как се премества цял един живот Simple Smile

# 335
Освен да мушнеш още какао, да отнеме от сладостта.

# 336
Правя го често на децата за следобедна закуска. Импровизирана рецепта, но винаги сполучлива.
Как така вместо? Rolling Eyes Нали все пак трябва да има мазнина? Ако искаш (и имаш време) сложи тук твоята рецепта.
Хаха, има малко масло, но не цяла чаша, както е в повечето рецепти.

Скрит текст:
Много лесна е.
Всичко на око.
1-2 яйца с 1с.л. захар
бакплувер, канела, капка ванилия есенция и пакетче ванилена захар
3-4л разтопено масло/ кокосово масло
2-3 узрели банана намачкани с вилица
 125 грама кисело мляко
100ина грама ябълково пюре (печени и намачкани ябълки с канела)
пънозърнесто брашно колкото поеме
спрей кокосово масло за мъфините
орехи на око
Пека в умерена фурна до готовност.

Мистик,
Обичаме да пътуваме и да живеем на нови места.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 23:09 от Анонимен

# 337
Ммм, звучи много вкусно! Всичко имам, без бананите, така че ще я ползвам. Благодаря Hug

# 338
Уиш,какво стана с мармалада с джин?

Спах един час след обяд.Сънувах странен сън.
Скрит текст:
Баща ми.Почина преди години.Бяхме много близки,но не го сънувам.В родната ми къща,с брат ми,майка ми.И една жена,която за втори път сънувам,но не сам виждала.Някакви уговорки за НГ,прибираме се там,аз и цялото ми фемили.Те в една стая,ние на вратата.Питам ги,гостите дето ще идват,ще идват ли.С някакво усещане,че не трябва да идват.Баща ми ми отговори,че ще идват.Кимнах,без да влизаме при тях и разменихме още две изречения аз и той.Той не чува,повтаря,аз не чувам,повтарям.
И жената,ме доближи,бутна ми един лист пред лицето и каза,ето го вашия списък,запомни! Козунак,риба и кафе!
Опитвах се да се разбудя,а някак си се опитвах да запомня този списък.
Тегаво ми е.

# 339
Купи козунак, риба и кафе и ги занеси в църквата. Остави ги за здраве. Аз така бих направила

# 340
Крот, ще видиш някой на живо. За хубаво е.

# 341
Кротева, една част отиде за пълнеж на шоколадови бонбони, но поне 5-6 бурканчета останаха. Да не ти се дояде джин на филийка?

# 342
Пийк,под каква форма да я занеса тая риба?
Чироз,дано!
Уиш,бонбони! Не съм и приятелка,ли що ли? Така като хапваш,не си ли сещаш,ей Кротева,как обича сладко?

# 343
Крот, ако ще купуваш нещо, дай го на някой гладен.

# 344
Аз съм носила опечен шаран в еднократна тава

Общи условия

Активация на акаунт