Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 987
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 345
Чироз,това ще направя. Надявам се,да е правилно.Странно е,че никой от тях,не обичаше тези неща.Нито,жената за която си мисля,че е баба ми,нито баща ми.

# 346
Може и консерва да е рибта. Можеш да дадеш и на някой съсед.

# 347
  • Euskal Herria
Или ако ходиш на гробищата, да раздадеш на някой там.

# 348
Когато нахраниш някой, няма как да сбъркаш, Крот Hug

# 349
Да не повярва човек, вчера и днес филмите по Нова са ми интересни.
По- късно или утре ще ви чета.

# 350
  • Sofia
Тая сутрин към 4 съм заспала и сънувам също починали близки - баба, дядо и вуйчо. Засаждаха цветя. Гледах как слагат луковиците в пръста и помня, че като ги гледам и си говорим, знаех какви са цветята. Като се събудих не мога да си спомня какви са. Не съм ги сънувала така заедно никога.
Кроте, раздай тези неща където прецениш. Ще ти олекне.

# 351
Не ходя.Далече са.
Благодаря,момичета!
Юни,аз също.За втори път,сънувам баща ми.А и с толкова хора.Преди няколко дни,сънувах,че търся точно баба ми и дядо ми.Тълпи,тълпи.Голям център и много хора.Лутах се яко.И както написах Рена,ми помогна.Но ми ги показа,а не ги доближих.Пак млади,хванати под ръка.

Пък да ви кажа,тя беше супер мацка.С дълга черна коса.Висока. От къде дойде...странна е играта на спящия мозък.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 20:33 от krotik

# 352
  • Пловдив
Да не повярва човек, вчера и днес филмите по Нова са ми интересни.
По- късно или утре ще ви чета.
на този с кучетата рева..гледала съм го мнооого пъти.
Сега гледаме този по Бтв.
Тийна ме ядосва с мрънкотене....пих Аналгин.

Ями...незнам. Аз така не бих могла.

# 353
Вкъщи има много приятна манджичка - кайма, ориз и зеле на фурна. Било испанска рецепта, казаха нашите. Получило се е супер. Особено за детенце с два липсващи предни зъба. Grinning
Ями е героиня. По-скоро звероукротител бих станала, отколкото учителка на такива мъници. Но аз си ги представям всичките като моя тайфун. А може би има и кротки! Smiley

# 354
  • Euskal Herria
За толкова години никога не съм сънувала починали близки.
"Осем герои" умишлено го пропускам, идва ми тежко.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 23:04 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 355
  • Оптимист по принуда
Кроте  и аз сънувах татко тази нощ.
Седяхме на една пейка и го държах за ръка и тъкмо тръгнах да му казвам колко съжалявам, че ме е нямало и сънят свърши. А ти раздай на някого, може и на домашните да приготвиш и да подадеш, като наречеш, че е за починалите.

П.п. Yummy,хубаво е, когато с партньорът ти сте на една вълна. Тогава няма страшно да се следват мечтите.

# 356
Деми,прегръдка!

# 357
Аз само веднъж съм сънувала баба, никой друг починал не съм. Раздай, не вярвам много, но няма лошо.
Скапах се днес, ходих да приготвям къщата за огледи и снимки. Двора с катерушките и люлката за малкия изглежда точно както исках. Подозирам че бързо ще се продаде въпреки цената, криво ми е.

# 358
Момичета, излезнах от стаята и след 5 минути като се върнах Бебълс бе направила тази беля:

Дайте идеи как да премахна новото и творение от стената,  което е с химикал ? Май ще трябва да се пребоядисва.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 22:22 от Sunnyhobi

# 359
Магическа гъба

Общи условия

Активация на акаунт