Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 272
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 435
Ееее, Елуфче, супер! Де го намерихте?
В Рила Simple Smile
Малко ви изпуснах, бая сте писали, ще чета по-късно.
Чудя се аз защо тук сняг не вали, а една приятелка сега ми прати снимки - той в Англия забегнал. Какво му стана на това време?!?

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 08:12 от Eliff

# 3 436
Фил, да оздравява бързо детенцето.
Елиф, хубава разходка си си направила. Явно и аз при снега трябва да отида, като той не вали където съм аз и още не съм виждала сняг тази година.
Пийк, разбирам те напълно.Мойто дете ако знаеш как е- любимка е на всички магазинерки, така пазарува. Докато стигнем до люлките не пропуска магазин. И за да не заплаче и да прави фасони и угаждам на всичко. Близалки,шоколадови яйца- всичко се купува по две и за двете ръце и ги яде едновременно. Люлките, които не се пускат с парички не са интересни.
Аз имам един билет за пътуване, който май ще изгори, до 6 месеца трябва да го ползвам, а те изтичат скоро. Но каквото такова, то последната година само аз не изгорях.

# 3 437
Начии...диването стъпи на някаква тръба на парното и я скъса.Сега цедя кърпи и подлагам тенджери ,чакайки ММ да се върне с майстора.Ще дадем едни пари,но здраве да е.
Виках ,зяпах...после се успокоих.Тя много плака. Да сме здрави.Вече никога няма да стъпи там,но...всичко по трудния начин.

# 3 438
Съни, никак ли не можеш да ползваш билета? Вярно, че сега е трудно с пътуванията ...
Днес какво ми разказаха - позната пристига от Англия, без ПСР. Нашите тук само й казали, че трябва да остане 10 дни под карантина, но никой не е упражнил контрол. С две думи сме 'разграден двор'. Ядосах се.
Уми, децата учат по прекия метод 'проба-грешка'. Ама май и ние възрастните сме много пъти непораснали деца.

# 3 439
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не е виновно детето. за да се счупи тръбата, значи е била ръждясала и се е държала на боята.

# 3 440
Моят климатик жужи. Май и аз ще давам пари... Баш сега гледам екскурзии. Пише "с включен PCR тест". Уф, уф, уф... Rolling Eyes

# 3 441
Мога, но не искам. За Франция е.
С тези тестове изобщо не е това, което представят по новините. И аз познавам хора, които пътуваха скоро и никой никъде тест не им е изисквал.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 22:10 от Sunnyhobi

# 3 442
  • Euskal Herria
Е, то и за Испания трябва да впишеш в декларацията, че имаш тест (негативен), заедно с кода, ама винаги могат да те проверят. Глобата е 6 хиляди евро и тест на място.
Съни, провери си условията за резервацията. На дъщеря ми днес са им върнали парите, трябваше до 31.01. да си презаверят билетите, но са се разбрали.

# 3 443
  • France
Оф, Уми, много неприятно.
Тук нито слънце, нито сняг Cry

# 3 444
Моето дете онзи ден откри какво е кроасан Wink видяло някакво дете да го яде и 3 дни молеше баща си за кроасан. Най- голяма атракция е като тръгне в квартала, гризейки кашкавал Wink няма случай, в който да влезем в месрския магазин и да не излезе със 100 кашкавал за гризане. Солети не яде, шоколадови яйца не обича ( само играчката). Ама сокчета и кончетата си ги търси лятото

# 3 445
Няма да описвам какво е положението с глезана, че ужас. Угаждаме си. Веднъж влизаме в магазин, иска сок. Казвам й да си вземе, тя грабва две бутилки. Продавачката, за да е сигурна, пита "Ама двата ли?" "Да - казвам. - Тя пазарува на едро!"
В супера ми е много смешна, когато отидем двете, като почне грижовно да пълни кошничката с някакви нещица. Така старателно оглежда рафтовете, размишлява, после взема нещо (пак по две-три бройки) и хоп в кошничката. Като някаква грижовна домакиня, която се суети покрай покупките. Joy

# 3 446
Последно отидох в аптеката с нея за 2 дозички Дуфалак, които са лев и нещо, но тя прибави и не един, а два балсама за устни на "Нивеа"- син и розов. Единия струваше по 4.80. Не се отказваше от нито единия, дори и с думите на аптекарката, че това не е за бебета. Без тях естествено не излезнахме, иначе война щеше да става. Сега съм ги скрила от нея да не се маца с такива неща, дори и само балсам да е, много е малка. Докато пазарувам мляко, каквото види наоколо вече е сложено в количката, много често съвсем ненужни неща за нея- палка за комари,гъби за миене, кафе. Мога да се уча от нея как да се държа с мъж ако съм в магазин.- Пълня количката с каквото реша/видя/. Ако не иска да ги плати- рев и шоу пред целия магазин.

# 3 447
Гъби за миене много обича, казвам си - ок, то си трябват... само дето после не ги дава за употреба. За игра са... Rolling Eyes
Палка за комари също купувахме скоро. Въобще гледам да насочвам ентусиазма за шопинг към по-евтини неща, то се е видяло, че ей тъй без нищо не минава... Joy

# 3 448
Леле като ви чета се убеждавам,че имам златно дете! Това да се тръшне в магазина,да ревне,че иска нещо и да прави драми,никога не се е случвало. Избира си нещо,ако й кажа Не,оставя го и продължаваме. Особено като идем на бързо до магазинчето отсреща и взема примерно само 10 лв за хляб и нещо дребно,а тя се хване за течен шоколад или някое друго скъпо нещо,казвам,че нямаме толкова парички и така. Много е разбрана,а се научи и да пита може ли това,мамо? Иска ми се да й угодя и да купувам всичко,но някои неща са чиста глупост. Като зрънчо с играчка,който никой не яде,дори и аз,щото е ужасен или яйцето заради тъпата играчка,която се захвърля след 2 мин. Но определено ми е душичка,във всяко отношение! Да са живи и здрави,пък каквито ще да са. ❤
Хубави снимки видях. Тук от вторник го дават да вали сняг и вечеее ми писва сериозно. 😂
Фил,да се оправя детето,че лошо като са болни. 😔🤗
Друго забравих.
Отивам до банята и ще се хоризонтирам,макар че с тая дрямка в 16 нещо не виждам как ще заспя. 🙈

# 3 449

Общи условия

Активация на акаунт