Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 931
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 990
  • София
Стига, бре... колкото толкова. Извинявам се, ако нещо съм засегнала някой..
Естествено, че засегна повечето от нас. Сега налей масло в огъня и кажи, че си изяла цял шоколад и ще те изгорим на кладата.🤣🤣🤣.

# 3 991
От как има фотоепилатор косми почти нямам.

# 3 992
  • София
От как има фотоепилатор косми почти нямам.
Сигме, кой имаш? Аз се чудя дали да си взема. На краката и триъгълника ги махнах, но в салон.

# 3 993
Благородно ти завиждам. Аз и само на вода да карам не мисля,че мога да тежа тези кг. Когато съм била много слаба съм тежала 53 кг. По- надолу не.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 14:36 от Sunnyhobi

# 3 994
# 3 995
# 3 996
Ами.. такова.. шоколад рядко ям, пък и сладко,де. Не си падам просто. Но пък тестени много обичам. И ям.
Майка ми, лека и пръст, все така мърмореше- вода да пия ми се лепИ. Аз съм взела гена на тейко си, който пък даже не го помня.

Отлитам аз. Ще се пазари днес петъчно, та се настроих вече да удържам на нечии нерви.. Тръгвам да ме няма.

# 3 997
За безболезнена епилация на мустак, подмишници и т.н. ползвам това
Скрит текст:

# 3 998
  • Пловдив
Нали пак се скубе? Как не боли?

# 3 999
Нали пак се скубе? Как не боли?
Скубе се, да, обаче далеч не е онази болка като в салоните. Мен примерно мустака много ме боли, когато козметичката го маха. А с тази въобще не усещам Simple Smile
Чела съм, че това е характерно за захарните маски, а тази е такава.

# 4 000
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За безболезнена епилация на мустак, подмишници и т.н. ползвам това
Скрит текст:

Откъде го купуваш?

# 4 001
Скубя всичко подред с епилатора, моя има някаква джиджавка за мустаки.
.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:26 от Анонимен

# 4 002
Слънчице, от квартални магазини на смешна цена. Но все пак да кажа, че не е подходяща за "големи площи" - крака или ръце, например. За мустак, мишници и триъгълник - идеално ми е.

# 4 003
  • София
Здравейте!
И аз за фотоепилатор  мечтая от няколко години, но все не му идва ред. Мустаци още не съм скубала, но май скоро ще се наложи. Страх ме е да не започнат да растат по-бързо като ги проскубя и се ослушвам.

Бръмбарите в главата ми днес някакво парти май имат. Все ми бучи нещо в ушите, главата аха да ме заболи. Тръгнах да върша някакви задачи из къщи и забравих да гледам часовника. За малко да закъснея да взема детето от училище. Бръмбарите са виновни.
Логопедката на детето е в болнични за около месец. Точно се усети напредък в произнасянето на звук "р" и сега дано не назадне щерката, но какво да се прави. Дано бързо се възстановява жената пък ще почват сначале, ако трябва.

# 4 004
  • София
Не растат по бързо, но като ги оскубеш веднъж, после те дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт