Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 930
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 3 975
  • София
Преди да скубете сложете бебешка пудра.

# 3 976
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Е то с тая пудра, ще хване ли лентата после? Или пудрата, след като се оскубем?

# 3 977
  • София

Е то с тая пудра, ще хване ли лентата после? Или пудрата, след като се оскубем?
Хваща и е доста щадяща за кожата. После се почиства с олио някакво.

# 3 978
Ам ракиено време станА, те кафето още обсъждат.. Я по- сериозно Stuck Out Tongue Winking Eye

Петък- метък.. за мен и шестък. Още две втори смени трябва да избутам. Операцията си я направих.. бая съчка беше.

За злояди деца сте хортували. Само ще кажа, че синчето я кара до 3 годишна възраст на адаптЕ. Само и единствено. И, че все още много, ама много неща не е и опитвал. Квой тва киви, примерно.

Никога не съм махала мустак, нее имАло нужда, да не помислите, че ходя кат Филип Тотьо Joy Но болезнено ми звучи.. само като ви чета.

Хайде, сполай ви.. до когато!

# 3 979
  • София
Ам ракиено време станА, те кафето още обсъждат.. Я по- сериозно Stuck Out Tongue Winking Eye

Петък- метък.. за мен и шестък. Още две втори смени трябва да избутам. Операцията си я направих.. бая съчка беше.

За злояди деца сте хортували. Само ще кажа, че синчето я кара до 3 годишна възраст на адаптЕ. И, че все още много, ама много неща не е и опитвал. Квой тва киви, примерно.

Никога не съм махала мустак, нее имАло нужда, да не помислите, че ходя кат Филип Тотьо Joy Но болезнено ми звучи.. само като ви чета.

Хайде, сполай ви.. до когато!
Гадина плешива🤣. Аз имам и скубя. Не е кой знае каква болка, но мразя жени без косми 🤣. Аз съм брюнетка с гъста коса, за жалост и другата растителност е такава. Лиших се от нея с  лазер, ама и той не е безболезен.

# 3 980
  • Euskal Herria
Еее, ма не ги мрази жените без косми, де... Друго си е да засучеш мустак и под вежди (по възможност рошави) да изгледаш мъжа или децата. Ей тъй, с един поглед и ги строяваш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Още съм на сутрешното кафе и закуска.

# 3 981
Поемам, поемам и не ми пречи Blush С много малко окосмяване съм. Така си е. Ам ген... Но съчувствам на такива девойки, на които им се налага.
И да ви подразня още и съвсем да ме намразите - нъл се фалнах, че достигнах 50 кила... ам днес пак обратно-48.100 Ам бива още, само да не сляза по- надолу пак. Че дрехите тамън ги опнах по мен си и се захаресах, пак ще заприличам на закачалка. А не щЪ.

# 3 982
  • София
Еее, ма не ги мрази жените без косми, де... Друго си е да засучеш мустак и под вежди (по възможност рошави) да изгледаш мъжа или децата. Ей тъй, с един поглед и ги строяваш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Майка ми е блондинка и никога не е махала козина освен под мишниците. Аз как можах  на другия ген да попадна. Само кожата  очите съм взела и съм млечно бяла. Иначе съм си космата. От 12 годишна се скубя.
13, съвсем те намразих 🤣. Аз 49 през макарони ще ги гледам, ама поне ще е с каймаю гъби и босилек.

# 3 983
  • Пловдив
Майка ми е блондинка и никога не е махала козина освен под мишниците. Аз как можах  на другия ген да попадна. Само кожата  очите съм взела и съм млечно бяла. Иначе съм си космата. От 12 годишна се скубя.
13, съвсем те намразих 🤣. Аз 49 през макарони ще ги гледам, ама поне ще е с каймаю гъби и босилек.
ставаме двенки Satisfied

# 3 984
Скубя и аз. Деми,😂 на фона на целата каша в главата ми,успя да ме разсмееш. 🤗

# 3 985
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
13, съвсем те намразих 🤣.
Аз 49 през макарони ще ги гледам, ама поне ще е с каймаю гъби и босилек.
ставаме двенки Satisfied

не сичкото разбрах, но нали съм парче математик: от една от нас, ще докарат две по 49!
нъл тъй?

# 3 986
  • София
Нямам  мустаци,ни косми над коленете.
Дразнят ме на работа,само глупости.
Как не попадна на едно свястно работно място.

# 3 987
Пхахаха, Ре, скица Joy

# 3 988
13, аз 49 кг съм била някъде в детската си възраст, когато още дори не съм се вълнувала от темата кг. То сега само сърцето ми тежи 49 кг...

# 3 989
Стига, бре... колкото толкова. Извинявам се, ако нещо съм засегнала някой..

Общи условия

Активация на акаунт