Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 892
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 4 020
Малии,какво научих ей ся. 😂🙈 Едно момченце ходи на детска заради госпо’ица Синеочка! 😁 Преди не искал и плакал,ама ся се навил. Майката споделила при жената на магазина,дет пазаря и ся отивам и ме бъзика. 😂 А най-комичното е,че тя споменава други две момченца,че са й гаджета,това явно още е на опашката.. 😜😂 Любов да има!
Мустака съм го минавала с епилатора,но ми е неприятно доста. Ся съм с лентички,но и на мен ми се зачервява. Мажа с Бочко и чак на другия ден съм ок. ММ всеки път ме бъзика-кво като си си оскубала мустака.. 🙄😠
Фото си бях взела,но нямаше никакъв ефект при мен,освен мааалко по-бавното поникване. Продадох го.
Нещо ме наболява кръста. Ама то егн.. ко да се прави.
Ще готвя бутчета с ориз. Отивам да ги мятам да се сварят. После ще ви нагледам. 😜

# 4 021
  • Sofia
Петъчно ме боли глава и в нейна чест ще се набухам с топла питка. Наздраве ви казвам. Днес е необичайно тихо тук.
Мустак нямам и нищо не махам.

# 4 022
  • София
Ени, тя опашката от кандидат зетове сигурно е в пъти по-дълга от това, което си представяш. Красавица си имаш!

# 4 023
Ммда,май така се получава. Ся ми разказа,че й бил дал бонбонче тоз младеж. 😁 Обаче нещо преслушал,та бил наказан. А и правил кълбо! Явно да я впечатли. 😂 Много е сладко! Чак ме е яд,че едно време не ходих на ДГ и нямам такива истории.
Ориза е почти готов.
Чайлд,и мен ме заболя главата.
Днеска пак кофти ден... Бях на интервю,много добре мина и е ок,като изключим работа в събота до 13,но ще го преглътна. Ама пък друг проблем се появи... та сигурно пак няма да стане. Ма квото дойде. Освен главобол,друго не можах да постигна с цял ден мислене.

# 4 024
  • Sofia
Ени, дано се наредят нещата. На първата ми работа имах смени в събота до 13 часа. Ама бях млада, без деца, ентусиазъм ме гонеше. Сега уикенда не ми стига за всичко, което трябва да се свърши, понякога ми се е искало работата ми да е на смени, ама ако може пак в 17.30 най-късно да приключвам.Stuck Out Tongue Winking Eye
Първото ми "гадже" беше в ДГ и неговата майка беше в основата на ухажването. Подаряваше ми книжки с приказки, имах и една красива зелена гривна от него, която с гордост развявах. И разни неща на една кука помня, че ми подаряваше, явно правени от кандидат-свекървата. Помнят се тия моменти  и Синеочка тепърва ще ви вълнува с тия емоции. А моята 9-годишна започва с някакви предпубертетски прояви и се опитвам да търся баланса между това да съм й приятел, без да губя позиции на родител и авторитет.

# 4 025
Reuniuon, за Philips Lumea разгледай в Амазоните (без английския, че доставката минава през митница и всичко потъва засега). Периодично пускат всички модели на промоция. Виж и кои приставки ти трябват, някой път разликата в цената се определя от тях. Има тема за фотоепилатори в Красива мама, метни едно око.

От другата седмица ще съм повече офис и по-малко хоум офис. Не знам оплаквам ли се или се хваля, със смесени чувства съм.

# 4 026
Не мога да го разбера това министерство. На образованието де. Днес има издадена заповед на Директора на училището на голямата, с графика за следващите седмици, през две се въртят дистанционно/присъствено. 9 и 12 клас в ротация с 8, 10 и 11. Не виждам смисъл в цялото упражнение. Сега тази заповед на Министъра съвсем ме хвърля в оркестъра.

Единият лаптоп сдава багажа, но не ме учудва, той е ветеран от 2010 година. Ако успея, утре ще му измъкна всички файлове, че не съм сигурна дали имам някъде архив на всичко това. След това ще го дам на преинсталиране, ако стане, ще стои за резерва, че много поскъпна тази техника.

За гулията, за която попита 13… другото ѝ име е земна ябълка, топинамбур или Ерусалимски артишок. Консумират се грудките, които имат много свеж и не лютив вкус. В градината на "шатото" отглеждаме, няма унищожаване това растение, многогодишно е и освен поливане, друго не иска.

# 4 027
Направо не ви завиждам с това ДО. 😒 Горките деца! Съвсем ще изперкат.
Кам,питай някой да ви посъживи лаптопа,ако има как.
Ма днес никой няма тука. Къде сте всички?! 🤔
Айде почва Владко. 😆

# 4 028
Днес е чудесен ден. Вино ли да пиеш или да се обесиш?  Такъв ден е. Прегъртнете си децата , любимите хора. Другото е прах и пепел.
Wine Glass

# 4 029
Сиросче,не беше ли с чай фразата? 😁🤗

# 4 030
Беше. Ама не става. Confused

# 4 031
Щях да пия вино, но не ми вървеше с баницата за вечеря 😂. Хълцам от това се оплаквам, много е гадно, ММ само се хили.

# 4 032
  • Sofia
Сирос, HugHugHug
Има си такива дни. По едно време бяха седмици даже.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 00:50 от Child of June

# 4 033
Ени, според мен, преинсталиране, почистване и всички екстри биха го съживили. В случая няма друг избор. Има едни момчета, които са на хвърляй разстояние от къщи, ще се справят. Но за архивиране, след горчив опит, нямам вяра на никого.

Гледам един стар филм по Фокс, Върът на Данте. Май ще заспя преди края му.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:40 от Camille Clo ♥

# 4 034
Сирос, прегръщам те. При мен доста месеци са така..дори скоро на бившия ми майка му ми идва на гости и жената ми подари много хубав шал, но от коментара ми не се разбра много, че наистина ми е харесал, защото казах, че тъкмо ще го ползвам да се обеся и тя тогава ме попита- не обичам ли шалове. А шалове нося и подаръка и много ми хареса, но толкова вече ми се е насъбрало, че нито шал, нито вино оправят положението.

Общи условия

Активация на акаунт