Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 888
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 4 035
Тая вечер съседите са решили да ме убият. Смърди на кисело зеле та се нетрае Sad

# 4 036
Сирос, няма да е все така. Hug

# 4 037
Сирос, прегръдки Hug И това ще мине Hug

# 4 038
Който иска, да не се товари, да не чете.
Скрит текст:
днес две деца останаха без майка, баща им стана развалина, родителите й опустошени. Тривиалното Ковид 19..

# 4 039
  • Euskal Herria
Прегръдки, Сирос! Думите са излишни.

# 4 040
Много ми е мъчно, Сирос. Прегръщам те.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 06:40 от Camille Clo ♥

# 4 041
  • София
Reuniuon, за Philips Lumea разгледай в Амазоните (без английския, че доставката минава през митница и всичко потъва засега). Периодично пускат всички модели на промоция. Виж и кои приставки ти трябват, някой път разликата в цената се определя от тях. Има тема за фотоепилатори в Красива мама, метни едно око.

От другата седмица ще съм повече офис и по-малко хоум офис. Не знам оплаквам ли се или се хваля, със смесени чувства съм.
Попи, мерси. Ще се разровя. Аз съм супер за такова, защото козината е почти черна, а кожата ми е супер бяла.
Чироз, Ками, прочетох ви. Нямам думи.

# 4 042
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сирос,  понякога думите не стигат или просто няма такива, които да изразят цялата мъка и безнадеждност....
 Всеки момент, когато мога, прегръщам силно моето диване, то ме пита  "Защо само ме гушкаш, какво има?" , викам му , като имаш твой деца, ще разбереш...

# 4 043

Добро утро! Няма да се оплаквам !
Моля се днешния ден да мине безболезнено!

# 4 044
Добро утро!
Сис, дано е лек деня.
Аз "спах" на дивана. Кукнаха в 7 да правя мляко, пюре, айрян за малките.
Мислех, че поне днес ще се наспя, но не...

# 4 045
Аз съм се повредила, явно безвъзвратно, биологичният часовник си ме буди, независимо кой ден от седмицата е, без значение в отпуска ли съм или на работа. Дъртоза явно. Приятна събота, макар и дъждовна.

Сис, дано детето приеме добре новото обстоятелство.

# 4 046
И аз се събудих рано-рано в 5:45, ММ се събуди преди малко със служебни ядове, дребната държи само тя да говори без да ни оставя възможност 2 сериозни изречения на кръст да си кажем. Чудно започва уикендът.

# 4 047
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро! Вали сняг, красиво е. Кой ме би по главата да заспивам толкова късно?
wild poppy, детето ме събуди около 7.30, и не спря да досажда, докато не стана с него. Има неистово желание да му правя компания...

# 4 048
Добро утро!
Чакам ви на сладки приказки и кой каквото пие

Днес съм самичка и е тихо ...

# 4 049
Добро утро!
Сиси, знам, че днес изобщо няма да ти е спокойно и с нетърпение ще се прибереш. Първото оставяне е много стресиращо,  но дано  да те изненада и да е минало добре.
Елиф, обожавам такива кафета и малки улички. Размечтах се.
Аз отивам първо да се изкъпя, че косата ми е с зехтин и след това ще пия кафе.
Спокойна събота!

Общи условия

Активация на акаунт