Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 025
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 540
Ай гимнастички! Да лягаме,че се заморих и аз от толкоз тренирване.😜😁

# 541
Съни,все си хубава! И с Хаши и без него,млада , красива и пълна с живот!
Крем супа от червена леща и аз обичам много! Добавям и настърган пресен джинджър!

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 08:46 от Sissy

# 542
Съни,аз бузки не видОх,екстра си си. 🥰🤗

# 543
Пак изпуснах ей... Съни чакам снимки и колет Hug

# 544
  • Euskal Herria
И аз не видях, ама съм съгласна с написаното. Simple Smile

# 545
Аз за пръв път забременях, когато вече бях с Хаши. Иначе и аз бях чувала, че по- трудно се забременява тогава, или че има вероятност изобщо да нямам деца или ако забременея, може да не мога износя плода, но за щастие всичко е ок, било ми е писано точно така да стане. Радвам се и за теб, Сиси, че  всичко е наред. Ако можех да върна времето назад,  такъв стрес никога нямаше да си причиня, ако знаех, че цената след това ще е Хаши.Тези разбъркани хормони много променят човек.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 00:34 от Sunnyhobi

# 546
  • Euskal Herria
То зависи и коя форма ще те хване - при едната слабееш, при другата дебелееш.

# 547
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А добър вечер. И аз съм с Хашимото. Намерих си го година и половина след като се роди детето. Но подозирам, че го имам още от пубертета. Не знам кой Господ ме опази, и как се случи, но забременях спонтанно, когато поискахме, щото и зодия си избрахме, износих го без проблем, беше една щура бременност, минерални басейни, Узана, море в Гърция, Куршунски водопади, пещери, Перперикон август месец, качих само 10 кг, защото внимавах адски много , че и без това съм окръглена, накрая се наложи спешно секцио, но отглеждаме един малък, палав и енергичен щурчо, здрав е, и се развива добре.

# 548
Елиф тези дни или ти си се вселила в мен или аз в теб.
Няма значение, важното е да ни е добре 😃. Аз пък се разпознах в теб когато писа как обичаш да се мажеш с лосиони и кремчета ... Съжалявам, че изпуснах снимката ти. Ама викайте, да се сберем, ако ще пущате фотки 😂
Е, вижте ме в кое време пиша Sad Няма заспиване и няма. Разлупка ми се сърцето тая вечер и не може да се успокои, та стоя будна. Имам чувството, че кръвно повиших, пък по принцип ми е ниско. Апарат нямам, та само гадая.

# 549
  • Euskal Herria
Ендокринологът ми обясни, че за бременност при хашимото били важни антителата, не толкова самите хормони. Та, ако съм планирала... Разсмя ме докторът.

# 550
В два заспах, в три се събудѝх. От гаден кошмар. Усещам се, че явно много съм си стискала зъбите. Цялата челюст ме боли.

# 551
Добро утро!
Хороскопа за днес казва,че деня ще  е хубав!

# 552
Ако не друго, то поне ще е изпълнен с кафе Simple Smile
Добро утро!

# 553
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Добро да е!

# 554
Добрутро, другарки спортистки...

Дъждът дошъл при мен, плющи та се не спира навън. Ще има спорт прескачане на локви...

Общи условия

Активация на акаунт