Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 101 026
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Добрутро!
При нас е спряло и дори е приятно пролетно навън Simple Smile
Главата пак ме тряска и ми писнА веч Head Band  сега кафе да видим дали е от липсата му...

# 556
Сутринта като станах така се зарадвах, че не вали. Докато вдигна детето и заплющя...

# 557
Добро утро 😩
При мен ще бъде биатлон - стискане на зъби с влачене по корем. Звездите на Кротева ми го говорят.
Благодаря за кафетата! Точно така, тази сутрин повечко.

# 558
Проспала съм,оказа се,че и при нас е валяло.
Чироз,виж кво ти гепах.

Мистик,виж договори нещо с Енито,преди нейния да е сварил главата,може да трампите.

# 559
Много мило, Крот! Heart Eyes
Добро утро!

# 560
  • Пловдив
Ени, чулЕ? Диря си нова глАва... Laughing

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 08:28 от mystic woman

# 561
ВеднЪг! Давам:
Скрит текст:
Нема такова събуждане! Чувам как квичат някакви кучета,ама яко. Поглеждам през прозореца и виждам алабайката,пак се е отвързала. Часът е 8,което значи,че ММ тъкмо е тръгнал за работа. Тръгвам да я връзвам,звъни тел-ММ ми вика вържи я! Ми като си я видял,вържи я бее! Не,като може мен да ме изюрка,що да се тормози той. 😠 Не била се откъснала като тръгвал,звъннал му вуйчо му после. Излизам аз,борих се 10 мин с тоя синджир,през това време уличните кучета продължават да се бият и да квичат,Дейзи се чуди дали да не иде да види какво става,аз се чудя дали ще съм като от клипчетата в тикток,дето едни такива кучета дърпат стопаните си в калта... Чу-до! Успях да я вържа,само до китките бях в кал,не повече. 😆
Айде добро утро!

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 08:39 от Anyyyone

# 562
  • София
Аз едва изпълзях. Никъде не ми се ходи, освен на СПА може би. Искам да ми е топло и някой да ми донесе храна на диванЯ.

# 563
  • Пловдив
Ауууу, ква съм убавица, нъл? Satisfied Дъ ни мъ урочасате, ей!

п.п. Знае ли се кога се отварят спортните зали за тренировки?

# 564
Евентуално от Февруари. Някои спортни клубове възстановяват дейност

# 565
Добро утро!
Ени ,какъв е този ужас ,бррррр! Разсъних се рязко!
И аз много обичам цапотенето с кремчета,но на този етап съм само на мустела за бебета 😂🤣🤫.
За Хаши много мога да говоря! Не сме заедно отдавна,но седнах и го изучих из основи и на три езика, когато разбрах,че ще продължим заедно оттук нататък. Беше ми като спасение да чета,за да се примиря,че мога да живея с него.

# 566
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Ени ,какъв е този ужас ,бррррр! Разсъних се рязко!
И аз много обичам цапотенето с кремчета,но на този етап съм само на мустела за бебета 😂🤣🤫.
За Хаши много мога да говоря! Не сме заедно отдавна,но седнах и го изучих из основи и на три езика, когато разбрах,че ще продължим заедно оттук нататък. Беше ми като спасение да чета,за да се примиря,че мога да живея с него.
Баба ми беше с отстранена щитовидна, живя си 88 години и така. Това ме успокоява някак си Grinning

# 567
Е за туй е в скрит текст,ма вие любопитки... 😂
Мистиче,убава съм ти избрала,нема да ни излагаш по Малдивите,я! 😆😂
Аз не обичам да се мажа,ама се налага,че се беля като гущер,много мий суха кожицата. 😁

# 568

Аз не обичам да се мажа,ама се налага,че се беля като гущер,много мий суха кожицата. 😁
И аз така. Чудя се какви витамини да си взема, освен мазилата.

# 569
  • sf
Добро утро! Уф, че искам да е петъъъък!
Трябва да се замъкна до Еконт, че имам пратка от миналата седмица, а като знам какви са опашки...
Убедих щерката да си дойде в края на месеца за неопределено време. 😄

Общи условия

Активация на акаунт