Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през януари

• 100 989
  • 4 221
  •   1
Отговори
# 360
Гледах го аз 8 герои. Наши приятели имат хъски Макс. Хич не е толкоз умен,но иначе е същия синеок убавец. 🥰
Кофти е с тия сънища.
Чайлд,беше питала защо сънувам кошмари-не знам. Имам периоди,дето със седмици нямам нощ без някаква щуротия да сънувам и да се будя с разтуптяно сърце. Много е гадно. Онзи ден сънувах бившия ми как ме напада,въпреки че никога не ми е посягал. Оказа се,че другите хора наоколо не го виждат и никой не може да ми помогне... 🙄 Сякаш някакъв дух беше.
Аз се влияя от филми,а ММ си пуска все някакви ужаси. Не ме е страх до като ги гледам,но после сънувам ей такива простащини.
Може и това,че не съм уморена да е причина,не знам. Дай Боже да почна нещо,да ставам рано,да се уморявам и да се спре.
За всички с кошмари-гуш!
Съни,май на боя ми отиват нещата,с друго едва ли.

# 361
Къде са давали "Кучешки живот 2"?

# 362
Тази магическа гъба химикал маха ли и от къде се купува? Сега ще търкам с Вениш по стената и каквито препарати други имам и ще видя какво ще стане. С нейното рисуване навсякъде другаде,  освен на листа ще ме побърка това дете.

# 363
Къде са давали "Кучешки живот 2"?
Миналата седмица по Нова,май по Кино нова го повтарят,но не знам кога.

# 364
Тази магическа гъба химикал маха ли и от къде се купува? Сега ще търкам с Вениш по стената и каквито препарати други имам и ще видя какво ще стане. С нейното рисуване навсякъде другаде,  освен на листа ще ме побърка това дете.
http://izi.bg/product/1391/fino-magicheska-gaba2-broya-v-paket.html

# 365
Дребната колко жално ми се моли утре да я закарам на детска. 😔😣 Хем ми е жал да я държа тук,хем ми е свито да я пусна.

# 366
Момичета, къде са тези динозаври?
     И на мен нещо ми е тегаво на душата... Мъчно ми е за един човек, който май го подхваща депресия. Имаме нужда да останем насаме и да говорим, говорим. Да се прегърнем, поплачем, да се посмеем... Да си излеем душата.
В момента физически съм вкъщи, а духом съм при него.

# 367
Дракони са... Зона Б-5, парк Възраждане. Там понякога идват и циркове, точно на това място.

# 368
  • Euskal Herria
Пак съм се ококорила, сънят е далеч. Хванах  "Професия стриптизьор" 2 по БТВ.

# 369
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да питам нещо, купих си сутиен от Лидл. Но ми е голям, леко се надцених...
Проблем ли е, че го купих последните дни от миналата година? Мога ли да го върна? И трябва ли да е в същия магазин?

# 370
  • Оптимист по принуда
С бележката и няма да имаш проблем.

# 371
  • София
Аз се събудих. Вярно, че си легнах рано, ама....По това време нищо не мога да свърша.
Сънувам и аз много, но не отдавам значение на сънищата, макар че понякога са супер ярки. Проектират скритите ни мисли и моментно състояние.
Раздай, каквото са поискали за твое успокоение.
Съни, не бързай да боядисваш. Остави и тази стена за творения. Поне още две години ще се случва. Вземи и измиващи се фулмастри и я остави да твори.

# 372
Гутен ви сабахлен, гугутки!! Колкото и добре да си почиваш, налага се да тръгнеш на работа....... понеделник.... първата нова работна седмица!!
Лек и успешен ден на всички работещи, а на останалите - не се преуморявайте с олинклузива, ДО, щото и Асан е хора!! 😀
Реunion ме преварила... марш, бързо в леглото!!!

# 373
  • France
ДобрЮтро, мацки. Почерпете се за мое здраве.

# 374
Да питам нещо, купих си сутиен от Лидл. Но ми е голям, леко се надцених...
Проблем ли е, че го купих последните дни от миналата година? Мога ли да го върна? И трябва ли да е в същия магазин?

Не е проблем. 3 месеца е срокът. Може и в друг град да го върнеш.

Добрутро.

Общи условия

Активация на акаунт