Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 584
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Марта, това са приятели.
Поддържат се...

😂😂😂

Браво за ентусиазма Ви да правите предполагаем сценарий 👍Мен ме мързи 🙈 и си чакам серията, каквото такова 🙂

Марианче, ако хвърлят любовта на боклука ще са първото такова дизи, направо новатори. Ако това им е целта...

# 136
Здравейте,

Може да го осъдят на доживотен затвор, с помощта на парички от враговете...

Момичета, HugFlowers Bouquet

# 137
  • Пловдив

Какво е общото между двете сцени - сценаристката.

Все забравям да отбележа.
В затвора Ефето с телефон.

# 138
  • София
За мен не е ясно, че говори с Наре по телефона...аз мисля, че простена името на любимата си в мига на пробождането...

# 139
  • Пловдив

Източник - арабките: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1346501494158336003
Според новините, има празник в конака. Каква е причината, не е ясно.

Gugutka52, възможно е да е така...
Всичко е възможно.

# 140

Източник - арабките: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1346501494158336003

Всичко е възможно.

Как да е ясно, като не знаем чий е конака и кой живее в него 🙂

# 141

Всичко е възможно.

Снимката от линка е стара, с много летни дрехи са. Да не ни пързалят нещо newsm78

# 142

Момичета Two Hearts  сравненията ми идват спонтанно, без да ги търся умишлено заради новата СЦ.
Но какво ми прави впечатление.
Докато Йомер и Елиф си даваха взаимно подкрепа и засвидетелстваха силата на любовта си един към друг в трудните моменти, то при Санджар подкрепата и стимулът да не рухне ще е дъщеря му.  През това време, когато и още някой би могъл да му бъде опора, му обръща гръб и му забива още един нож...
Но определено акцента ще е върху силата на любовта баща/дете.

# 143

Hands Plus1Марта_49
Наистина, страстна любов няма да видим.Май накрая, ще остане само обичта между дъщеря и баща.

# 144
  • Пловдив

Най-коментираните продукции за времето от 28 декември до 3 януари в социалните мрежи, класация на тв каналите. Стар тв с нашия сериал са на 3 място.

Скрит текст:

Всичко е възможно.

Снимката от линка е стара, с много летни дрехи са. Да не ни пързалят нещо newsm78
Да, то си пише, че снимката е стара вътре в линка - от 23 еп.
Поради липса на повече инфо защо празнуват днес, са сложили нея.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 22:07 от mariana51

# 145

Най-голямото удовлетворение за един родител е да вижда детето си щастливо!
Мелек искаше да има семейство с родителите си, затова и направи "банда"-съюза с баща си.
Как ли ще приеме пастрока си?

П.П. По БТВ от вчера е започнал румънски сериал "Влад" римейк на турския "Езел". Загледах се в  тазвечерната серия, накрая в надписите успях да мярна името на Керем Дерен /нали той беше СЦ на "Езел" заедно със съпругата си/

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 22:35 от Марта_49

# 146
  • Пловдив

Източник - арабките: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1346546397131243520

Ще влиза нов персонаж в сериала.
Явно едни си отиват, други идват.

Унгарките пък - предполагат коя ще е - актрисата Merve Çağıran/Мерве Чааъран.
С едно на ум откъм новините - но да ги знаем. Ето и нейна снимка:

# 147

Ее от стар тв ме разбиха.  
Никога нямаше да се сетим какъв е изборът й,да се омъжи за Гедиз. След всичко което каза и направи. Със сигурност е от лювов и в полза на Санджар, пък чак за доброто на Гедиз и Мелек.

Не знае какво иска и какво прави. Както винаги Наре действа прибързано,наинат и не в нейна полза.
Само ми е интересно как мисли да излезе от ситуацията и какво ще  правис консумирането на брака?
А като познаваме Санджар,как ще я разбира и прости?
Да се отдаде на друг в тази ситуация е смешно. 
Можи би след като не беше щастлива с него,точно от Гедиз има нужда да й лекува раните. Следвайки логиката,така излиза но не... Да беше поне щастлива,да се радвам за нея.

Дано новата актриса е добра.

Надявам се да каже не на сватбата  и да носи халката на Санджар .

Смъртта на Гедиз и бебе, ще ми дойде в повече.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 01:00 от Nina_richi

# 148
Добро утро,

Кой ли ще намери Санджар, ранен? Но едва ли ще разберем в следващата серия...

Честито на имениците! Hug
Скрит текст:

Православната църква почита днес Богоявление 

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 149
Добро утро и Честит празник!

Ама чакайте сега, Марианче 💞, това че ще има сватба с Гедиз не е обвързано с първа брачна нощ. Наре не ми се вижда готова за това с който и да е, второ, Гедиз е цивилизован европейски човек, тия мугленски мурафети за изпълняване на съпружески задължения не са му приоритет, така че той ще си чака Наре да е готова и не би направил насила нищо, в това съм сигурна. А Наре да го направи въпреки желанието си, направо ми се гади като си го представя 🙃 Небиха стигнали сценаристите чак до там.

Общи условия

Активация на акаунт