Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и хубав ден!

Аз пак не сващам с какво женитбата на Наре с Гедиз ще помогне на Санджар 🙄

Акън нали е приписъл наследството на Наре без някакво условие, тоест тя го наследява при всяко положение 🤔

# 121

Източник - арабките: https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1346143579475947520

Актрисата Нюлифер/Атике, обяви раздялата си със сериала в еп. 35.
А дъщерята кога се питам аз. Какво ли още ще видим от нея? Thinking

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 22:10 от Elly J

# 122
Знаете ли, на доста места из Фейса  ходих да чета какви са настроенията, първо след серията, второ след трейлъра.
Ами навсякъде, където гледат сериала в момента пишат почти едно и също. Хайде, ние сме били пристрастни, но няма как от всичките краища на света, хора с различно културно наследство и религия, традиции и поглед върху живота - да мислят по един и същи начин. Значи независимо на какъв език и в коя страна, Санджар казва, че конакът е поверен - хората така го чуват и разбират. Само бъдещата ханъма на Гедиз - чу и направи това, което изнася на нея.
Дори и с Гугъл преводача се разбира прекрасно какво чувстват зрителите  на "ДП". И направо са доста крайни, но са прави.
Защото единствените моменти, когато г-жа Ъшъклъ се държа мило и усмихнато със Санджар -  тя е играла. Сама си го каза.
И другото което са забелязали - каквото и да се случи, на нея са и виновни другите. Тях проклина, себе си нито веднъж не намери за виновна или отговорна за нещо.

Акън я изнасили, тя на следващият ден е с червената девствена лента, усмихната и щастлива да влезе в брачен съюз със Санджар, без да му каже и думичка за изнасилването. Но Санджар е виновен, че не я приютил и излекувал раните ѝ.  Че какви рани да лекува, като тя нямаше никакъв вид на наранена. Едно съсипано, унижено, насилено момиче не се държи така. "Не ми каза, защото реши, че бедния обикновен селянин няма да разбере". Девет години, заради това, че Санджар не ѝ повярвал тя го заклейми като най-големият престъпник и единственото което искаше е "Да гори в Ада". Никога не прощавай! 

Винаги опитваше да спасява Акън, защото неговата вина просто не я отчиташе като нещо непростимо. Санджар трябваше да е жив - за да може да страда и естествено "Да гори в Ада!"
Дори когато я отвлече, дори когато тя го развърза на скалата - жалеше Акън.
Каква е вината на Санджар, че скочиха в пропастта  - можеха да са мъртви и двамата, можеше дори Санджар да е мъртъв, а Акън да остане жив. Санджар ли закопа Акън?

Гедиз предаде Санджар на полицията, съюзи се с Кахраман, съюзи се с посланика, после със Сахра, знаеше за бременния фарс на Менекше, искаше разорението на Санджар, неговото унищожаване материално и емоционално.
Санджар обаче беше виновен, че оставил фирмата без надзор с управлението на Зехра.

Абе, "птицо  шарена" - нали ти самата обещаваше, че четирите /Зехра, Мюге, Елван и ти/ ще се справите след като гръмко обявихте "Ерата на садъчите свърши, започва ерата на сестрите!"  Осра.те се, ама пак ви бил виновен Санджар.

Вместо на него и Каврук - отново доверие на баща /който  никога не те е държал за ръката и дори не те е забелязвал, че съществуваш/. Язък ти за хубавия монолог  за "дъщерите без бащи, за листата къде се носят от вятъра и пр./  Доверявайки се на неправилните хора, предаде единствения човек на когото си скъпа, значима  и ти има доверие. Предаде човека, който те обича, който разчиташе в твое лице да пазиш семейството му, майка, сестра, дете...
Даде конака и се изплю в лицата на всички. Сега и един тон сълзи да пролееш - все тая.
Докато проклинаш всички други и търсиш вината там, където отдавна стои молитвата за изкупление - ще бъдеш сама. С много хора около себе си, но сама сред тях. Може и да знаеш 8 езика, но езикът на прошката и този на който говорят човешките чувства - не го знаеш.  Ако имаш желание - учи!
Учи какво е да обичаш, учи какво е да имаш чест, учи какво е да имаш достойнство, учи какво е да имаш гордост, учи какво е имаш семейство!

Е, започна със семейството - стана Ъшъклъ. Дано и детето ти да е щастливо с пастрока си.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 10:29 от Марта_49

# 123
  • Пловдив

Здравейте и от мен.
Имаме анализ, имаме трейлър, имаме разказ, имаме теми за коментари.
Надавм се да ни пуснат и втори трейлър, защото снощи всички сериали си се излъчипа по тв-та с поредните си епизоди, без нашия. Трябва да има нова тръпка за да си върнат зрителите.

Арабките подсказаха, че Санджар ще бъде 2 серии в затвора, по-точно в 36 ще излезе.
В 36 ще разберем и съдбата на персонажа Гедиз, освен ако не завърши с катастрофата.
А как ще помогне сватбата на Санджар - явно няма да помогне, но ще имаме г-жа Ъшъклъ.
Наре ще е отново измамена с помощта на посланика и Гедиз, които машинации ще разберем също в еп.36.
Също не мога да разбера или предположа, как ще измамят Наре. Но ще е, като онази песен: Късно е, либе, за китка - казва се по отношение на закъсняло действие...
Да не забравяме и Кахраман - той не иска да навреди на Наре, а на Санджар. Иска си отмъщение, иска всичко на садъчларите, заради някогашното отнемане на неговото имущество. За да пуснат Санджар от затвора, може би той с помощта на Каврук, ще намери сестрата на Кахраман и с коз,  ще се измъкне. Санджар не си е изгубил интуитивното мислене. Предстоят отговорите му.

Elly J, за сега няма информация, че се разделяме и с нейната героиня - за Менекшето...

Страхотна клавиатура имам, а сега успешен вторник.

# 124
Толкова много коментари, но един стига...

Скрит текст:
Цитат
#SefirinKızı.
1h  ·
-ეს გახლავთ ნარე იშიკლი, რომელმაც იარების მოუშუშებლობის მიზეზით, ბეჭდები დაუბრუნა სანჯარს და საყვარელ ადამიანს არ მითხოვდა, არ გარისკა, არ იბრძოლა, არ ცადა საყვარელ კაცთან ცხოვრება და მოკლა უმოწყალოდ, სულიერად...
მერე ავიდა და ჯერ საბან-ბუმბულში გაეხვა და მერე "სძელკებზე" გაყვა მის ახლანდელ ქმარუკას.
მაგრამ ამ ნარე იშიკლიმ, ვითომ სანჯარის სიცოცხლის გადასარჩენად, თვალის დაუხამხამებლად წამოიცვა გედიზის ბეჭედი ხელზე და არ უფიქრია, არც იარებზე, არც სანჯარის პატივზე.
თორემ რომ ეფიქრა, იქნებ მოსვლოდა იმ ჩერჩეტ თავში, რომ იქნებ გედიზის ხელი ურევია ამ შანტაჟშიო? და იქით დამუქრებოდა გედიზს ციხით და მერე გედიზი რა ქვეშაფსიაა ყველამ ვიცით, უცებ გაიფაქტებოდა და ნარიმანს აღარ მოუწევდა მის საწოლში კოტრიალი.
მაგრამ არააა.
ნარიმანისთვის ხომ გედიზი კაი ბიჭია, ხომ შეჭამა სანჯარი, აპატიეო, აი ნანობსო, აი შენი გულისთვის საჰრას ესროლაო.
და ქალი, რომელმაც სიყვარულის გამო არ გადადგა ნაბიჯი და თავის თავი ამჯობინა და გაისწორა, ბეჭდების დაბრუნებით, ვის დააჯერებს ახლა ამ მიბნედილი სახით, რომ სანჯარზე აღელდა და ამიტომ გათხოვდა?
თუ სანჯარი ასე ეძვირფასებოდა, რატომ მას არ მითხოვდა? 🙂
ჰო, ეს ხომ ნარეა.
რომელიც იმსახურებს მხოლოდ ფსიქოფატებს და საერთოდაც, გედიზის ცოლობოს სამუდამოდ.
გაუგებენ ერთმანეთს ღალატში, ერთმანეთის გაყიდვაში, ადამიანების სულით ვაჭრობაში.
- Това е Наре Ишикли, който върна пръстените в Санджара и не поиска любим човек, не рискува, не се бори, не се опита да живее с обичан човек и го уби без милост, духовно...
След това стана и първо отиде до одеялото, а след това последва сегашния си съпруг по ′′ чехлите ′′
Но този Наре Ишикли, сякаш за да спаси живота на Санджари, сложи пръстена Гедизи на ръката си и не се замисли, нито за ходенето, нито за прошката на санджари.
Ако мислеше, може би щеше да му дойде на главата, че може би ръката на Гедизи бърка в този шантаж? И тогава Гедиз ще бъде заплашен със затвор и тогава Гедизи е под земята, всички знаем, че изведнъж ще трябва да се обърне в леглото си и Нариман няма да трябва да се върти в леглото си.
Но не, не.
За Наримани, Гедизи е добър човек, изяде Санджари, съжалявам, той съжалява, той застреля дял за сърцето ти.
И жена, която не се е засилила за любов и се е изправила и се е изправила обратно с пръстените, която сега ще повярва, че се е притеснила за Сандхара и така се е омъжила?
Ако Санджари беше толкова скъп, защо не ме попита? 🙂
Да, това е narea.
Който заслужава само психопати, и изобщо жената на Гедизи завинаги.
Ще се разберат в предателство, продавайки се един друг, продавайки се един друг с човешки души.

# 125

А как ще помогне сватбата на Санджар - явно няма да помогне, но ще имаме г-жа Ъшъклъ.

Ами тогава какво ни засяга, с любов или без любов, това си е решение на Наре и Гедиз, тяхна работа. Санджар може и да страда, ама след като Наре е решила да се жени за бившия му приятел, не може да  и се бърка. Освен да си договори контакта с детето, друго няма какво да направи.

Благодаря много за преведения разказ 💐 Имам си четиво 🙂

Прочетох разказа, струва ми се, че пак има нещо автобиографично от Енгин 🙂
  От неуспеха до успеха и обратно надолу по стълбата може да има месеци, години. Нужно е съвсем лек подтик понякога нещата да тръгнат, обикновено неочаквано и инцидентно. Нищо не става по поръчка в живота, но майката му е в търпението и да не се отказваш от това, което ти иде отвътре, както си програмиран от бог или висшите сили.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 11:36 от araselia

# 126
  • Пловдив

Днес снимат в конака.
Това е Гьозде/Джейлян. Вижте какво държи в ръката - май е бебешка кошница.
Сега конака на Кахраман ли е??? Той разбрал ли е???

# 127

Единственият светъл лъч в живота на Санджар.

Днес снимат в конака.
Това е Гьозде/Джейлян. Вижте какво държи в ръката - май е бебешка кошница.
Сега конака на Кахраман ли е??? Той разбрал ли е???

Мисля, че конакът не е на Кахраман. Той просто искаше да го отнеме  - пък на кого ще е няма значение.
Онази шарената птица, подписа даването на конака на пълномощника на Кахраман - демек на баща си.
Собственик е Гювен Челеби.  Та ако Наре иска да поправи стореното и да върне собствеността на Ефеоглу - трябва да се ожени за Гедиз и да приеме наследството на Акън.
Лошо мисли  птицата, лошо... язък, че е дъщеря на комарджия. И пак тя е жертвата. Имаше конак - подари го. Поиска да си го върне - ожени се. Ожени се - сега  ще я изнудят за другото. Дете срещу живота на Санджар.
Супер меден месец ѝ се очертава - ще си навакса за всичките 9 години въздържание. Той Санджар стреля от раз, ама да видим какъв стрелец е г-н Ъшъклъ...
Нали Мелек искаше  кардешче от корема на майка си - ще го има. Гаранция!

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 12:17 от Марта_49

# 128
  • Пловдив

Охххх, направо си е весело...
Източник: https://www.instagram.com/p/CJo-yDcJK29/

Конят Гедже обявява раздялата си със сериала "Дъщерята на посланика".
Написа в страницата си: На гърба ми, докато Санджар се изправя...
Ще се видим един ден Наре в продължителността на историята, докато чакам сватбата и се приготвям...
Напускам, защото знам, че всичките ви сериали са смърт, страхувам се, че ще дойде моя ред.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 13:09 от mariana51

# 129
Във връзка с предния ми пост относно кардешчето за Мелек.
Халисе отбеляза един факт, който може да се използва в някой момент напред в историята - доста напред...
Когато Наре е била бременна с Мелек и после като я е родила, не е можела да запомни името ѝ, защото не е знаела чие дете е - на Акън или на Санджар.
Сега да не станем свидетели на още една такава ситуация.  Санджар или Гедиз?
Защо го мисля ли - Гедиз няма да пропусне възможността да бъде със законната си жена. Доброволно или насила все едно. Консумация ще има - просто това което изживя Санджар с Менекше, ще го преживее и г-жа Ъшъклъ. Може и условие да ѝ поставят...
Та приемаме, че това се случва и тя след месец разбира, че наистина е бременна.
Събитията ще следват, най-вероятно ще се разведе или според слуховете ще остане сама /Гедиз излиза от сериала/ въпреки, че за него  остана да е злодея = на Менекшето.
Защо си мисля всичко това и откъде ми дойде тази мисъл.
Ето от тези думи на Халисе.

Вярно, че легнаха с Мелек - плюс това барабар с дрехите и обувките, ама то в турски сериал всичко е възможно... Може да го дадат в ретроспекция - от толкова топлина, Мелек се е сгорещила и ги е оставила посред нощите сами. Всъщност, тя веднъж го направи /когато им сложи ръцете една в друга/. Тя и новата СЦ обича ретроспекции... А и както обичаме да казваме - щом е нужно за СЦ - Халисе е изшпионирала ситуацията...

А и Санджар трябва да бъде поставен пред избор - чуждо дете.  А то ще бъде негово де... 

# 130
  • Пловдив

Аз пак търся под вола теле.
Нарочно акцентират върху халката.
Напълно възможно е, Наре да не е казала Да, а да е сложила халката на Санджар и това да е финал на еп.35 - да се чудим Ъшъклъ ли е, Челеби ли е, на Санджар любима ли е???

Нали знаете трейлърите за какво са - за интерес и заблуда...

Да допълня още нещо.
Защо снимат в съда???
Санджар поверява, а не приписва конака на Наре.
Нещо като нашето дарение и покупко-продажба.
Дарение се разваля много лесно.
Та подписаното от Наре е неправомерно или няма сила подписаното приписване на конака.
В съда, това трябва да се оправи - уточни. Посланика и Наре, като граждани на света, не са съвсем в час с турските закони. Наре мисли, че има право, посланика мисли същото, ама поверено не е като приписано.
Конака си остава на Ефеоглу. Той затова и Кахраман остави тази работа на посланика...

Това е второто ми теле, което търся днес...

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 13:29 от mariana51

# 131

Аз пак търся под вола теле.
Нарочно акцентират върху халката.
Напълно възможно е, Наре да не е казала Да, а да е сложила халката на Санджар и това да е финал на еп.35 - да се чудим Ъшъклъ ли е, Челеби ли е, на Санджар любима ли е???

Нали знаете трейлърите за какво са - за интерес и заблуда...

Мариянка Two Hearts бая-бая ѝ вярваш. Казала е "евет".  Ще мълчи 5 минути и ще каже. Нали баща ѝ ще е там.
Аз залагам за финал намушкването на Санджар.
Да видим дали ще познаем нещо от всичкото което четохме, гледахме, слушахме като слухчета...
Жал ми е за напускането на Гедже... То сега ще си тръгнат и останалите "Фериде и Халисе".

Скрит текст:

# 132
  • Пловдив

Марта, това са приятели.
Поддържат се...

# 133
Щом животните си плюха на копитата работата е сериозна. Grinning Тежки времена се задават.
Той Санджар стреля от раз
Joy Joy Joy
И двата пъти при това Mr. Green
А като нищо може да се окаже и 3 от 3. Предположението на Марта_49 си е в духа на историята откъдето и да го погледнеш. Винаги бременни ги оставя Mr. Green

# 134
  • Пловдив

Казвайки Наре...., това ме навежда на мисълта, че няма да се хвърли любовта в кошчето за боклук.
Санджар в затвора и казва Наре, а не дъще на посланика, както в края на еп.34.

Третото теле за днес...

https://twitter.com/someratr/status/1346441318730498052

Най-обсъжданите персонажи за декември.

Общи условия

Активация на акаунт