Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 112
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Ясно, че промяната е равносилна на земетресение, очакваме да видим дали ще издържи конструкцията или ще се срути

Е, това пък е едно екстремно приключение.
При стресови ситуации всички се мобилизират и понякога надскачат себе си.
Предизвикателствата са много. Ако запазят героинята, от една страна не трябва на зрителите много да им липсва Неслихан, от друга като двойка Енгин и Туба не трябва да напомнят на героите от предишния им общ сериал.
Ако се получи, чудесно.
Ако не, всички ще знаят, че поне са опитали и са направили всичко по силите си да запазят проекта.

# 661

Само вижте колко интерес е имала новината за влизане на Туба в сериала.
Бирсен даже е писала, че явно всички са очаквали това!

# 662
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Следя си сериала,но не пиша често. Признавам си новината ,че влиза Туба ми харесва. Макар да започнаха спекулации защо напусна Неслихан ,дано се оправя бързо и скоро я видим на екран.
Надявам се Туба и Енгин да спасят потъващия кораб, ще е жалко ако пропадне проекта на Енгин ,защо така не му върви напоследък Sad

# 663
Здравейте момичета!

Малко трудно гледах  серите, но заради Енгин и играта му се напъвах да ги гледам.Но снощната серия я изгледах, с  удоволствие ,беше много трогателна и увлекателна, а Енгин и Берен бяха върха!

Разбрах за напускането на Неслихан от сериала, пожелавам и бързо оздравяване ,/преди всичко  е  важно здравето/, за да можем да я гледаме и в други проекти.

Много  се радвам за Туба а историята сигурно ще се обърне в друга посока ,с времето Санджар сигурно ще прежали Наре.

Скрит текст:
Туба не будет исполнять роль Наре, а скорее представит нового персонажа.
Посмотрим, как Ева заставит Санжара полюбить ее

Туба няма да играе Наре, а по-скоро ще представи нов герой.
Да видим как Ева ще накара Санжар да я обича

Това Ева ми звучи, ако така се казва героинята на Туба, да не е туркиня а чужденка.

Пожелавам успех на сериала  с Туба!

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 20:40 от mari52

# 664
https://www.medyatava.com/haber/sefirin-kizindan-3-bombayi-medya … -acikliyor_215151
Който може, нека го преведе. Интервю с Ейлем за последните събития около сериала.

# 665
  • Пловдив

https://www.medyatava.com/haber/sefirin-kizindan-3-bombayi-medya … -acikliyor_215151

MedyaTava обявява третата бомба в „Дъщерята на посланика”

Докато Неслихан Атагюл от амбициозния сериал на Стар тв  „Дъщерята на посланика“ си тръгна, Туба Буюкюстюн беше включена в сериала. Преди тази промяна са сменени и сценаристите на сериала. Редакторът на MedyaTava, Бурджу Акгюл, попита Ейлем Джанполат, една от новите сценаристи за промените в сериала.

Неслихан Атагюл, която изигра ролята на Наре в телевизионния сериал на Стар тв „Дъщерята на посланика”, който се излъчва в понеделник, се сбогува със сериала поради здравословни проблеми. След като се сбогува с Неслихан Атагюл, в новата женска главна роля на сериала влезе Туба Буюкюстюн.

Продуциран от O3 Media, чийто сценарий е написан от Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем, също преживява смяна на сценаристите. Eйлем Джанполат и Озан Аксунгур седнаха на писателското място на „Дъщерята на посланика”.

Ейлем Джанполат, една от новите сценаристи на сериала, отговори на въпросите на Бурджу Акгюл от MedyaTava.

Какво ще се промени в „Дъщерята на посланика", който събра Енгин Акюрек и Туба Буюкюстюн заедно след „Мръсни пари и любов”? Какви изненади очакват зрителите?

Ето изявлението на Eйлем Джанполат пред MedyaTava:

Въпрос: Каква е причината, поради която заместването и промяната на сценария съвпадат?
Отговор: Сценаристите на „Дъщерята на посланика” искаха да напуснат. По искане на мениджърите на канала аз и Озан Аксунгур поехме сценария. Надявахме се да работим с Енгин и Неслихан с голям ентусиазъм. Но, за съжаление, Неслихан имаше продължително заболяване от няколко месеца. Научихме, след като се включихме и ние. Неслихан съобщи, че не може да бъде с нас, защото е болна. Щеше да влезе нов персонаж. Една от най-големите ми мечти от години е да работя отново с Туба и Енгин. Туба не ни обиди. Представихме си един дълбок и специален персонаж заедно.

Въпрос: Събирате заедно Енгин Акюрек и Туба Буюкюстюн години по-късно. Това е много амбициозно. Очакванията са големи. Имали ли сте притеснения?
Отговор: Имам повече мечти, отколкото тревожност. Отиваме на ново пътешествие с моите приятели. То е по-пълно е с повече несигурност, защото има малко време за работа, по-малко време за подготовка... Но нашето вълнение е огромно като екип/сбор от сценарии. Ще отворим нова врата, в която вярваме и ще докоснем сърцата ви в нашата история. Надяваме се и на зрителите да се хареса. Нашият режисьор е Емре Кабакушак, а наши продуценти са г-жа Назлъ и г-н Санер. Доверяваме се на всички наши актьори, музиканти и служители на сценографията, пощата и офиса, а именно семейството на „Дъщерята на посланика”. Имаме легендарен екип, който е постигнал невъзможното. Ние сме много късметлии. Надяваме се да се справим добре. Те винаги подкрепяха проекта, за да продължат с ентусиазъм. Благодаря.

Въпрос: Какво ще се промени в сериала с вас? Има ли изненади? Ще бъдат ли изненадани зрителите?
Отговор: Всеки писател има своя позиция, мечти, перспектива за героите. Светът се променя, когато писалката се промени. Имаме нови истории, които искаме да разкажем като екип. Надявам се, че ще бъдем приятна спирка за зрителите по пътя на „Дъщерята на посланика”.

Въпрос: Имате ли реакция от феновете си в социалните медии?
Отговор: Зрителите са другите главни роли в телевизионните сериали по мое мнение. Вече получаваме доклад всяка седмица. Това е естеството на нашата работа. Следя какво имат в сърцата си и какво нямат. Аз чета. Опитвам се да разбера. Нашата публика също е по-страстна по време на пандемичния период. Вече сме на екрана, вместо да седим в кафене с приятели и да си чатим. Нашите приятели виждат героите повече от нашето семейство. Обикновено получавам добри реакции от зрителите. Благодаря им.

Въпрос: Какво послание бихте искали да предадете на зрителите?
Отговор:  Нека ни гледат.

За мен третата бомба е, че  Туба ще играе нов персонаж.

# 666
Да, и аз така го разбрах. Туба ще влезе в историята с нов персонаж. Нека видим... Дали е пристигнала в Мугла, за да започнат снимките и снимат ли въобще?

# 667
Цитат
Но, за съжаление, Неслихан имаше продължително заболяване от няколко месеца. Научихме, след като се включихме и ние. Неслихан съобщи, че не може да бъде с нас, защото е болна.
Спомням си фенките и, отначало на сериала се притесняваха от отслабналия и вид.

Дошло е времето, тя да се успокои и възстанови.Решението и най-после, е спокойствие, което е част от лечението.

На Енгин и Туба пожелавам успех, защото имат много трудна задача.Hug

# 668
Може би Туба наистина ще пристигне като турист в Мугла и случайно ще се запознае със Санджар или с Мелек. Възможно да е чужденка или пак ще е израстла в чужбина, за да се получи този сблъсък с различните култури, обичаи и тн.
Другият вариант е да е някоя позната на Гедиз, която той познава от ученето си в чужбина. Би било интересно да е свързана с Ъшъклъ, щото тогава ще стане още по-голяма интрига.

Но ако ще играе друга героиня ми се искаше да умре Наре, защото не виждам как ще оправдаят това, че Санджар няма да я последва и ще се примири. Или че Мелек ще спре да я търси. Нереално ми е. А и това "тръгвам си, защото обичам само себе си" е ужасно тъпо, защото коя майка ще си зареже детето, а и дава лош пример по този начин на зрителите. Наистина беше по-добре да загине при инцидент примерно и всички да я запомнят като част от легендата .

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:19 от daizy_g

# 669
На мен ще ми е странно и това, че уж такава голяма любов, а пък ще се влюби в друга. Някак обичам поне във филмите да виждам тази безрезервна и единствена любов. За това предпочитах да продължат с образа на Наре.

А това, че Наре обича само себе си, както е писала, приемам, че го е написала умишлено, с цел да убеди Санджар и да го разочарова съвсем. Точно тя дето все спасяваше някого и най-вече него. Трябваше някак да излезе просто. И нямаше как да не "изостави" детето си понеже пък Бирен трябва да си продължи ролята, няма как после да я върне по куриер все пак 😀

Уф, не знам, яд ме е За развоя на всичко. Neutral Face

# 670
Аз съм против смъртта във всеки вид, в писмото има неща целящи да откажат Санджар да се бори. А пък Наре в последно време доста се колебаеше как да продължат със Санджар, аз честно казано вече не вярвах в тяхната любов и се чудих как ще се получи хепиенд. Вероятно и заради сценария, пълен с толкова малко хубави моменти и много проблеми и разправии. Не казвам, че е невъзможно, ако продължеше сериала по първоначалния замисъл. Но към момента отношенията им бяха близо до точката на замръзване

Дейзи, и на мен ми е чудно, но съм чувала за такива майки 🙂 Наре не е с такъв профил обаче, но нямаше как да излезе Неслихан от сериала.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 21:45 от araselia

# 671
  • Варна
Надявам се да сме излезли вече от тежката драма и да не ни връщат в нея Imp  За мен ще е по-добре да е приключено всичко с Наре, легендата всъщност свърши, няма мъртви, значи и легенда няма Rage
Трябваше да не скърбят за нея, ако беше умряла , легендата щеше да живее... но така дават шанс Санджар и Мелек рано или късно да преживеят събитията без много загуби.......
Никой не ни е казвал всъщност какво ще се случи и само гадаехме, така, че принципно не са кривнали много из пътя Smile Само дали имаше вероятност Наре да остави Мелек, но щом в началото беше решена да го направи, защо пък не, тя е сигурна, че я оставя в добри ръце, а вече не е сигурна в собствените преценки и действия.
Ами такава я направиха, сигурно щяха да я променят Ортилерките, но не им стигна времето, много се разпиляха Imp По- добре е да приключат с този образ и да почнат на чисто с друг, на филм поне става лесно, не е като в живота Smile

# 672
  • Пловдив

https://twitter.com/EbruSev53669122/status/1351597750840864769

Енгин Акюрек влезе в историята, като си партнира с две звездни актриси като Неслихан Атагюл и Туба Буюкюстюн в един сериал.

# 673
Интересно как ще я вплетат Ева в сюжета с другите герои освен Санджар. Мисля, че и героинята на Туба трябва също да има някаква история. Може пък да се връща да търси наследство от някой далечен роднина.  А може да се появи като част от някоя делегация или нещо свързано с бизнеса с яхтенето пристанище. Честно казано ще е интересно тя да е някоя силна и независима успяла жена в бизнеса примерно, която да е равна на Санджар. Даже се замислих, че може да го навържат с инвестирането на Гювен в туризма и може героинята й да е в този бранш, Нали и Санджар има хотели. И може да се заформи добра интрига , защото Гювен инвестирайки в хотели ще бъде пряк конкурент на Санджар. Но със сигурност трябва да е някоя много модерна, съвременна и независима, за да е противоположност на рода Ефе.

# 674
Това име Ева нещо не ме кефи сякаш, за турски сериал особено. Да видим дали ще остане такова. И кога ли ще са готови с тейлър?

Общи условия

Активация на акаунт