Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 114
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Дейзи, бъркаш се 🙂, освен светлите очи нищо общо нямат Туба и Неслихан според мен - Туба е висока, с тъмна коса, с матова кожа, по-едра като цяло, А Неслихан е по-ниска, финна, слабичка с бяла кожа, светло-кестенява коса. А и разликата в годините 🙄Ама тъй или иначе близначка няма как да намерят 😜

# 646
Дано някой ден Енгин и Несли играят пак, но този път да се получи много по-хубаво. Да успеят да завършат историята заедно.

# 647
Дейзи, бъркаш се 🙂, освен светлите очи нищо общо нямат Туба и Неслихан според мен - Туба е висока, с тъмна коса, с матова кожа, по-едра като цяло, А Неслихан е по-ниска, финна, слабичка с бяла кожа, светло-кестенява коса. А и разликата в годините 🙄Ама тъй или иначе близначка няма как да намерят 😜
Косата могат да я боядисат, това е най-малкият проблем. Тя и Наре се появяваше с различни нюанси на кестеняво, т.е боядисват я Неслихан. Но косата на Туба също е гъста и буйна като на Неслихан. Иначе ясно, че двойничка няма как да намерят, мисля, че Туба би била добър заместител на Неслихан в ролята на Наре.
Няма как да напишат изцяло нов сценарий с нова любовна история за седмица , абсурд.  Сценарият на сериала е мислен месеци, може и година преди да почнат самите снимки, защото те създават цялостна рамка, която после попълват епизод по епизод в движение. Какво ще правят с Гювен, бащата на Наре? Така една основна нишка се губи в отношенията им, която беше доста ключова за сериала, защото както се видя Гювен ще заеме по-централна роля. Ами отношенията на Наре с  останалите герои, тя беше свързана и с Каврук, и с Мюге, и с Елван. Ако се появи нова любов на Санджар  тепърва ли ще се запознава с всички герои? Thinking Струва ми се невъзможно. Дори Сахра се появи като човек сестра на Акън, тоест имаше връзка с персонажите, а тя дори не беше централен персонаж. А и как ще създадат нова легенда? Това ми се струва най-невъзможно.

# 648
  • Варна
Цитат
Аз пък мисля, че феновете съсипаха сериала, Защо трябва да казват какво ще става и какви трябва да бъдат героите

Мислиш ли, че сега феновете няма да казват?
Още отсега има претенции към Ейлем.
Феновете са си фенове, важно е сценаристите да са си на мястото.
Ако знаят какво искат, ако са уверени в историята и силата на героите, които са изградили, ако не флиртуват с феновете и не държат да бъдат обичани от тях, ще си следват своята линия.
Вече почти няма сериал, който да приключи със сценаристите, с които е започнал.
Един хубав проект се мисли и подготвя поне една година, не се пише на коляно.
А продуцентите вече сменят актьори и сценаристи  като носни кърпички, само и само да си избият парите.
Точно така, права си, трябвя да си стоят на мястото Relaxed и то не само Сц, но и всички останали, и актьори, и продуценти , и режисьори Smiling Imp за жалост тука не бяха, защото когато почнаха тези щения от фенове, трябваше да вземат мерки, а не да чакат нещата да се прецакат
Направиха ли интервю с двамата главни - НЕ, пускаха ли снимки зад кадър с двамата главни - НЕ/ а тука накрая взеха че пуснаха/
Неслихан пускаше с Ураз Scream еми как да станат нещата, няма как, сами си прецакаха труда някои хора Smiling Imp и не само това
За да е успешен един проект иска много работа и на други фронтове и добър PR, реклама и т.н. Те с трици маймуни ловят, а пък маймуните са нещастните фенски групи, някои от които си нямат друга работа освен да хейтят, та така ...Smile

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 18:25 от Аnista

# 649
Като гръмна новината, забравих, че щях да казвам колко харесах подпалването на бараката и запалката, която не пали. Много силна сцена, много мъка, умора, капитулация, сбогуване в очите на Санджар. Огънят пречиства всичко, дали

Дейзи, съгласна съм, абсурдна ситуация и заради това е любопитно какво ще измислят. Риск печели, риск губи е положението.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 18:50 от araselia

# 650
Честно казано аз никога е съм разбирала хората, които искат да променят историята в някой сериал според собствените си желания. В крайна сметка това е изкуство, както песен, картина , постановка, филм, гледната точка на създателя, а зрителите/слушателите са консуматори. Или ти харесва или не. Никой не те кара да гледаш или слушаш, има толкова много избор. Да, и аз се изказвам за дадени сюжетни линии или персонажи дали ми харесват или не, но никога няма да седна да "тропам" с крак и да кажа" ама не, аз искам да стане по този начин" и да настоявам за това, да пиша под постове на СЦ да променят сюжета или тн. Това ми изглежда обсебващо и токсично. Никой не ми е сложил пистолет в тила и не ми е казал"Гледай" Аз сама съм си го избрала. Има толкова избор на сериали и филми. Наистина такива писания създават напрежение на СЦ и според мен им пречат на работата.

# 651
За мен историята на Наре и Санджар свърши. Нелепо, но свърши. Ако Туба влезе ще има друга история. Не пречи името да си остане същото.

# 652
  • Пловдив

Аз пък измислих как може да стане, ако героинята на Туба се казва също Наре, но е нов персонаж, не Наре от легендата. Нали това име се среща рядко в региона. Така ще привлече вниманието на Санджар и Мелек. Първо да се запознае с Мелек обаче. И ще има нова история, не легенда.
Охххх...

# 653
Вероятно ще е съвсем нов персонажа на Туба.Някъде мернах,че ще се казва Ева.Не знам дали е вярно и дано не ви подведа.
На практика Санджар не е имал нормален живот на млад мъж,не виждам нищо лошо да се влюби пак.И аз мисля,че това сигурно ще се случи след силна симпатия между Мелек и Ева.
Всички промени са голямо предизвикателство и за сценаристи и актьори.
Дано късмета да е с тях.

# 654
Здравейте и от мен!
Новината е бомба наистина, обаче още снощи щом видях реклама с Туба по време на серията и си  помислих - "Дали не е някакъв знак?" Споделих го в този късен среднощен час с приятелка, която също гледа сериала и доста се посмяхме...
Нощес ме мързеше честно казано да го пиша, а представяте ли си каква наистина бомба щеше да е.  Затова отсега-нататък всяка една щурава мисъл ще си я споделям.

Та сега какво си мисля - тъй като Наре е тясно свързана с повечето персонажи, няма как  героинята ѝ да бъде заличена. Тя, дори и далече да  е,   си остава "дъщерята на посланика". Ако Туба изиграе друг, различен персонаж - то предварителната история на онези двете ортилерки отива в трета глуха, което не е окей...

Би могло да мине да речем определено време  и всичко да започне отначало - самолет и пътуваща в него жена, която идва в Мугла заради някакъв необясним копнеж да посети това място. Все едно сърцето ѝ диктува какво да прави. Както и да бъде, запознава се със Санджар и Мелек, и изпитва някакви странни усещания  сякаш ги познава - отдавна, все едно са били в нейн предишен живот.

Тука вкарваме съспенс и разбираме, че въпросната жена има трансплантирано сърце /досещате се от кого/ и всъщност историята на Наре и Санджар може да започне отново и на чисто, защото нали казват, че човекът не е това, което виждат околните, а е това което е той отвътре - сърце и душа.
Сега не ме обвинявайте за трансплантациите, ама нека този път да е с добра кауза - спасен живот и всъщност, Наре ще продължи да живее, макар и в чуждо тяло.

Честно да ви кажа, тази тема е доста използвана както в киното, така и в литературата. Като се сетя какъв роман четох навремето точно за една такава "смяна" на души обаче, настръхвам и сега. Само ще кажа това, че обичаната съпруга и майка се "върна" при семейството си но с друга самоличност/тяло.

# 655
Марианче, малко ме смущава идеята ти за същото име, и за Санджар и за Мелек то си има специално място в сърцето, друг човек със същото няма да носи добри емоции ми се струва.

# 656
На мен пък ми се ще да си продължи Наре. Иначе тоя финал за Санджар и Наре ще ми остане винаги нагарчащ, предвид всичко, което преживяха, борбата и прочее. Хем пък ще видим и прочита на Туба за Наре. Не ми се ще чисто нова история, пък с името Дъщерята на посланика. При всички положения ще е интересно какво ще забъркат. Дано тоя път е малко по-позитивно 🙏

# 657
  • Варна
Да пожелая  успех и аз на новия екип и дано удържат фронта и си вземат поуки вскички от които зависи успеха. Да сценария е в основата , дано измислят нещата логично и да не е вече толкова хард Rage
Браво на Туба, това,че сменя главен актьор по средата на сериал мисля, че си е голяма смелост, ще има сега сравнения, на всичкото отгоре това е проблемен проект в момента, та поема си и тя доста рискове. Хубавото е, че партньора и сценаристката са й познати и това е било най-вероятно решаващо.

Пост от гримьорката на сериала -  Велик актьор, Най- добрия ! Надскочи турските стандарти!

# 658
Гледала съм два сериала, в които на мястото на титулярните актьори дойдоха нови.
И в двата случая при мен не се получи.
При първия сериал нямах никакви специални чувства нито към излизащия актьор, нито към заместника.
Приех промяната с отворено съзнание, без някакви предварителни нагласи и предубеждения.
Не стана.
Само като се обърнеха по име към героя и пред очите ми изникваше лицето на предишния актьор, даже се усещах, че очаквам да чуя и неговия глас.
Да не говорим, че имаше доста драстични и нелогични промени в поведението на героя, а в крайна сметка актьорът може да е нов, но основните характеристики на персонажа би трябвало да се запазят.
Но пък други зрители се адаптираха без проблем.

Другият сериал е английският "Короната".
Смяната се наложи, защото трябваше героите да са вече в по-напреднала възраст.
Но там мисията беше почти невъзможна, защото бях във възторг от титулярните актьори, които направиха първите два сезона и след това всичко ми се струваше "бозаво" Grinning
Не можах да свикна нито с физиономиите, нито с играта , даже и с начина, по който говореха заместниците.

Така че, за подобни случаи, когато променят актьорите, аз предпочитам чисто нови истории.

# 659
Да пожелая  успех и аз на новия екип и дано удържат фронта и си вземат поуки вскички от които зависи успеха. Да сценария е в основата , дано измислят нещата логично и да не е вече толкова хард Rage
Браво на Туба, това,че сменя главен актьор по средата на сериал мисля, че си е голяма смелост, ще има сега сравнения, на всичкото отгоре това е проблемен проект в момента, та поема си и тя доста рискове. Хубавото е, че партньора и сценаристката са й познати и това е било най-вероятно решаващо.

Пост от гримьорката на сериала -  Велик актьор, Най- добрия ! Надскочи турските стандарти!

👑👏🙌

Туба наистина поема голям риск, но пък познава Енгин и една от сценаристите, вярвам че бързо ще се впише в екипа. Иначе как щяха да търсят за толкова кратко време актриса, пък да се запознае и сработи с екипа, да пишат сцени и да снимат едновременно 🙄 На мен ми е мисия невъзможна.

Варна, всички сме с резерви и ни е ясно, че промяната е равносилна на земетресение, очакваме да видим дали ще издържи конструкцията или ще се срути 🙂. И на мен нова история ми се вижда по-възприемлива, ама за други не е.

Общи условия

Активация на акаунт