Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив

Потвърдено и от сайта на сериала:

Сърцата ни ще останат отново в Егейско море..
Туба Буюкюстюн е с нас...

Хубаво е това, което направи.
Добре дошла Слънцето изгря.

Неслихан излиза, Туба влиза.
Всяко зло за добро.

# 631
# 632
  • Варна
Лично според мен главните виновници за всичко са ортилерките с техните писаници и всички конфликти станаха заради тях и затова сега феновете на наре и гедиз са толкова против санджар. Ей , какъв талант разполагаха в лицето на Несли и Енгин, а какви работи написаха, че се стигна дотук... Двечките да се ориентират към писането на нещо друго. Можеше да се получи легендарна двойка, наистина. Най-вече ме е яд за това.
Аз пък мисля, че феновете съсипаха сериала, Защо трябва да казват какво ще става и какви трябва да бъдат героите. Не им харесал някой, да не гледат, това е изкуство, каквото са решили това ще правят, то щото другите сериали цветя и рози... тоз тука само му големи кусурите... е, хайде
Много го направиха фенките на Неслихан, сега пак с конспиративни теории, да си гледат там Кара севда/ той щото има невероятен сценарий Imp / и да мирясват Relaxed не оставиха на спокойствие да си вършат работата ни актьорите, ни Сценаристите Rage
Араселия Yellow Heart +1
Не й понесе на Наре селянина Ефе, сега да видим каква ще му намерят Smile

# 633
Аз само не мога да разбера, защо търсят под вола теле?

Много глупави теории се развиват от ревнив Кадир, продукция в чужбина, толериране на Енгин...
Не мисля, че Неслихан и приемането й в болница е игра,претекст... А ревнивия Кадир просто е пълната глупост.
Разболя се, обичаната ни актриса и тръгва от поредицата. Работа ще има и занапред, но сега има нужда от почивка и спокойствие.
Какво да стане със сериала?
Когато един служител напусне, поради здравословни причини, редно е работата да продължи..
В КС също имаше разделения.. Няма как де се угоди на всички. .
Не мия,че е в  полза на продукцията напускането на Неслихан.. Така, че със сигурност ги е яд.
Не могя да разбера защо е тази злоба от всички фенове..  Защо искат сериала за спре? Като не го  харесвят, да не гледат..
В кризисни ситуации се действа бързо и нещата се променят...
Приемаме ги и напред.
Аз също искам да гледам Неслихан, но няма..
Бързо оздравяване, ще я видим в други проекти..
И успех на Туба в ДП.. Heart

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 16:41 от Nina_richi

# 634
Влизам в темата и какво да видя! Scream Сценаристите са били поставени в инфарктно състояние. Dizzy Face Това да пренапишеш сценарий без един от главните герои за толкова кратко време е страхотен стрес. Възхищавам се на професиоанлизма на всички замесени за това , че са се справили. А Енгин си е Енгин, няма ситуация, с която да не се справи.
Пожелавам на Неслихан да оздравее бързо. Много я харесвам като актриса и мисля, че се справи блестящо с ролята на Наре. Аз харесвах и Наре, макар, че много я критукуваха, аз вярвах, че ще намери пътя към себе си. Това писмо го тълкувам като форсмажорно обстоятелство. Наре никога не би оставила Мелек. Нещата се развиха по този начин заради напускането й. Вярвам, че със Санджар щяха да преодолеят всички проблеми и  различия между двамата и щяха да са щастливи тримата с Мелек накрая. Легендата им не е умряла, тя просто сега се превърна пак  в легенда, както беше в началото.
Много се радвам, че Туба се присъединява към екипа. Blush Дали тя ще е новата Наре? Thinking Или ще е тотално нов персонаж? Само не ми се иска да е сестра на Наре.. Това Санджар да се влюби в сестрата ми е голямо клише.

# 635
Има някаква истина, че и феновете допринесоха за този спад на сериала. Поне сега като ги няма Несли и Ураз(ако излезе от сериала), може и да се получи нещо, но времето ще покаже.

# 636
  • Стара Загора
Снощи видях Туба в една реклама и се учудих, че точна сега.Приех го като някакво съвпадение.Thinking

А то нямало нищо случайно.Hug

Какво ли ново ще видим.Тъгата се промена с любопитство.Hug
Честита да ни е Туба! Отново ги събраха с Енгин!Такова приятелство има между тях,такава химия! Можем да кажем,че сериала започва отново.

# 637
Цитат
Аз пък мисля, че феновете съсипаха сериала, Защо трябва да казват какво ще става и какви трябва да бъдат героите

Мислиш ли, че сега феновете няма да казват?
Още отсега има претенции към Ейлем.
Феновете са си фенове, важно е сценаристите да са си на мястото.
Ако знаят какво искат, ако са уверени в историята и силата на героите, които са изградили, ако не флиртуват с феновете и не държат да бъдат обичани от тях, ще си следват своята линия.
Вече почти няма сериал, който да приключи със сценаристите, с които е започнал.
Един хубав проект се мисли и подготвя поне една година, не се пише на коляно.
А продуцентите вече сменят актьори и сценаристи  като носни кърпички, само и само да си избият парите.

# 638
[video][/video]https://
Влизам в темата и какво да видя! Scream Сценаристите са били поставени в инфарктно състояние. Dizzy Face Това да пренапишеш сценарий без един от главните герои за толкова кратко време е страхотен стрес. Възхищавам се на професиоанлизма на всички замесени за това , че са се справили. А Енгин си е Енгин, няма ситуация, с която да не се справи.
Пожелавам на Неслихан да оздравее бързо. Много я харесвам като актриса и мисля, че се справи блестящо с ролята на Наре. Аз харесвах и Наре, макар, че много я критукуваха, аз вярвах, че ще намери пътя към себе си. Това писмо го тълкувам като форсмажорно обстоятелство. Наре никога не би оставила Мелек. Нещата се развиха по този начин заради напускането й. Вярвам, че със Санджар щяха да преодолеят всички проблеми и  различия между двамата и щяха да са щастливи тримата с Мелек накрая. Легендата им не е умряла, тя просто сега се превърна пак  в легенда, както беше в началото.
Много се радвам, че Туба се присъединява към екипа. Blush Дали тя ще е новата Наре? Thinking Или ще е тотално нов персонаж? Само не ми се иска да е сестра на Наре.. Това Санджар да се влюби в сестрата ми е голямо клише.

+100

Варна, права си, пак има недоволни  🙂

Да оставим хората да си хейтят, като не могат друго. Успех на следващия партньор на тази прекрасна и талантлива актриса Неслихан, ще му е нужен.

Да си дойдем на думата - Туба като каква ще влезе 🤔 Тъкмо да е от страната на Ишикли, мале, ще стане пак таркал 😜
Не вярвам да влезе като роднина на Наре 🙄

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 17:01 от araselia

# 639
  • Пловдив

http://adba.tv/oyuncu/tuba-buyukustun-sefirin-kizi-kadrosuna-katildi/

Мрежата полудя. Новината за влизането на Туба, измести тази за напускането на Неслихан.
Туба и Енгин са първите турски актриса и актьор номинирани за Емми. Светът ги познава, светтът ги обича. Вторият по продажби сериал в света е "Мръсни пари и любов". В момента се излъчва във Франция. Първият е "Каква е вината на Фатмагюл?"
Да напомня, че Енгин си избра Неслихан за партньорка. Непредвини обстоятелства доведоха до тази промяна.

Та, статия на мига:

Туба Буюкюстюн се присъедини към състава на "Дъщерята на посланика"

Феновете на Туба Буюкюстюн получиха новина от популярния телевизионен сериал "Дъщерята на посланика" по Стар тв. На 18 януари, след като Неслихан Атагюл Доулу обяви напускането си поради здравословното си състояние, стана въпрос кой ще бъде прехвърлен в актьорския състав на сериала. Енгин Акюрек и Туба Буюкюстюн, които преди това бяха постигнали голям успех заедно в "Мръсни пари и любов", отново ще бъдат пред камерата в "Дъщерята на посланика". Феновете на сериала приветстваха пристигането на Буюкюстюн с радост. Все още не е обявено коя роля ще пресъздаде актрисата.

# 640

Спомени😊
Феновете на Туба са щастливи, че отново ще играе с Енгин, чета в коментарите под поста и. А за много това е сбъдната мечта. Аз също исках да ги видя отново заедно, но в нов сезон на КПА или в романтичен филм. Но това никой не си го е представял. Туба да замести Неслихан, става супер интересно☺
Хич не ми се гледа този злополучен 36ти епизод, искам да си почна 37ми с Туба, но няма как да пропусна великолепната игра на Енгин. Заради него ще си го причиня. Това писмо на Наре е пълен абсурд за мен, не ми хареса и смятам също, че Наре никога нямаше да изостави дъщеря си. А Санджар пък щеше да търси Наре и нямаше да се откаже от нея. Това бяха те, затова напускането на Неслихан съсипа историята ни. Наре е написала" няма легенда", " няма любов ", а какво гледахме ние 35 епизода? Затова не вярвам на писмото и на целия епизод. Сега сякаш ще гледам нов сериал, но вече съм спокойна защото съм сигурна, че и Енгин се радва, че ще играе с Туба отново🙂 Но не мога да проумея как Санджар би се влюбил в друга. Нали 8 години не беше поглеждал жена заради Наре.Как ще променят сърцето му? Не мога да гадая какъв ще е образа на Туба. Възможно ли е да играе Наре🤔

# 641
Във всеки случай наистина пуснаха бомба, никой не го очакваше 🙂 Ранинито и тя, разбрала, че голямо име ще влиза, но Туба изобщо не и минала през акъла 😂

# 642
  • Пловдив

Ейлем написа в сторито си:

Мога да бъда най-щастливият сценарист в света. Моя Туба, благодаря ти много.

Нали ни питаха в озета към еп. 36: Ще бъде ли възможен нов живот за всички?

Та, аз искам Туба да продължи като Наре. Така персонажите в историята ни, ще се запазят. Един епизод в търсене на Наре и таман Туба ще навлезе в сериала. А ако е нов персонаж, сценаристите ще решат кое, как.

# 643
Мисля, че ще е по-добре Туба да играе Наре. Първо сериалът се казва "Дъщерята на посланика" и така ще си остане докрая. Ама как тогава името ще отговаря на историята? Освен това има цяла легенда за Наре и Санджар, целият сюжет се завъртя около това  и сега ако всичко започне наново с нова героиня ще изглежда странно да се пише нова легендарна любов едва ли не.  И въобще новата любов ще изглежда като кръпка. И Мелек как ще преживее, че майка й просто е избягала нанякъде и я е изоставила? Според мен ако искаха СЦ да се сбогуват с Наре щяха да я убият,  Така Мелек нямаше да се надява и да чака, че някой ден майка й ще се върне. Затова си мисля, че Туба ще играе Наре, Те дори малко си приличат с Неслихан, и двете са със светли очи, буйни коси, високи, стройни. Освен това си мисля, че ще е много по-лесно просто да вкарат нова актриса да играе Наре вместо да напишат тотално нова любовна история, която да е правдоподобна и да се впише в целия сценарий досега.

# 644
Страхотни новини! Много се зарадвах, когато прочетох, че Туба ще се присъедини към екипа. Сутринта бях скептично настроена. Очаквах новата актриса да бъде някоя по-неизвестна и по-безлична. Просто не си представях, че ще успеят да реагират толкова бързо. Но изненадата е голяма като гледам за всички.
Нямам търпение да разбера каква ще бъде ролята и - дали ще се завърне Наре или ще бъде изцяло нов персонаж. Ако бъде второто, интересно как ще оправдаят заглавието на сериала. Надявам се съвсем скоро да ни подскажат. Дано скоро да публикуват и нови снимки - би трябвало да има нов постер, ново интро.

Общи условия

Активация на акаунт