Благодаря за точния и професионален анализ на Шахзад.

Момичета,

Не ми харесаха слуховете, които витаеха, но уви повечето май ще излязат верни. Надявах се поне това с раняването на Санджар да не се случи, но явно няма да има милост. Санджар май веднага след разговора с Наре го арестуват, със същите дрехи ми изглежда. Интересно как се е стигнало до сватбата. По първоначалните слухове си помислих, че е било идея на Наре, за да оправдае Санджар. Ако беше така обаче едва ли щеше да е толкова печална, щеше да е нещо като подписване на договор. Те всъщност и двамата изглеждат все едно го правят против волята си, сякаш е имало намеса на "по-висша" сила - Караман и/или посланика. Не виждам какво биха спечелили те от тази сватба обаче.
Нещо новите много драматично влизат. За съжаление и клиширано - или поне на мен раняването на Санджар и тази сватба са ми големи клишета, излишен драматизъм сякаш. По-скоро щеше да ми е интересно да видя как Санджар ще се измъква от затвора и как Наре ще си оправя бакиите, но никой не ме пита.
Майтапа на страна, но дано добре да аргументират тази сватба иначе ще много жалко.