Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,

Благодаря за точния и професионален анализ на Шахзад.Flowers Bouquet

Момичета, Hug Flowers Bouquet

# 91
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=xGPq4a6hwn4

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към епизод 35.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:30 от mariana51

# 92
Имаме трейлър, благодаря 💜

Както се очакваше - затвор, покушение, сватба - младоженците много кахърни 😜

Стана ми жал за Наре да ви кажа - в момента никой не я иска - нито феновете на Санджар, нито тези на Гедиз 🙃

# 93
Да разбираме ли, че Наре смята Санджар за мъртъв, затова е в траур и се жени за Гедиз?!? Май и на Гедиз му е тъжно!

Марианка, благодаря за фрага и за анализа на Шехзад! Flowers Hibiscus

# 94
Здравейте! Flowers Hibiscus
Получихме си дългоочакваното!
След анализа на Навид Шахзад и всичко споделено в темата сякаш тепърва нещата ще се развиват за Наре.
Може би е ред на Неслихан да ни покаже като актьорско майсторство какво може.

# 95
Що да не искат ханъмата - я как носи брачната си халка...
Пръстените на Санджар й тежаха, но този явно й харесва. Нали ще има покрив над главата си и няма да се занимава с онзи камънак и семейството на Санджар.
Да им е честито новото семейство.
Но ще бъда честна и нищо няма да пожелая на г- жа Ъшъклъ, защото тя си има желания и сама си ги постига.
Ако пък смята че Санджар е мъртъв и сключва брак за да го забрави и да няма отношение повече към семейството му - браво, дъще на посланика.
Ама ми се иска и те да не искат да я виждат, защото най-вероятно Халисето ще е в болница. Елван къде е - защо не е с Наре?  А Рефика дали направи къна за снаха си?

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 19:52 от Марта_49

# 96
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=YtBZthCmWno&feature=youtu.be

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към еп. 35 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 97

https://www.youtube.com/watch?v=YtBZthCmWno&feature=youtu.be

"Дъщерята на посланика" - трейлър 1 към еп. 35 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Нашият, предсмъртно, казва Наре.

А Гедиз, подозрително е кротък, по-точно, гузен.

Наре, не плаче вече.Може вече да се е успокоила.С гнева е свършено.

# 98
Аз имам въпрос - защо г- н Ъшъклъ е толкова неглиже като за дамат? Блузата му в някакво моряшко райе- сигурно с яхтата на "Съдъчларите" ще я води на меден месец новата ханъма.

Че, що да реве - нали си сбъдна мечтата да се омъжи за човек цивилизован, а не за оня дето спазва традициите на рода си. Този е образован, образован - знае езици... Ще си говорят ту на английски, ту на японски... Няма да й се налага да търпи миризмата на кон, па бил той и Гедже, сега ще има коли, яхти и комфорт.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:47 от Марта_49

# 99
Дочакахме дългоочакваното - имаме трейлър. Grinning Не ми харесаха слуховете, които витаеха, но уви повечето май ще излязат верни. Надявах се поне това с раняването на Санджар да не се случи, но явно няма да има милост. Санджар май веднага след разговора с Наре го арестуват, със същите дрехи ми изглежда. Интересно как се е стигнало до сватбата. По първоначалните слухове си помислих, че е било идея на Наре, за да оправдае Санджар. Ако беше така обаче едва ли щеше да е толкова печална, щеше да е нещо като подписване на договор. Те всъщност и двамата изглеждат все едно го правят против волята си, сякаш е имало намеса на "по-висша" сила - Караман и/или посланика. Не виждам какво биха спечелили те от тази сватба обаче.
Само дано не стане така че да плачем за старите сценаристи. Grinning Нещо новите много драматично влизат. За съжаление и клиширано - или поне на мен раняването на Санджар и тази сватба са ми големи клишета, излишен драматизъм сякаш. По-скоро щеше да ми е интересно да видя как Санджар ще се измъква от затвора и как Наре ще си оправя бакиите, но никой не ме пита. Grinning Майтапа на страна, но дано добре да аргументират тази сватба иначе ще много жалко.

# 100
По-скоро младоженците са жалки.

# 101
Наре първо за Гедже ще се погрижи.

Нейният приоритет са животните.

Нали искаше да дари наследството на Акън за бездомните животни.

Ето тези пари са проблем на посланика.

Или смърт на Санджар, или сватба с Гедиз.Тогава посланика ще си получи парите, предполагам.

Явно таткото посланик и жениха имат предварителна уговорка.

Защо обаче намушкаха Санджар.Май пак е прецакана Наре.Thinking

# 102
  • Пловдив

А аз се чудя на Санджар.
Каква Наре, защо и звъни...
Нали и върна пръстена и това значеше нещо.
Или нашият си е влюбен все още. Тя затова му се качи на главата.

harmonia_dd, имаше инфо от арабките, че посланика ще прати човек да убие Санджар в затвора и той ще се срещне със смъртта. Вероятно и това е поводът за сватбата. Наре и Гедиз "спасяват" Санджар. Гедиз ще бъде "ангел" в еп. 35, В следващия ще го разкрият, щото е в комбина с посланика и после катастрофата... Дали остава персонажът Гедиз в сериала - слуховете са и да, и не.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 21:27 от mariana51

# 103
Наре първо за Гедже ще се погрижи.

Нейният приоритет са животните.

Нали искаше да дари наследството на Акън за бездомните животни.

Ето тези пари са проблем на посланика.

Или смърт на Санджар, или сватба с Гедиз.Тогава посланика ще си получи парите, предполагам.

Явно таткото посланик и жениха имат предварителна уговорка.

Защо обаче намушкаха Санджар.Май пак е прецакана Наре.Thinking

Ами бива да й поставят още едно условие - внук за посланика и продължение на Ъшъклъ. Тогава вече ще е прецакана.

# 104
Цитат
Ами бива да й поставят още едно условие - внук за посланика и продължение на Ъшъклъ. Тогава вече ще е прецакана.
И без да и поставят условие, бебе може би ще има.Не знам как, но и това тя ще свърши.

Като нищо, тази СЦ ще убие или бебето, или...........който си иска.Wink

В КРА, доста смърт имаше.Thinking

Общи условия

Активация на акаунт