Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Татко, сега какво ще стане?
Санджар: Кълна ти се, сега ще бъде още по прекрасно...

Ще ни пуснат ли трейлър????

# 586
Татко, сега какво ще стане?
Санджар: Кълна ти се, сега ще бъде още по прекрасно...

То до сега беше прекрасно защото...

Какво да каже на детето

# 587
Момичета 💕
Да ви кажа - рева си с Мелек и със Санджар...

# 588
Ехееее... Наре не можа да се качи на Гедже, но дъщеря й успя. Евала, много се израдвах на тази сцена. Сценаристите са 2 пъти по-добре от ортилерките. За мен, лично, това е най-добрия епизод, който съм гледал, откакто е почнал сериала. Мисля, че даже утре рейтингите няма да са толкова ниски, даже мисля, че ще са по-добре от предишните епизоди. А дано! Заслужават го, най-вече Енгин и малката Берен, които направиха страхотни сцени този епизод.

# 589
Епизода беше хубав, тъжен, но хубав,като за финал на драма. Но ми е мъчно за Наре и Санджар. Кофти е чувството да ти ограбят младостта, надеждите и бъдещето. Като цяло е глупаво и нелогично на образа на Наре това бягство,  ама няма какво друго да се измисли, то е ясно.

# 590
Щом смениха и сценаристите, значи имат намерение и да продължат. Най-вероятно ще вкарат нови актьори/актриси. И някак ще скалъпят положението. Те и да задълбочат историята около баща/дъщеря също мисля, че ще се окаже хубав вариант.

# 591
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=AEPs6jKPq5Y

"Дъщерята на посланика", епизод 36 - ОРИГИНАЛ.

Ето какво написа Ейлем Джанполат след края на епизода: https://twitter.com/eylemcanpolatt/status/1351273299343527942

Сценарият, написан от нулата, който трябваше да изхвърли цял епизод, наполовина заснет с ход в последната минута, винаги ще бъде легенда за мен със своята работна етика и усилия, с целия екип на "Дъщерята на посланика", който работи с всичките си усилия в безсънния студ, без да се отказва.

# 592
Енгин се раздаде 👑
Благодаря за компанията 💜

# 593
И аз не мога да повярвам на това, което пиша, но епизода ми хареса. За разлика от миналия имаше много сцени, които ме хванаха за гърлото дори и без превод - Санджар и Мелек, Мелек и Гедже, Санджар пред моргата, когато разбра, че Наре се е омъжила, Мелек когато скъса писмото, Гедиз когато видя протокола за развод, Санджар когато запали колибата и когато даде коня на Мелек.
За мен дори си изглеждаха логично повечето неща, т.е. от тук нататък (да не кажа от доста време насам) или трябваше да видим някаква радикална промяна у Наре или да се затвърди образът и на дъщерята на посланика, която няма да се промени и да се стигне до окончателен разрив в отношенията им със Санджар. И се случи второто. Тъжен, но красив край на легендата.
Интересно какво ще правим от тук насетне. Аз имам чувството, че гледах финал, т.е. останах с усещането, че историята завърши.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 23:44 от Elly J

# 594

https://www.youtube.com/watch?v=AEPs6jKPq5Y

"Дъщерята на посланика", епизод 36 - ОРИГИНАЛ.

Ето какво написа Ейлем Джанполат след края на епизода: https://twitter.com/eylemcanpolatt/status/1351273299343527942

Сценарият, написан от нулата, който трябваше да изхвърли цял епизод, наполовина заснет с ход в последната минута, винаги ще бъде легенда за мен със своята работна етика и усилия, с целия екип на "Дъщерята на посланика", който работи с всичките си усилия в безсънния студ, без да се отказва.

Серията беше наистина направена в най-трудните условия които са имали /напускане на актьор и то в главната роля/.
Може би с превода ще стане ясно всъщност защо Наре си тръгна и изостави Мелек /за Санджар е ясно/? Но пък тя нали дойде в 1 серия да му я остави. Появи се наистина като земетресение, разлюля и разруши каквото можа  и  "гитти".
Оставиха си обаче СЦ  вратичка  и  може да върнат Наре след някоя и друга серия, ако решат да вземат нова актриса  и историята да продължи, защото все пак това е история, а не реалност.
Единствено в реалността днес един човек може да е тук, а в следващия ден, час или дори минута да го няма / да си е заминал завинаги/. 

# 595

Тъжна серия, но добра.

Момичета, Flowers Bouquet

Лека.

# 596
Снимката е от групата на сериала във фб. Днес беше деня в който съм плакала най-много на серия.

Вярвам, че Неслихан и Енгин не избират случайво сериалите в които да играят. Освен това Неслихан е чудесна и е професионалист.. Много жалко,че се случи раздялата й с   поредицата. Знам, че и на нея не й е лесно,да напусне тази страхотна и успешна продукция.. Освен това всички забелязаха колко много отслабна,здрявето е на първо място. . Нека се оправя бързо и отново да я видим на екран.
Не зная, как ще продължи  сериала без НарСан. Мното трогателно и истински представена истории, зажимяхме заедно със сериала, емоциите и новия епизод в понеделник. Пак ще чакаме, но няма да е същото, ще ми липсва Наре и легендата.
Може би да заменят актрисата е добър вариант. Дори без Неслихан...
Аз останах като попарена, не знам за вас.
Относно серията, Евала на целия екип за професионализма.
Няма да гадая какво ще стане, ще гледаме и ще видим .. По-любопитно ми е какво става в стария сценарии. Broken Heart

Мното бих се радвала ако в сериала влезе Аслъ Енвер. Ако има добър рейтинг защо да  няма и 3 сезон? ..

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 01:07 от Nina_richi

# 597
Добро утро и хубав ден!

Аз сън не спала 😜 пак се замислих какво се случи вчера и можеше ли да е друго. И да ви кажа мисля, че е по-добре че не убиха Наре.Още в предния епизод тя говореше колко виновна се чувства, че е съсипала живота на толкова хора (което разбира се не е вярно), едва ли не се мисли за проклятие, така че логично решение - да изчезне. Наистина изоставя детето си, но го оставя при хора които го обичат и ще живее, заобиколена с грижа, семеен уют и безрезервно закрилящ я баща. Ако се самоубие би било ужасна нова травма за всички. Мелек е нормално да е ядосана в момента на майка си,тя е дете и не би разбрала, но това ще мине, ще си спомни хубавите моменти с майка си и да, ще и липсва. Но няма да е травма като безвъзвратно да си отиде. Защото и самоубийството е един вид изоставяне, така или иначе, егоизъм към хората, които те обичат. Даже в случая заминаването е по-голяма жертва от Наре си мисля (ама като не знам какво е писала в писмата може и да не съм адекватна 🙈).

Но според мен, не че не искам да гледам Енгин, но това би трябвало да е финал и да приключи сериала достойно, до колкото е възможно при тази ситуация.

Нина, и аз се надявам да разберем какъв е първоначалния сценарий 👀👀👀

П. П. Обаче ще разбера ако се напънат да продължат по някакъв начин, все пак това е работата и хлябът на много хора. Главните могат да играят, могат и да не играят 😜 Имат си репутация и голям шанс за нова роля, някои снимат и реклами. За другите обаче и в тази криза положението не е хич розаво.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 08:35 от araselia

# 598
За съжаление доколкото разбирам заболяването на Неслихан е сериозно- дано момичето има късмет и да се оправи. Що се отнася до серияли, в които главната героиня изчезна или я убиха- спомнете си Нургюл Йешилчай в Paramparcam- отстраниха я  заради конфликт с актьора в главната мъжка роля и сериялът продължи по друг път. Да не говорим за ЗЯ, където се източи половината актьорски състав на Турция и историята на летящите кучки продължава.

# 599
Добро утро,

"Най-истинското в нас е способността ни да създаваме, да побеждаваме, да търпим, да променяме, да обичаме и да сме по-големи от страданията си."
Бен Окри, нигерийски драматург, поет и писател

Има хора, които не успяват Sad, други, да.Heart

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт