Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Рейтингът.

# 601
Flowers Bouquet

Какъв ще бъде новия живот на баща и дъщеря....?

Ще го покажат ли.....?

Рейтингът леко се е вдигнал...Такава генерална промяна, а на снимката Енгин и Неслихан?

Явно, още не е решено как ще продължат и дали?

# 602

Нормално, без НарСан това е положението, даже очаквах да се срине.

# 603
  • Пловдив

Момичета, сбогувахме се с Наре към момента.
Сбогувахме се с Неслихан - това е неин избор, напусна, а имаше готовност да отсъства 1 епизод.
Напусна преди Ураз. Причините никога няма да ги разбере в самата същност.
Продуцентите са решили историята да продължи. Очаквам я с интерес. Успех на сценаристите, актьорите са си на ниво.

Ето и социалният рейтинг - както винаги обратен.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 10:48 от mariana51

# 604
Здравейте момичета 💕
Рейтингът такъв какъвто му " постлаха" умните СЦ - ортилерки или каквито там се казват.
Не може с парцалени интриги да задържиш никого. Още повече в условията на жестока конкуренция. Трябваше лятото да седнат и в тези загубени 15 серии да развият историята както трябваше. Исках да видя една излекувана и щастлива с любимите си хора Наре, а не накрая едно нищо в нейното развитие.
За мен сериалът свърши.
Въпреки силната и емоционална серия, чувствам едно разочарование - сякаш наистина загубихме скъп човек.
Енгин и малката Берен бяха душата на серията.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 11:14 от Марта_49

# 605
Здравейте,
тази  сутрин  не можех да повярвам, все още, признавам си, че  дълбоко съм разочарована от развитието на историята- без Неслихан.
Ще се интересувам какво  става със сериала, но чувството е точно като за починал близък. Всички са разочаровани и е разбираемо. Главната актриса я нама, историята ни...

Щях да се радвам ако имаше шанс Неслихан да се завърне след месец, например. Дори да беше останала в сериала, като  двойката - Наре-Гедиз. Но в крайна сметка този сериал има замисъл и сценаарии още  в началото,а сега на половината път останахме без главен персонаж... 
Актьорите не започват да играят на сляпо в сериалите,знаят какви ще са героите...
Може би, има някаква интрига и недоволни, но едва ли ще разберем скоро. Аз се съмнявам Неслихан да напуска заради сценария и коментарите  в социалните мрежи.
Това не е първия сериал  в които има разделение сред зрителите.
А и не е в нейн стил, затова вярвам, че е заради здравето й.
Каква по важна причина от това, а видимо ще се прекърши, това е един от симптомите на болестта й..

Относно  развитието на героите, не знам какво да кажа и какво да очаквам.Щом продукцията, ще продължи, евала. Има какво да измислят.Имаме нужда от нови герои.,
От една страна си мислех, колко щеше да е хубаво да бяха снимали финал със сватба по рано...
Вместо цялата тъга и насилие които видяхме..
Няма да е зле да получим   повече новини и яснота...Защото това което предстой си е нова история, като нов сериал...

Трябва да променят много неща, а сигурно те самите не знаят на къде да поемат и нямат време...
ДА им пожелаем късмет, мисля, че им е нужен...

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 11:15 от Nina_richi

# 606
  • Варна
Привет, момичета Smile
Тежка серия и неизвестността още повече натежава, да кажат поне какво ще става Rage
Иначе рейтинга даже малко нагоре, ами , Енгин игра като за последно, не че и преди не го прави това Smile
Евала наистина на всички, че излъчиха епизод и той не е никак зле даже.
Аз лично ще се радвам да продължи с друга актриса, за мен все едно ще почне съвсем нов сериал и  история, може пък да е по- добра от тази - пък и дали не би могло животът ти да е по- добър, ако се е преобърнал с главата надолу ?
Смятам, че могат да измислят нещо и то да е дори по-добро Rage
А за Наре, така и не казаха нищо за майка й, която явно я е оставила при баща й и не знаем какво се е случило с нея. Жалко, много неща няма да разберем, включително и това как беше замислена историята и как трябваше да завърши - трагично или с хепи енд, ей за това най- много ме е яд ....

За това, че не убиха Наре, може пък и да си оставиха вратичка, знаем ли, какво им е в главата Imp
Абдикацията на старите СЦ не знаем доброволна ли е или не, нищо сигурно и няма да научим , ама каквото такова, важното е филм да има Smile Дано Неслихан наистина да се възстанови бързо, защото то се виждаше очевадно колко е отслабнала, беше като анорексична последните епизоди Tired Face

да си допълня поста - Да кажа и добри думи за играта на Берен, това дете е невероятно добро, като се има напредвид, че й е първа роля. Двамата с Енгин изнесоха епизода на 1000 % , бяха невероятни.
Енгин си има договор предполагам за някакъв брой епизоди и може би са длъжни да му плащат за тях, ако причината не е в него за приключване , дано той не вземе решение да се откаже сам Relaxed

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 11:29 от Аnista

# 607
Нина, съгласна съм с теб 👍

И аз не вярвам някой да спекулира със здравето си, никога не съм взимала фалшив болничен хем от неудобство да лъжа, хем от суеверие да не се разболея наистина 🙂
  Бързо оздравяване на Неслихан желая 🙏 И Наре ми липсва 💔

И точно затова смятам, че се справиха по възможно най-добрия начин при тази екстремна ситуация, нито имаха много време да мислят, нито пък много варианти. А един месец какво да дават без Наре 🙄 Не ми се вижда много възможно.

Аниста, евала на Енгин наистина, тоя епизод беше изцяло на негов гръб като останал единствен главен герой, каквото ще да разправят. В състояние на стрес и неизвестност, когато виждаш, че труда ти отива на кино, представи си колко хладнокръвие и професионализъм се иска да си свършиш работата както трябва, а не да отбиеш номера.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 11:34 от araselia

# 608
  • Варна

Аниста, евала на Енгин наистина, тоя епизод беше изцяло на негов гръб като останал главен единствен главен герой, каквото ще да разправят. В състояние на стрес и неизвестност, когато виждаш, че труда ти отива на кино, представи си колко хладнокръвие и професионализъм се иска да си свършиш работата както трябва, а не да отбиеш номера.
Енгин за N-ти път доказа, че е професионалист до мозъка на костите си, в такава ситуация как се играе, не всеки го може Two Hearts
И друго се замислих, толкова помия се изля по сериала, по Енгин, по СЦ , смятам, че наистина енергията е нещо физическо и се материализира ....... Така че е хубаво да не го забравяме, лошите мисли, се превръщат в реалност Smiling Imp

# 609

Аниста, евала на Енгин наистина, тоя епизод беше изцяло на негов гръб като останал главен единствен главен герой, каквото ще да разправят. В състояние на стрес и неизвестност, когато виждаш, че труда ти отива на кино, представи си колко хладнокръвие и професионализъм се иска да си свършиш работата както трябва, а не да отбиеш номера.
Енгин за N-ти път доказа, че е професионалист до мозъка на костите си, в такава ситуация как се играе, не всеки го може Two Hearts
И друго се замислих, толкова помия се изля по сериала, по Енгин, по СЦ , смятам, че наистина енергията е нещо физическо и се материализира ....... Така че е хубаво да не го забравяме, лошите мисли, се превръщат в реалност Smiling Imp

+1 - ефекта на бумеранга

# 610
  • Пловдив

Писмото на Наре до Санджар:

Санджар,
Толкова много писма съм ти писала, наверно стотици, но най-трудно е да напиша това. Тръгвам си Санджар, тръгвам си завинаги. Дойдох тук да поверя дъщеря си на семейството, да събера дъщеря си с баща й и задачата на майка й е приключила. Мисля, че през целия си живот търсих любов, мислих, че намерих тази любов в теб, но се оказа, че аз не мога да обичам никой освен себе си. Даже дъщеря си не можах да обичам така, както трябва. Исках да бъда добра майка, исках да преобърна съдбата на моето семейство. Но, ако не си тръгна сега, това ще бъде най-голямото предателство по отношение на дъщеря ми. Мелек ще бъде по-добре без мен. Точно така, както аз много по-добре без моята майка. Аз съм абсолютно спокойна. Ти не си Гювен Челеби, ти си прекрасен баща. Твоето семейство са много мили хора. Приключвам моята история тук, без съжаление. Повече няма легенда. Няма приказка. Няма тайни. Няма любов.

Санджар, закопах в хижата пръстените, които ти ми подари. Закопах и нашата първа надежда и заминавам. Поверявам ти дъщеря ни. Убедена сам, че ще имате щастлив живот без мен. Спокойна съм. Сърди се на мен, но не се сърди на живота и на други хора Санджар Ефе.
Сбогом. Наре.

Ето защо Санджар изгори хижата.

# 611

Санджар,
Толкова много писма съм ти писала, наверно стотици, но най-трудно е да напиша това. Тръгвам си Санджар, тръгвам си завинаги. Дойдох тук да поверя дъщеря си на семейството, да събера дъщеря си с баща й и задачата на майка й е приключила. Мисля, че през целия си живот търсих любов, мислих, че намерих тази любов в теб, но се оказа, че аз не мога да обичам никой освен себе си. Даже дъщеря си не можах да обичам така, както трябва. Исках да бъда добра майка, исках да преобърна съдбата на моето семейство. Но, ако не си тръгна сега, това ще бъде най-голямото предателство по отношение на дъщеря ми. Мелек ще бъде по-добре без мен. Точно така, както аз много по-добре без моята майка. Аз съм абсолютно спокойна. Ти не си Гювен Челеби, ти си прекрасен баща. Твоето семейство са много мили хора. Приключвам моята история тук, без съжаление. Повече няма легенда. Няма приказка. Няма тайни. Няма любов.

Санджар, закопах в хижата пръстените, които ти ми подари. Закопах и нашата първа надежда и заминавам. Поверявам ти дъщеря ни. Убедена сам, че ще имате щастлив живот без мен. Спокойна съм. Сърди се на мен, но не се сърди на живота и на други хора Санджар Ефе.
Сбогом. Наре.

# 612
  • Пловдив

Подпали хижата Санджар. Няма легенда...
Ама то точно сега става легенда...

Тук Санджар извиква: Излез дъще на Санджар Ефе.
Мелек: Татко...

А тук, помните ли, Едип/Каврук ни пусна снимка от заснемането на този момент - 16 януари. А сериалът се излъчи на 18 януари. Снимали са всеотдайно, както писа Ейлем. Според мен сценарият е преправян два пъти - веднъж , когато разбрахме, че Неслихан ще отсъства 10 дни и после отново след решението й да напусне сериала.

Санджар, когато обясняваше на Наре, какво е за него конака, бе споменал, че от него Мелек ще излезе като булка, а Наре ще влезе в него като такава на гърба на Гедже.
Сега, това излизане само на Санджар и Мелек от конака - дали ще отидат в нов дом или в дома на Наре??? Ново начало за баща и дъщеря, а и за всички останали герои от историята...

# 613

Санджар,

Сбогом. Наре.

Здравейте,

Много,много трогателно.
Може би точно това е Наре.Може би да си тръгнеш изисква повече сила,отколкото да останеш.Може би затова върна пръстените.Може би това е бил замисъла отначалото още.
Затова нейна фикс идея беше да спасява Санджар - не за себе си ,а заради любовта към дъщеря си,защото тя е една любяща майка.Но Наре си тръгна,защото беше убедена ,че над нея тегне проклятие и носи нещастие на любимите си хора.
Винаги съм се опитвала да я разбирам.Сега ще ми липсва,чак нито ми се пише,нито ми се гледа.
Сложен образ пресъздаде Неслихан,поклон пред таланта й.

Съжалявам,че нейните почитатели не харесаха героинята й,не харесаха партньора й,криейки се зад недоволството от героя му.Намразиха сценария,защото крещяха в социалните мрежи,че искат друг главен герой и друга двойка.
Може би заради тези крясъци и натиск се умориха перата на бившите сценаристки и вероятно много други негативни последствия.Няма как да разберем.

Според мен трябваше да вкарат по някакъв начин оптимизъм на финала.За да продължи поредицата без Неслихан,трябва Санджар да се прости с любовта на живота си,да изхвърли надеждата .А от къде да знаем,писмото може да е написано точно с такава цел - поемайки вината за раздялата, да освободи сърцето на Санджар,за да продължи той напред.

Вече нищо няма да е същото.Много ми е тегаво без Наре,но да оздравее Неслихан е най-важното нещо.
Страхотен Енгин и Берен в тази серия.Заради липсата на Несли,това малко момиченце ще има още по-значително участие.
На този етап като че ли сериалът продължава,но след всичките сътресения нищо не може да е сигурно.
Каквото се случва ,да е за добро.

Хубав ден и бъдете здрави

# 614
Енгин,както и целия екип доказаха, професионализъм и ниуморен дух.

За сега заминаване е най-долрото решение. Лично за мен въпреки това писмо,не е в стила на Санджар да остави нещата така. Подпали хижата  и това е край?...След целия екшън🤔Освен това за мен образа на Наре беше  силна жена и добра майка. Тя не може да диша без Мелек.  Коя майка си октавя детето?
Чак ми се иска,друга актриса да   доиграе образа на Наре   в историята . Само защото тази любов,тази жена, дете,Санджар заслужават глътка въздух,щастие и нормален живот.

Но сега не е момента да критикуваме, Евала !

Щеше да е по-хубаво ако бяха направили пауза и Неслихан да се завърне.😭

След тази бомба ще трябва да подобрят значително маркетинга,дано направят изявление на къде и с кой ще  продължи историята.

И мисля че заслужаваме да знаем истинския сценарии.. Broken Heart
Дано има и доволни от напускането на Неслихан,толкова много помия се изля за сериала ,сбъднаха се мечтите им.
Тежка е короната в ръцете на всички.  Ситуацията е много неприятна. Дано продължението на историята донесе успех на екипа...
 Заповядайте в Стар тв Туба...

Честито..... Не знам за вас но аз се зарадвах,страхотни са с Енгин.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 15:09 от Nina_richi

Общи условия

Активация на акаунт