Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 405

• 44 073
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета. 
Изгледах серията снощи и после не можах да спя.Не си спомням да съм плакала така на филм през живота си,почти през цялото време.Сякаш във въздуха трептеше отчаянието на Санджар,горестта му от загубата,буквално го почувствах.Малката Берен  невероятно предаде мъката,объркването,раздвоението на детето.Имаха трогателни сцени с Енгин.Дори Ураз се справи с чувствата на героя си и ми стана мъчно(само малко) за Гедиз.
Искам да се ядосвам на Неслихан,но не мога.Съжалявам за напускането и и за това,че има здравословни проблеми.Здравето,разбира се,е на първо място.Но не искам сериалът да свършва!Трудна история,заредена с много болка,страдание.Грешен подход към рекламата- никаква инфо,интервюта,нескопосани озети и трейлъри.Война от самото начало на сериала,умишлено създадена и предизвикана,но произвела обратен  на търсения ефект.Ако беше друга история,не бих даже догледала 1 епизод.Но......В този сериал играе Енгин.Бръкна ми в сърцето от първия отправен към Наре поглед на зейбека,размести ми всички чакри и ме отвя.Неслихан,въпреки първоначалните ми съмнения,въпреки злобните коментари на  фенките си,ме убеди от първия миг и ме накара да и се възхищавам безкрайно.За пръв път видях до Енгин актриса,която не му отстъпва на таланта и уменията като актьор,която се раздава пред камерата на макс.Заслужавахме да видим постигането на душевен мир на двамата ни герои.Заслужавахме след извървения труден път да видим прошката им един на друг и на самите себе си.Заслужавахме да видим семейството,за което мечтаеше малкото невинно детенце заедно и усмихнато.Вярно е,че гледаме драма,но заслужавахме да видим обещаната ни истинска,всеопрощаваща,всепоглъщаща епична любов.С възможностите на Енгин и Несли,това щяха да бъдат незабравими сцени.
Но не би.Да се сърдя на Неслихан е все едно да се сърдя на Корона вируса,за проблемите.Ако наистина не е могла да продължи снимките,се налага да се лекува.
Не разбирам нищо от кино индустрия,но си обяснявам продължаването на сериала най-вече с всички договори и продажби,задължения и т.н.Аз,като редови зрител,се чувствам предадена и тъжна.Зная,че не съм права,но егоистично съжалявам за незавършената,нещастна история на НарСан.Така исках да ги видя щастливи накрая,заслужаваха след всичката болка и злоба.А те си останаха  жертви на злобни,подли,низки душици.
От друга страна може би е най- подходящия момент за промени.Сериалът и без това беше в задънена улица,сценаристките се оплетоха в собствените си конци,забуксуваха и накрая побягнаха...Момента е такъв,че новите сценаристи могат да излязат с чест от задънената улица и го доказаха.За мен 36 епизод беше един от най-добрите.Не им е било лесно на екипа,но въпреки всичко се справиха.Дано историята,която се задава е също толкова завладяваща.Да,писането на сценарий за повече от двучасов епизод всяка седмица,сигурно е трудно,но според мен е по-трудно да вникнеш,да разбереш и да  доразкажеш историята надруг,отколкото да започнеш на чисто.Не мисля,че е невъзможно.Правилно не убиха Наре.Няма как да забравиш травмата от смъртта на любим човек и Санджар трябваше цял живот да носи вината за смъртта и на гърба си.Ако пък беше обяснила всичко,преди да замине,той щеше да я търси цял живот.А Наре направи последната саможертва за любимите си същества,накара ги да я мислят за безчувствена и безразлична и по този начин ги освободи от психическия товар.Сбогуването и със Санджар и Мелек го видяхме в 35 епизод.Една от най-силните сцени за мен в предишния еп.беше,когато Наре казваше на Мелек да нарисува картина за баща си,на която баща и дъщеря да са щастливи,а тя да е под водата и да събира миди за тях.И сега в момента пиша с насълзени очи.Да,Наре не умееше да бъде щастлива,не знаеше как.За сметка на това,знаеше как да се жертва.Това и направи.Опита се да промени хода на събитията,опитваше се до последния момент,дори беше готова да замине с баща си,за да остави на спокойствие Санджар и Мелек.Но не успя.Затова направи доколкото можеше пътят към нов живот за своите обични по-гладък.По нейния си начин.Ако само имаше как да се върне дори след голям скок във времето....Е,предстои да видим как ще развият сюжета сценаристите.Не ми се иска да я изкарват лекомислена и безотговорна.Нека Мелек запази своите хубави спомени за мама,нека с гордост казва,че е дъщеря на майка си.Ако новата героиня е състрадателна,любвеобвилна и силно привързана към самотните и страдащи баща и дъщеря,ще успее да намери място в сърцата им,без да избутва насила от там Наре.Силно се надявам на логични до колкото е възможно събития и плавно преминаване от едната история в другата.Забелязахте ли,че Каврук *изпя* легендата и пак той я *изгори*,заедно със Санджар?Хареса ми хрумката.
Енгин,каквото и да кажа за него,все ще е малко.Страхотен  епизод,невероятен,убедителен,разтърсващ Санджар във всеки един момент!!!Покланям се пред упоритостта,постоянството и невероятната му издръжливост!
От самото начало носи на гърба си всичката злоба,отрицание,негативизъм към героя си,които преминаха всякакви граници на етика,уважение и възпитание и се прехвърлиха към личността му....но не се огъна.Професионалист!Не иска да влиза в руслото на лесните образи,знае последствията и ги посреща с високо вдигната глава.Артист с големи букви,нестандартен,необикновен,различен.Така и не проумях защо фенките на Неслихан упорито сипят обиди,подмятания уж към героя му,към сериала,когато никъде не прочетох такива неща от фенове на Енгин за Неслихан.Ние приехме и прегърнахме Неслихан от първия момент,с още по-голямо удоволствие го направихме,когато разбрахме,че самият Енгин я е пожелал за партн1орка,но в ответ получихме голяма нула.Горчиво чувство остава.Нито Неслихан сама можеше да направи сериала,нито Енгин.Гледаме любовна драма с двама главни герои.Какво толкова не можахме да разделим?Защо не можахме да се обединим и да изстреляме проекта в небесата?Кому са нужни нападки?.Държа отговорни админите на страниците на сериала в соц.мрежи,те създадоха хаоса.Да,целта беше да накарат хората да говорят,да спорят,но предизвикаха истинско разцепление и война.Не всеки умее да спори,както се видя,модерно е да се крещят обиди и призиви да не се гледа сериала.Както и да е,Наре не беше за Санджар,но не беше и за Гедиз.Тя сама замина,но не пожела да изневери на Санджар по никакъв начин,дори не преспа под един покрив с младоженека.За себе си открих Неслихан като актриса,страхотна е!Някой ден със сигурност ще се реша да гледам и друг неин проект.Поддържам я като партн1орка на Енгин до последно.Като фен на Енгин и отдавам заслужено уважение,благодаря за прекрасните горчиво-сладки сцени НарСан,които винаги ще ми бъдат недостатъчни и недовършени.Сбогувам се с Наре с мъка в сърцето и искрено се надявам да се срещнат с Енгин в друг проект,в който да видим отново ослепителната експлозия от срещата на два редки  таланта!
Но шоуто трябва да продължи и аз предпочитам  да гледам Енгин колкото е възможно по-дълго на екран.Като знаем колко трудно избира роли,кой знае кога пак ще се появи,ако прекъснат сериала.
Самият сериал Дъщерята на посланика заслужава достоен завършек.Екипът зад кулисите заслужава продължение на историята и всичките аплодисменти на света,особено за последният епизод,заснет два пъти в критични срокове.
Приветствам Туба Бююкюстюн с добре дошла отново сред нас!Считам постъпката и за много смела,не е лесно да заместиш друга актриса в главната роля.Но тя  е спасителната сламка за сериала в този момент.Едно от големите имена в турското кино,уважавана,обичана,с огромна фенска маса и вече отработени отношения с Енгин.Лесно ще се включи в екипа,всички ще и помогнат да влезе в крачка,а химията с Енгин е гарантирана.Спрягаха се и други имена,но продуцентите явно са заложили на сигурно.Нека е по-лежерен този нов етап от сериала.Санджар плати скъпо и прескъпо за младежката си грешка и извървя пътя до деветия кръг на ада.Време е да намери покой,да си прости и да открие,че в света съществува светлина и щастие,наред с проблемите.
Радвам се,че стресът накара много момичета да скокнат от балкона и да споделят чувствата си.
А как мислите,дали ще променят заглавието на сериала?За мен лично сериалът до тук си е една първа част,която бих озаглавила Отчаяние или пък Пламъци....Втората ще видим,може би Надежда,Лъч светлина...За постер.....то по-добре да прегледат фенските страници.Има истински таланти сред феновете,които се справят по-успешно от професионалистите.Само от нашите момичета и без да се замислям много-много бих назовала Бинка Михова,Свети,Хаяско,и още много чужди имена мога да изброя.....Не е зле ударно да ни дадат интервюто,което от самото начало искахме,снимки зад кадър,да направят рекламата,която им липсваше досега.Все пак изпуснаха много зрители напоследък,а конкуренцията не спи.

# 721
Добро утро,

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 722
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Успешен четвъртък и да видим, какво ново ще научим днес.

# 723
Добро утро!

Прекрасната Туба със сутрешното кафе.

https://instagram.com/stories/tubabustun.official/24912557485938 … hid=1xdroq8wbfh1x

Тя е доста активна в Инстаграм, та се надявам да ни радва с повече снимки от кухнята на сета. Hug

# 724

Добро утро момичета Two Hearts

Теменужка Two Hearts много емоционален пост, разчувстваме ме. На всички ни е трудно и неочаквано историята на Санджар и Наре да завърши по този направо нелеп начин. Изписах и аз десетки коментари с  желание да видя обещаната ни от ортилерките трансформация на Наре, но уви - остана си такава, каквато е. Непрощаваща, неприемаща нищо от културата, бита и живота на "бедното" селянче в което се беше влюбила още като дете. За да има любов - трябва да има и прошка. Санджар заслужаваше да му се прости, защото въпреки грешките които беше допуснал, той премина и стигна до дъното на Ада за да ги изкупи. Ами... явно не можа. Тази непреклонност у Наре, която някои наричат горда и силна жена, съжалявам за това което ще кажа, но за мен си беше горделивост и нежелание да види нещата и през очите на другия.
Хайде, за поведението ѝ към Санджар - ясно.
Но, накрая и Гедиз остана разочарован. Той, който се смяташе за по-достойния за нея, защото възгледите, възпитанието, общата култура и като цяло разбиранията им за живота бяха сходни и в интерес на истината като приятели се разбираха добре, накрая заяви, че тя не е ангел.

Аз още нещо искам да споделя - изчела съм много книги и също толкова изгледани филми за втория шанс  с друг човек. Особено по Коледа изгледах една дузина може би такива филми. Знаете, че съм почитател и на руското кино и си гледам най-редовно сериали и филми в Ютуб. Останали самотни родители намират своето и на децата си щастие в нова връзка и ново семейство.
Така, че колкото и да ни се искаше /дори повече от на Мелек/ да видим Наре, Санджар и дъщеря им заедно в едно семейство - не стана.  Примиряваме се и продължаваме напред. С надежда и вяра за нещо по-добро. Санджар обеща на Мелек същото. Те ще са винаги заедно - баща и дъщеря.
И въпреки многото феминизъм който видяхме до сега -  в крайна сметка  затвърдиха като най-важна за възпитанието и развитието на децата  -  фигурата на бащата в семейството. Отражението на бащата е в децата.
Видяхме какви жени са станали тези отгледани без баща - Менекше, Елван.
Както и тези отгледани от недобри бащи - Дуду с баща пияница, който я е биел и тя е живяла в нищета. Затова сега се е вкопчила в Яхя, не защото го обича, а защото той ще ѝ даде това което не е имала никога.
Наре - предпочела да остане с баща си комарджията, пътуваща из целия свят, познаваща много народи, култури и бит, но останала бедна за  най-важното - да има дом, истинско семейство пълно обич. Затова сега остави детето си на баща, който ще му даде всичко което тя не е получила от своя.
Пак ще кажа - краят на историята е абсолютно логичен и не трябва да обвиняваме СЦ /Ейлем/ в некоректност. Ако Неслихан не беше напуснала проекта и имаха времето до май-юни, може би щяхме да видим нова, преобразена Наре и да стигнем до един щастлив край. Но, започвайки сериала имахме подсказки /в които упорито избягвахме да вярваме/ че краят на историята на Санджар и Наре няма да е хубав.

Замислете се и друго - колко повторни бракове има  в реала -  щастливи и пълни с любов.
Ако в живота на самотния баща се появи жена, която да даде истинска обич на дъщеря му - защо пък не?

п.п. И още се сетих да добавя за историята Наре/Санджар.
Помните ли, как му каза пред хижата, че ако той не я е бил загубил завинаги, тя е щяла да го обича докато е жива.
Всичкото това "спасяване" на Санджар - от куршума на Акън, от това да не влезе в затвора като убиец, после и спасяването му от доживотната присъда - беше, не че обича толкова Санджар, а бащата на Мелек да е жив и да е "чист". Защото нейният баща Гювен Челеби - високопоставения, образования, ерудирания - е "измърсен"  като нейн роден баща, предпочел чуждото дете като свое, само защото е момче. Затова и тя самата ревнуваше от "сина" на Менекше.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 09:43 от Марта_49

# 725
  • Пловдив

Страхотни постове пишете, благодаря ви, удоволствие е да се четат.
Не вярвам на някой да не липсва Наре. Но обстоятелствата наложиха да се разделим с нея.
С голяма любов започнахме да следим историята им, с голяма тъга се разделяме с нея.
Да видим утре, официално какво ще ни подскажат. Някои питат в мрежата, ще има ли в понеденик нов епизод. Екипът се справи с толкова екстремна ситуация, та сега ли няма да се справи...

https://www.facebook.com/100009626923553/videos/2769165290081008

Клик в/у линка:
Моя приятелка от ФБ, пусна този клип и написа: Моя прощален, последен клип с NarSan. Сбогом Наре, сбогом NarSan.

Допълвам си поста.

https://www.instagram.com/p/CKTGy_mgJhN/

Едип/Каврук, написа в акаунта си:

Винаги бъди там, където ще бъде най-добре за теб, мой удивително талантлив, честен и истински приятел.

https://twitter.com/DigiLup/status/1352189478211891200

Най-коментираните актьори за миналата седмица.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 12:14 от mariana51

# 726

Докато си джитках насам-натам из нета по форуми, теми и фейсове, какво ми направи впечатление. Навсякъде  отдават значимото на двойката Неслихан/Енгин и тъжат, че тя се е разболяла и не може да продължи да снима. Тази звездна двойка едва ли ще се срещне отново на екран, но такава е мечтата на феновете на Енгин - някога да успеят да ни разкажат друга история от екрана.
За съжаление, нейните фенки не го приеха в началото, така беше по време на целия проект, както и сега. Една добра дума не прочетох за него или някакво съжаление, че не са успели да завършат започнатото.

# 727
https://www.facebook.com/groups/758514691227216/permalink/1098251273920221/

Ех..Frowning1

Много мили думи от Едип. Heart Чудя се дали Енгин няма да се изкаже по някакъв начин относно напускането на Неслихан. Thinking

# 728
https://www.facebook.com/groups/758514691227216/permalink/1098251273920221/

Ех..Frowning1

Много мили думи от Едип. Heart Чудя се дали Енгин няма да се изкаже по някакъв начин относно напускането на Неслихан. Thinking
Мислите ли, че не го е направил лично. Енгин не е от хората, които се "показват"  за да кажат "какво са направили" - той  няма профили в соц.мрежи, където да комуникира с някого. За всичките години на задочно познаване съм убедена, че каквото е искал да направи - го е направил.
Още повече тук при нас излезе и информацията, че още декември, когато се "разчу" новината, че те двамата с Неслихан са заминали за Истанбул - всички чакахме интервю и фотосесия - тъкмо за реклама, че имаха около НГ прекъсване, а то е било свързано отново с болестта на Несли. Отишли са придружени с още една жена член на екипа на "ДП" в Истанбул, където я е чакал съпруга ѝ.
Това някой да го е споделил от тях - не е. Информацията е излязла от трети лица.
Енгин си е такъв - никога не афишира какво, за кого или кога го прави.

# 729
  • Пловдив

https://twitter.com/melisa__atan/status/1352234506409930766

https://twitter.com/jady_14/status/1352215589855653888

Малко и аз из мрежата. Помните г-н Иззет Пинто - директор на дистрибуторска агенция Global - компания за разпространение на турски филми и сериали по света. На него му бе зададен въпросът, сериали или филми с кой актьор се търсят най-много и първото име, което каза бе Енгин Акюрек, после Халит Ергенч и т.н. Пуснете линка и ще чуете другите търсени имена.

Та, днес излезе нова информация: Сериалът "Дъщерята на посланика" продава 1 епизод за 400 хиляди долара, турският  епизод е разделен на 4 и всяка част умножена по 400 х. долара, означава всяка седмица един милион и 600 хиляди долара, което е най-високата цена за турски сериал и счупи рекордите. В момента сериалът е продаден в 75 страни.

Е, как няма да продължат...

# 730
Освен това актьорите, освен хонорар за участието си, който не знам колко е за Енгин, но примерно 5 милиона турски лири печелят и процент от приходите накрая, т.е. след продажбата и разпространението на сериала/филма и примерно ако един филм направи 100 милиона приходи Енгин ще вземе едни 5, 10% или там колкото се е договорил допълнителни пари, които никак не са малко. Тоест Енгин определено също го вълнува да си довърши сериала, както и другите актьори. Колкото повече серии толкова повече приходи и съответно печалба за самия него, както и за продуцентите разбира се. Blush

# 731

Малко и аз из мрежата. Помните г-н Иззет Пинто - директор на дистрибуторска агенция Global - компания за разпространение на турски филми и сериали по света. На него му бе зададен въпросът, сериали или филми с кой актьор се търсят най-много и първото име, което каза бе Енгин Акюрек, после Халит Ергенч и т.н. Пуснете линка и ще чуете другите търсени имена.

Та, днес излезе нова информация: Сериалът "Дъщерята на посланика" продава 1 епизод за 400 хиляди долара, турският  епизод е разделен на 4 и всяка част умножена по 400 х. долара, означава всяка седмица един милион и 600 хиляди долара, което е най-високата цена за турски сериал и счупи рекордите. В момента сериалът е продаден в 75 страни.

Е, хората не си дават парите ей тъй, щото имат много 😏, дават ги за нещо, което си струва и което се търси, търсенето определя предлагането.

Теменужка ❤️ много хубав пост, така хубаво да пишеш 👏👏👏 Само едно разминаване имам, съжалявам 😜- да, Неслихан е красива и талантлива, но не искам повече вземане-даване с НЯКОИ нейни фенки, така че не се надявам  на друг съвместен проект. Те пък хич, а както се вижда, нещо без подкрепа не се получава добре. Съгласна съм с Аниста, имаше и има много грозни изказвания навсякъде по социалните мрежи от фенове на Ураз и Неслихан, не се работи спокойно под обстрел и насред бойно поле , така че, мерси.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 16:13 от araselia

# 732
Здравейте Blush
Гледах и аз снощи епизода и с превод. Благодаря ви! Hug bouquet
Отново да си кажа, че на мен ми хареса. Беше ми интересен, до последно не се знаеше какво ще се случи с Наре. Вярно е, че бяхме яко в драмата, но имаше доста красиви и емоционални сцени, по-въздействащи отколкото съм очаквала да видя. И отново май се повтарям, но да си кажа, за мен повечето от показаните неща си бяха съвсем логични.
Гедиз като гледам няма да го правят злодей. Така изглеждаше съдейки по разговора му с посланика в началото. Бяха сами, тъй че ако е имало предварителна уговорка би следвало да си проличи. С други думи Ураз май наистина ще излезе скоро от сериала и няма да има нови интриги около героя му. Топката остава у посланика. Лошото е, че за мен все още част от действията му в миналия епизод си остават нелогични и неизяснени - като например защо поиска тази сватба и откъде намери видеото. Дано не ги оставят висящи тези въпроси и в следващите епизоди ни покажат отговорите им.
Много ми хареса сцената, в която Санджар разбра за брака на Наре и Гедиз. Брутално се стовари новината в такъв момент, когато не знаеше дали е жива или не.
Много хубави сцени и с Мелек имаше, особено тази със скъсването на писмото. Като я гледах за първи път в понеделник доста ме жегна. Реакциите и си бяха абсолютно разбираеми и оправдани. И преди майка и искаше да я остави, но тогава детето знаеше причината. Видя какво се случи с Акън, Наре се изправи пред нея и и обясни какво се е случило и какво ще последва, затова Мелек не я обвиняваше, а страдаше и я търсеше. Като се замисля и Наре, и Санджар са се разделяли с Мелек за определени периоди от време, но детето винаги е знаело къде са и каква е причината за раздялата и то казана от тях. Сега обаче не беше така и затова Мелек много бързо усети какво се случва, а именно, че майка и е решила да продължи живота си без нея.
Хареса ми и сцената с Гедиз, когато отвори писмото с протокола за развод. Наре съвсем точно и ясно му показа какво е мястото му в нейния живот - никакво, нито като приятел, нито като мъж.
Писмото до Санджар - истината е, че и аз така я виждах Наре като човек, който не е способен да обича нито себе си, нито другите по здравословен начин. Не казвам, че изначално е лош човек, който иска да вреди на останалите, но някак не успява да намери баланс в отношенията. Винаги сякаш се бунтуваше и не можеше да се справи с чувствата си - влюбена, но не можа да прости, не искаше да наказва, не можеше да гледа как другите страдат, но винаги ги обвиняваше и очакваше нещо от тях. Тя най-накрая прие и призна каква е. Избирайки да замине показа и че няма желание да се промени. Ако имаше щеше да остане. Ясно осъзна, че това и поведение вреди на близките и и предпочете да ги остави.
Изгарянето на колибата също беше тъжна, но красива сцена. Хареса ми появата на Каврук. Показаха неговото отношение по много хубав начин, без много думи каза всичко. Имаше доста символика. Санджар не успя да запали писмото със запалката, която държеше, защото сякаш все още имаше колебания, препрочиташе го за пореден път. Каврук, подавайки му горящата запалка сякаш заличи и последните му останали съмнения, че постъпва правилно оставяйки Наре в миналото.
Мюге и посланика - ей най-после някой и го каза на Мюге и във филма, че от нея психолог не става. Интересно какво ще го правят посланика. Загатнаха нещо и за майката на Наре. В писмото до Санджар дори е написала, че без нея и е било по-добре. Ще видим какво ще изскочи от там. Гювен направо като жертва се държеше. newsm78
При Елван и Яхя също имаше раздвижване. Очаквано и логично при това. Сега ще го видим как ще е с Дуду. И друг път съм го писала - за мен той трябва да се опари, за да му дойде акъл в главата.
Дано скоро да видим и Зехра и Каврук ще ги бъде ли, че там май отече работата. Само на погледи го карат.
Не дадоха Караман в този епизод. Санджар спокойно си влизаше в марината и като цяло си се държеше все едно нищо не е загубил. Бизнес нещата останаха на заден план. Може би материал за следващите епизоди.

# 733
Момичета Two Hearts малко информация относно болестта на Неслихан.
Всъщност "пропускливи черва" е доста голям бич за нашето съвремие. Преди много години, Хипократ е казал, че "всички болести започват в червата".
Ще се опитам да комбинирам каквото прочетох в две статии за това заболяване и да си го обясним на по-обикновен език.

Скрит текст:
Статията в "Сабах" - Проф. Д-р Осман Ерк и една българска статия за проблема "пропускливи черва".
Всъщност проблемна е чревната стена, която при "пропускливите черва" на базата на прекомерно отделяне на специфичен ензим, наречен зонулин - остава все едно отворена и започва да пропуска към кръвния поток не само полезните вещества, които трябва да се усвояват от организма на човек, но и вредните. Те от своя страна атакуват имунната система, която започва да "работи" на ускорен режим и произвежда антитела, които атакуват не само бактериите, но и самото тяло.  Абсолютно сериозно и прогресиращо заболяване. Трябва сериозно лечение.
Слагам  два линка към двете статии за да си прочетете сами, но накратко е това.
В турската статия се говори, че и съпругът на Неслихан страда от същото заболяване. Определено  трябва да променят много или  по-малко неща в начина си на живот, хранителен режим и прием на медикаменти /ако приемат нещо/.
Дано да е предприела адекватни мерки за лечение, но това би продължило дълго време. И после стриктен режим.

https://www.sabah.com.tr/magazin/2021/01/20/neslihan-atagul-ile- … iski-var?paging=9

https://www.puls.bg/alternativna-meditsina-c-44/chrevna-propuskl … liavaniia-n-28600

Да си пуснем отново  песента , превърнала се и приета от целия свят за  символ на надеждата - май не остана кътче на Земята и съсловие което да не я е танцувало.
Светът вярва, надява се и изразява това  чрез танц

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 16:14 от Марта_49

# 734

За тия пари и хоро ще играят.

Общи условия

Активация на акаунт