Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 000
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 90
Ми то и херцога на Уестминстър дет също е неработещ също беше положил венец на някакъв гроб или паметник и се беше снимал при което. Ужас направо JoyJoy

# 91
  • Някъде там
Това ми излезе докато четях другите статии.🤐

Едни му подготвят 100 годишнината други "погребението". Жалки жълтъци...
И дори да е реалност че е вероятно да се случи, това ли трябва да предсказват ?🤐

# 92
Ми то и херцога на Уестминстър дет също е неработещ също беше положил венец на някакъв гроб или паметник и се беше снимал при което. Ужас направо JoyJoy
Ти сама го казваш- "някакъв гроб или паметник".
Не е било на самата церемония с роялите.
Всеки може да положи венец, но след официалната церемония.
А Хари е искал да бъде поставен венец по време на церемонията, а не след това.

# 93
  • Някъде там
А това че Хари е искал да поставят венец и са му отказали, пак ли
на Дейлито източника ни го каза?
Тогава "звездите" (източниците ) друго им говореха, сега толкова време след тогава, друго им говорят и то не един. Двама различни.🤣
Тия източници да седнат са си синхронизират версиите, че съвсем се объркват милите.

# 94
  • София
Явно като не се прибра Хари, за да му издърпа Баба ушите, както писаха преди 2-3 седмици, са решили така да му ги дръпнат.
Значи хич не си подбират добре персонала в тоя дворец, то източник до източник, но и лоша екипна работа - никакъв синхрон.

# 95
  • Някъде там
Явно като не се прибра Хари, за да му издърпа Баба ушите, както писаха преди 2-3 седмици, са решили така да му ги дръпнат.
Значи хич не си подбират добре персонала в тоя дворец, то източник до източник, но и лоша екипна работа - никакъв синхрон.
Преди два месеца беше Лана, "спешното" прибиране. След агитацията за гласуване.
Усилено подготвяха имението само за него, че не искали Меган, то пък се оказа че  там са се настанили братовчедката, която си тръгна. 😀
А те толкова усилено се готвеха за завръщането на блудния син.
То една и две ли версии не бяха...
Много източници много нещо. 🤣

# 96
О, да, Лана, вярно, че Хари щеше да се връща в ОК как забравих, а горката Меган пък беше бременна в 6я месец, додето в същото време той се развеждаше с нея. Ех, тез източници, бе, трябва да поработят над синхронна, начи Joy

# 97
  • София
Кога минаха два месеца, с баржа да беше тръгнал, щеше да се е прибрал 🤣🤣🤣

Албер и Шарлийн с новогодишно пожелание

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 22:05 от Lana

# 98
  • Някъде там
То ще дойде време да агитира за жена си, баба още за тези избори, няма да му се е скарала.🤣🤣🤣
Да се смееш ли да плачеш ли.
Добре че веднъж годишно, пускат вярна стария да привличат вярващи, че иначе съвсем да ги съжали човек.

Най важните събития на 2021

(превод с Гугъл).

# 99
Какво значи потвърждение на Кристиан от Дания?

Много хубава Шарлийн. Това преди да си обръсне косата ли?

# 100
Ужасен ужас е тази Шарлийн на последните снимки. Прилича ми на Кеми Тодороф, а тази обръсната глава е все едно е претърпяла мозъчна операция и още не е пораснала коса. А толкова ми харесваше в един период, въпреки че изглеждаше някак меланхолична, а сег ми прилича на жена объркала терапията.

За някакво напрежение между Мери и Мари бях чела преди доста време, тук също май се е коментирало. Източниците бяха крайно несериозни, но в крайна сметка, това че са женени за братя не означава автоматично, че трябва да са приятелки. Рядко причината за конфликт е само в едната страна, освен ако не става въпрос за някаква абсолютно непоносима жена, но пък изниква въпросът-какъв е този мъж, който я е избрал за съпруга и си живе е в мир и хармония дълго време. Да е ясно не визирам М и Х.

Признавам си, че от всички рояли най-противна ми е Камила. Но й се възхищавам, че изглежда много спокойна и в хармония със себе си, независимо от всичко през каквото мина и всвичката помия, която се изля върху нея, независимо заслужено или не.

# 101
Специално на тези снимки на мен не ми е  ужасна Шарлийн, може би защото както е застанала не се вижда бръснатото. Даже ми се струва, че е отпреди това, защото освен да се бръсне беше вкарала и някакъв омбре ефект с кафяви кичури, а тук е руса.

# 102
  • Някъде там
Какво значи потвърждение на Кристиан от Дания?

Много хубава Шарлийн. Това преди да си обръсне косата ли?
Конфирмация, говорехме за това когато дъщерята и сина Мете имаха такива. При католиците. Нещо като причастие.Приемане на тайнство.
https://g.co/kgs/hw7mxm

Снимките на Шарлийн са от 31 декемви. От новогодишната реч. Нови са.Пуснах една  вчера заедно с тази на Бутанците.
И на мен тук ми хареса. Изобщо не личеше бръснатото.

Допълвам се. Егати цената на тази
обикновена риза. 🤐

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 22:39 от daviz

# 103
Ризата прилича на усмирителна. В комплект с косата Rolling Eyes

# 104
  • София
Но обеците изглеждат хубави! Полата също бих видяла.

Явно съм чела по диагонал вчера 🥴...нямам спомен ни от Шарлийн, ни от бутанците 😊

Общи условия

Активация на акаунт