Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 100
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 155
О, да! Спомням си тази рокля на Бекъм, страшно ми харесва цветът.
Камила си е готина, харесва ми как цветът на косата и се слива с този на блузата, а сакото е за контраст. И брошката е красива Simple Smile

# 1 156
Принц Уилям ако се подстриже "нула номер",ще изкърти теракота! Joy Тогава ще видим кой ще го нарича "чичак".

# 1 157
  • Някъде там
О, да! Спомням си тази рокля на Бекъм, страшно ми харесва цветът.
Камила си е готина, харесва ми как цветът на косата и се слива с този на блузата, а сакото е за контраст. И брошката е красива Simple Smile
И на мен ми е симпатична Камила сега  повече от преди.

И една която ми е супер симпатична.
Беатриче като гост звезда на новата колекция на Диор.
Много ми е финна нежна, крехка. Като статуетка ми е дори в този гащеризон.

# 1 158
Камила и Чарлз много си отиват двамата. Личи си, че са хармонична двойка.
Кой знае как щяха да изглеждат с Даяна. Сега е величаем, защото си отиде млада. Но ако беше остаряла каква ли кисела старица щеше да бъде...

# 1 159
  • Майничка
...
Беатриче като гост звезда на новата колекция на Диор.
Много ми е финна нежна, крехка. Като статуетка ми е дори в този гащеризон.

Нежна е, но с гащеризона, грубите маратонки и кърпата в косата ми прилича на соц.плакат с работничка - стахановка. Хеле пък ако композицията отзад беше с гигантска гайка или зъбно колело.

# 1 160
  • Варна
Камила определено е отслабнала в лице.

# 1 161
И аз харесвам Беатриче, една от най- красивите ми е сред роялките. Ама гащеризона и мен не ме кефи.
Още една красавица, Татяна Блатник. Нищо конкретно не се случва, просто видях снимката от ИГ й, но е хубава:

# 1 162
Камила определено е отслабнала в лице.
Камила тази година отслабна навсякъде. Наскоро беше на посещение някъде и се вижда как е поизпразнила роклите от съдържание, особено в бюста. Дано да не от болест. Макар, че и от възрастта ако е пак е стрес иращо да се гледа от страни.
Виж Кейт е поналяла бузите. Може би за това й стои добре по-изправена коса.
Колко странни сме хората. Аз харесвам Камила още от времето на Даянините откровения. Още тогава се пишеше, че Даяна ненавижда всичките любими занимания на Чарлз. А Камила има подобни на неговите вкусове. Беше ясно, че Чарлз и Камила са сродни души. Времето също го доказа.
В същото време не харесвам Шарлийн, изглежда ми меланхолични и депресирана. Не харесвам и Летисия. Твърде пренавита и вземаща се на сериозно. Физически изглежда анорексично кльощава и на моменти сякаш се опитва да го крие с широки дрехи. Но тези ми констатация са си чист преразказ по картинка. Кой ги знае на живо какви са.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:23 от dariVale

# 1 163
  • Варна
Уилям вярно е с конска физиономия и оплешивява, но има някакъв чар. Освен това е висок, на мен винаги са ми допадали високите мъже.

# 1 164
  • Някъде там
И другите две Спенсър на кориците на Татлър.

Близначките ми харесват най-много.

Тукмо тръгнах да слагам Татяна и ме изпревари Тирамису. Слънчева жена. 💓
Ето и мъж и с кучето и като съм започнала с този род и новото попълнение.

Уж богато обаче стила го няма никакъв на тази снимка.🤐

# 1 165
  • София
Годежни пръстени - трябва да призная, че с едно, две изключения (на Маргрете) изобщо не ми хареесват, а някои направо са грозни. Тези на по-скорошните двойки са доста по-хубави.

# 1 166
  • На топло
Пръстенът на Беа е много красив 😍 Арт Деко и Викториански стил.

И на сестра и ми харесва, заради розовия камък.

Някой може ли да покаже пръстена на Beatrice Borromeo, не го намирам.

# 1 167
  • в сърцето на един мъж...
Най-много ми харесва пръстена на Максима, след това на Беа. Такъв бих си пожелала, ако някога мога да избирам Simple Smile

# 1 168
Уау, на Маргрете дали не са диаманти...направо може да утрепе някой с тях, каквито са масивни. Аз си я харесвам датската кралица, ама сега  още  повече Laughing

# 1 169
  • Някъде там

Това е на Беатриче.

Общи условия

Активация на акаунт