Кралски работи и клюки - януари 2021

• 67 089
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 170
  • На топло
Няма ли някоя по-ясна снимка.
Виждам, че е във форма на капка, но камъкът розов ли е или беж?
Като цяло, е много хубав, поне това което се вижда.
Това Беатриче ли е? 😳
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 23:34 от Hello♥J

# 1 171
Мен пък пръстенът на Максито ме разочарова. Много е грозен Joy На Летисия изглежда интересен.
давиз, коя е жената в бяло, с "прекрасната" стилистика? Нещо не я разпознах.

# 1 172
  • Някъде там
Тук ако можеш да го видиш по добре.
Няма по ясни снимки. Пише че е с розов диамант.

Тирамису, Нина Флор. Булката на гръцкия Филипос.

А на мен този ми харесва.

# 1 173
Камила определено е отслабнала в лице.
Камила тази година отслабна навсякъде. Наскоро беше на посещение някъде и се вижда как е поизпразнила роклите от съдържание, особено в бюста. Дано да не от болест.
Да не е прекарала Ковид? Доста хора споделят за драстично отслабване в следствие на прекарания вирус.
Казаха ли за нея, че е боледувала? (В случай, че не са забравили като при Уилям).

Аз я харесвам, симпатична ми е. Мисля, че в повечето случаи нехаресването идва по линия "Даяна", а не заради самата Камила. Направо си е супер за 73 годишна.

# 1 174
И аз много харесвам Камила. Двамата с Чарли са пример за хора, които са един за друг. Даяна никога не съм харесвала. Както и  племенничките и. Всичките имат нещо противно във физиономията си.
А за Летка - мисля, че ще изтрещи съвсем скоро. Толкова се е пренавила да изглежда добре, ама те годините не могат да се спрат. Това си е нервно разстройство според мен. Иначе спор няма, по външност, според мен бие всички. Затова и харесвам много Максима и Виктория - жени, знаещи стойността си, които не са се вкопчили в това да изглеждат перфектно на всяка цена. Мери и тя отива към групта на Летисия и Рания. Кейт няма да я коментирам, че там сравнението рязко забива в една крива посока, дето дори не е релевантна...
Боромеота и не знам си кви там хич не ги броя рояли и не ме интересуват.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 08:43 от Iseis

# 1 175
  • Варна
Първия пръстен най-много ми харесва. И този на Летисия. Останалите са ми банални някак.

# 1 176
Още една красавица, Татяна Блатник. Нищо конкретно не се случва, просто видях снимката от ИГ й, но е хубава:

Много я харесвам, жена със стил и излъчване.

Кейт с карираното - голямо не.
Камила остарява добре, да. Като млада не ми харесва обаче. Според мен в момента и този бялорус цвят на косата е много подходящ. Много облагородява възрастните жени, уж е бяла косата, но всъщност не е. На светли жени, англосаксонски тип стои много добре. Като Хелън Мирън, например. Слагам снимка в скрит текст, че е спам:
Скрит текст:

# 1 177
Хубави пръстени! Истинска радост за окото.

Малко от Монако:
Снимките са от мин.г, повече за събитието - под тях

Тази година, 2021 г., поради здравни мерки, свързани с кризата COVID '19, това шествие ще бъде заменено с просто благословение на Катедралния площад в края на литургията и предаване на живо. във вторник 26 и сряда 27 януари 2021 г. ще се проведат честванията на Свети Девоте, Покровителя на Монако. „Връщаме се към 2020 г.“ 26 На 26 и 27 януари 2020 г. LL.AA.SS. Принц Алберт и принцеса Шарлине, придружени от децата си Потомственият принц Жак и принцеса Габриела, присъстваха на традиционните чествания на Свети Девот, покровител на Монако и защитник на Княжеското семейство.

# 1 178
  • София
Принц Николай играел футбол...според мен пие бира, ама е в екип за футбол Simple Smile - от ноември е снимката

На корицата на Вог Чехия, не помня дали е показвана

Симеон е бил на погренеието на Асен Ошанов, който е юрист на семейството, а освен това текстописец на песни, най-известната сред който е "Детелини" на Лили Иванова.

# 1 179
  • Някъде там
Подкрепя се Лана, подкрепя се.😀
Ох какво телце има тази Синеант..
Като статуетка е.

# 1 180
  • Варна
Не знам за телцето ама на последната снимка главата й изглежда огромна за него.

# 1 181
Подкрепя се Лана, подкрепя се.😀
Ох какво телце има тази Синеант..
Като статуетка е.

Липсва ми мъжлето й с късото бюстиенце🤣🤣🤣

# 1 182
  • Някъде там
Ей ти го от днес ама не е с бюстието. И пак се е боядисал 🤣😀😀😀

# 1 183
  • София
Гледах сега брошката на Камила от вчера, на по-голям екран - много е хубава. На мен ми изглежда като онези сини шотландски бодили, които слагат в сватбените букети - имаше такива в този на Зара и съм ги запомнила, защото много ми харесват. Ако срещне някой инфо, нека сподели, моля.

# 1 184
  • Някъде там
Гледах сега брошката на Камила от вчера, на по-голям екран - много е хубава. На мен ми изглежда като онези сини шотландски бодили, които слагат в сватбените букети - имаше такива в този на Зара и съм ги запомнила, защото много ми харесват. Ако срещне някой инфо, нека сподели, моля.
Точно това е.
Не съм сигурна това ли е нейната, но има много красиви с такъв Шотландски бодил.

Общи условия

Активация на акаунт