Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 435
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 065
Това е различен парфюм, простете!
По снимката не може да се каже нищо лошо за Амуажа.
На всички Амуажи,  не зависимо от аромата и т.н е така. Лъча сочи на U, само по този начин, както показах

# 1 066
Сега ще вадя моите тогава. Имам голяма база за сравнения.

# 1 067
Няма смисъл да спорим с дами, които знаят всичко, ползвали са всички парфюми, разбират от опаковане, бутилиране, поточни линии и пр. Битката е обречена, аз се оттеглям с надеждата някой ден да може да се впръсква и сиво вещество заедно с парфюмите.
П.П. Проверих моята бутилка на Амуаж, лъчовете са правилни, олекна ми!

# 1 068
Оф, аз не виждам разлика. EDIT: Разбрах за какво говорите. Мисля, че може малко по-подробно да обяснявате в постовете, а не така декларативно и после да се случва чат.

Намаление за рожден ден има в perfume-bg.eu, но не може да се ползва едновременно с приспадане на събрания бонус.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 17:47 от Фръц!

# 1 069
Амбицирах се,имам не малка база за сравнение,отивам да меря лъча с шублер.
Да похваля Долче,най-бързи , последно от тях поръчах ,първи доставиха..

# 1 070
Здравейте, някой получи ли тестера на Voce Viva от Парфимо?
Не, чакам го още.

# 1 071
unterdenlinden, отдавна не бях се смял така с глас! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Любов или омраза, казаваш! Аз бих го оприличил, като шедьовъра на натоварените кръстовища! Благодаря ти! Днес съм точно с него. Каква е отстъпката за рожден ден, може ли да ми споделиш ?

Milen, пращат ти  мейл с код около седмица преди датата на рождения ден, която си посочил в профила си. Било е -10 евро, когато съм го купила. Купила съм го през 2013г.

# 1 072
  • София
Да, аз за ЕДП говорех.

# 1 073
Начи... Аз оценявам духовитостта на всички ви, в това число и моята когато тук се задават смешни въпроси, обаче... понеже нямам Амуаж, а имам пералня и нищо не разбирам от Амуажи, поразгледах картинки... Та в нито един сайт, освен тук там в някои български, тоя лъч над U не е на друго място, освен както е на официалните снимки на бутилки на Амуажи. Ми сега, ако струва толкова и това разминаване е очевидно, а е лесно да се погледне, простете ме, че минавам от другата страна, ама и аз ще питам и ще търся обяснение. Поне такова, което звучи разумно! Сега знам, че ще ми кажете, че снимки могат да си вземат за сайта най-официални от официиалния сайт на Амуаж (имат си сайт, нали?), затова моля, за да не се обръща дискусията в осмиване винаги, а и защото струва 300 и кусур лева, снимайте наред вашите Амуажи и нека който има такъв, купен от там където е гаранция какъв е парфюма - т.е. истински, да застане до купените от тукашни сайтове (в които все по-често се появяват съмнения), че вече много станаха съмненията за какво ли не, пък сега... никой не ще да го премятат за такива пари, нали! Не че утре ще купувам Амуаж, ама честно, въртят ми се такива мисли в главата и не искам после и на мен да ми се хилите като се цопна тук с подобен въпрос. Съвсем сериозна съм. Моля, покажете снимки и честно кажете от къде са ви купени Амуажите.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 17:52 от Анонимен

# 1 074
Аз проверих няколко ,не всички включително и тестери имам ,всички без един са от бг сайтове - Нотино и Елинор.Всички лъчи са ,както в официалния сайт.Само дето не би ми дошло на акъла да гледам лъча ,ако всичко друго ми е наред..
Потребителката с въпроса /proly мисля беше /  има ли нещо друго ,което не е наред и затова имаш притеснения ?
Не бих се усъмнила в Нотино , почвам да си мисля лек дефект при производството ?!
Ако има нужда ще снимам имам някои снимки ,но не са детайлни.Не ми пречи да направя обаче.Imitation нямам ,но пък доста други...

# 1 075
  • Стара Загора
Аз имам два Амуажа .Единият е  Блосъм лав купен от Парфюми шоп нет. Стрелката е както трябва над буквата U.

Другият е Тубероза лав , купен от Елинор.За съжаление , не съм го отворила още ,че е подарък за повод, но си изглежда съвсем нормално.

# 1 076
unterdenlinden, благодаря за информацията!

Азалия, аз съм съгласен с теб, но мисля, че въпроса беше хвърлен просто така и останалите трябваше да отгатват.

Имам предид, че когато се съмняваме в даден фалшификат, е добре да гледаме и за други съмнителни неща в него.

Най-малко, беше добре да се спомене:  "Получих си продукта от,,,еди си къде" съмняваме обаче, че е фалшив, защото . 1 логото е криво, 2.кутията е смачкана, 3.не виждам да има магнитна капачка, а този модел има. 4.Може ли, някой да провери неговия..и да сподели мнение и т.н"

Примерно, кутията:

1. Белият етикет с информация за продукта, в дъното на кутията, трябва да е центриран в середата.
2. Официалният златен стикер с холограма Amouage, никога не е извън центъра.
3. Логото на Amouage в предната част на кутията е леко повдигнато - релефно, ако е плоско, е фалшиво.

Не могат да се правят генерални заключение само от логото. Винаги има поне още няколко неща сбъркани.

Скрит текст:

# 1 077
Не знаех това за стрелките. Всичките са както трябва. Имам тестери и продукти с кутии, закупени от Нотино и бутици в Милано и Италия. Имам един и от Парфюми шоп.

# 1 078
Milen, ами тя proly не е много от приказливите по принцип... Честно да ти кажа, ако случайно получа проблясък, че парфюмът, който току що съм получила от най-сигурният след Дъглас сайт (сайт, не магазин, имам предвид! а ако помниш скоро показах и директните съмнения на една госпожа в парфюмите, продавани имено в Дъглас), който струва ... там колкото струва, защото не знам кой е, ама е над 200 лв и аз ще изстрелям нещо в телеграфен стил. И като ми се явят трима да ме подиграват, ако съм някоя плашлива госпожа, слава Богу не съм, ще си свия сармите и ще се оправям. Та като не съм, ще питам, разпитвам и ще си отговоря за себе си.
Имаш право! Но не всички хора са като мен и теб, с по 30 включвания на ден за щяло и нещяло. Пък аз, честно да ти кажа, съм от тези, които ще се присмеят на откровена глупост, на невероятно нахалство или ще се заядат с човек, който пък се заяжда на свой ред тенденциозно с мен. Е така просто за спорта ... не уважавам такива неща за когото и да става въпрос.
После, не говорим за тия парфюми, дето си ги купувам аз и са по 50-100-150 лв, които са толкова масови, че само дето в супера не ги продават вече... Това е бранд, който не допуска случайни отклонения, брак, дефекти или нещо такова на парфюмите, на които си слага името! Колкото на Шанел може да има такъв дефект, толкова и на Амуаж, според моето скромно мнение. Въпреки че Шанел отдавна не е това, което е бил някога, когато и хабер съм си нямала за спецификите на шишетата на парфюмите на бранда.
Както и да е. Аз я разбирам в случая, ти също си прав за това, че няма подробности, но вземи предвид и спецификата на бранда, за който става въпрос все пак.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 19:42 от Анонимен

# 1 079
Предлагам й, да си пише с нотино, да й го заменят с друг. До колкото знам не е от Сф, иначе може да договори замяна във физическия магазин.
Като си припомня колко интензивно си търсеше проби от Амуажи....значи този й се е харесал най-много.

Общи условия

Активация на акаунт