Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 399
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 230
Хубава цена на Mancera Roses Vanille  в Notino 119 лв за 120 мл
Blush
https://www.notino.bg/mancera/roses-vanille-parfjumna-voda-za-zheni/

JPG La belle също
100 мл за 130 лв и БД
https://www.notino.bg/jean-paul-gaultier/jean-paul-gaultier-la-b … house-retargeting

# 1 231
  • Пловдив
Днес си получих червеното малко кубче на Нарцисо от Нотино много ми харесва добре съм  помнила значи като съм тествала, а от Дъглас пуснах идин черен мадмоазел Rochas  пак по спомен го карам, че ми е харесвал при проба🍀

# 1 232
Днес си получих червеното малко кубче на Нарцисо от Нотино много ми харесва добре съм  помнила значи като съм тествала, а от Дъглас пуснах идин черен мадмоазел Rochas  пак по спомен го карам, че ми е харесвал при проба🍀
Черния Роша има вайба на Бакара , не е клонинг обаче.

# 1 233
  • София
От parfumdreams на мен ми изпращат тракинг номер. Ползват DHL. Поръчах в неделя, във вторник получих имейл с тракинг и днес чакам доставка. Поръчала съм до Германия обаче. Имам още една поръчка от тях преди няколко месеца до БГ с превозвач - и тогава ми изпратиха тракинг номер. С плащането има проблем. С българска карта не ми приема плащането. С немска карта няма никакъв проблем.

https://img321.com/view/image/be1de9e3-522a-4275-b360-5c96ac136280

Преди час съм получила имейл, че един от артикулите, които съм поръчала, не бил наличен и трябва да изчакам от 5 до 10 работни дни, а когато пристигне и ми пратят нещата ще получа имейл с тракинг номер. Дават ми и съвет - при следващи поръчки да следя за наличността 🙃 , но дъщеря ми знае немски и много добре видяхме, че са налични всички артикули и дори статуса много бързо се промени на готови за изпращане. Както и да е, всичко това ми подсказва защо бях забравила паролата си за този сайт.
Благодаря на всички, които споделиха опита си!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 14:09 от veka

# 1 234
Днес получих 3 пратки от Парфимо (набутах се с 3 доставки Grinning). Страхотни малки кашончета, без излишно пространство, всичко подредено изключително точно. Много доволна! 2 парфюма на Mugler, 1 Chanel, Ck Truth и Prada Candy Gloss. От последната седмица на декември, след като обещах, че вече нищо, нищичко няма да поръчам, имам 9 парфюма пак от Парфимо Scream Тези няма ли да създадат програма за лоялни клиенти?...

# 1 235
  • София
Преди час съм получила имейл, че един от артикулите, които съм поръчала, не бил наличен и трябва да изчакам от 5 до 10 работни дни, а когато пристигне и ми пратят нещата ще получа имейл с тракинг номер. Дават ми и съвет - при следващи поръчки да следя за наличността 🙃 , но дъщеря ми знае немски и много добре видяхме, че са налични всички артикули и дори статуса много бързо се промени на готови за изпращане. Както и да е, всичко това ми подсказва защо бях забравила паролата си за този сайт.

Да, при поръчка трябва да се внимава с наличностите. Въпреки че някой артикул не е наличен, приемат поръчката и теглят парите от картата. Предишния път не бях обърнала внимание, че под парфюма пише, че в момента не е наличен и очакват доставка. Чаках го поне месец след това.

# 1 236
Чуденето как да използвам отстъпката за рожден ден в мейкъп приключи скорострелно, след като тествах Chopard Happy Bigaradia. Aма това е разкош, бре, защо никой не ми е казал досега?! И се получи добра цена!
https://makeup.bg/product/445758/

# 1 237
Адмирации за Парфимо-перфектно кашонче, перфектен продукт на перфектна цена ❤🍀

# 1 238
macadamia, хайде честита! Представям си, там около теб, как никой не може да диша!  Flowers Hibiscus

Ето нещичко, което вече никъде го няма, дори и в бутиците на Dior. Simple Smile

Christian Dior Homme Dior

# 1 239
  • София
Скрит текст:

Да, при поръчка трябва да се внимава с наличностите. Въпреки че някой артикул не е наличен, приемат поръчката и теглят парите от картата. Предишния път не бях обърнала внимание, че под парфюма пише, че в момента не е наличен и очакват доставка. Чаках го поне месец след това.

Точно този табиет "Човекът взе парите и каза ще видим" на немските сайтове никак не харесвам и винаги съм предпочитала пазаруване от английски сайтове. Да не отбелязвам, че няма извинение, предполагам няма и никаква компенсация за чакането, което по принцип не си очаквал.

# 1 240
  • София
Не можах да се въздържа. Първо видях Beach hut в Нотино. Успях да му устоя и се спрях. После видях Majestic Amber  на Aleaxandre.J в parfumi-shop (между другото са заредили и други на марката) и не можах да се въздържа. Бях си обещала да го поръчам като го видя и отдавна проверявах точно там за него.
Дотук добре, обаче реших, че Beach hut няма да го видя като продукт на тази цена пак и за да не се ядосвам - направо си го поръчах и него Flushed
https://www.notino.bg/amouage/beach-hut-parfjumna-voda-za-zheni/
Отиде ми идеята за Коромандел Sad

# 1 241
#Milen™, благодаря !Дишат, дишат, кой се оплаква от такъв вид аромотерапия  😁

# 1 242
Честит macadamia! 
И от мен похвала да Парфимо!

Някой френско говорящ ще каже ли какво пише на картичката?

Напръсках веднага Бакара..

# 1 243
Ако сте приключили с Куркджиян, ето ви Килиан Joy
https://perfume-bg.eu/parfyumi/?cat=&mid=&sort=4d
според мен цените са малко завишени.

Честити парфюми! Моят явно пътува със специален статут Joy

# 1 244
Не мога да се въздържа от коментар към изключително неграмотния отговор, който е получила клиентката със съмнителния Амуаж.Толкова ли е незначително вече базовото познаване на пунктуация и правопис на български език??!?! Аз лично само заради това не бих поръчала от такъв източник.То бива немарливост, бива пренебрежение към интетектуалното ниво на купувачите, но това безобразие.
За да не съм напълно извън темата, поръчвам най-често от Мейкъп и Нотино, доволна съм много от амбалажната хартия и си я пазя дори, бързи и точни са били винаги до сега.

Общи условия

Активация на акаунт