Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 401
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 215
Не знаех, че има категория "декодирани продукти". Радостно е, че сте се разбрали. 100% сумата ли ще Ви възстановят?

# 1 216
Да, мен също ме оставя без думи този отговор. Отчайваща липса на елементарна комуникативна писмена култура, за професионализъм няма как да става изобщо.

Интересно, след като вчера писах в темата, че на същия сайт в момента няма изгодни оферти на АdP, вечерта получих мейл с промоции, включващи няколко парфюма на марката Simple Smile

# 1 217
Veka, като получиш тракинг от немците, следи го изкъсо в сайта на Рапидо, защото тук ги мотаят зловещо! Оправданието: нямат даден телефон за контакт с получателя.

Парфюми шоп: ужасно неграмотен мейл. Добре все пак, че нямат проблем с връщането.

# 1 218
Момичета, не бъдете толкова строги.
Жената е рускиня, а и за парфюми-шоп мисля, че е семеен бизнес – 1,2 човека са. Не са от ранга на Нотино, примерно. Simple Smile
Наистина неграмотно написано, но пък отговорът е удовлетворяващ в посока клиентски интерес.

# 1 219
Айде де, руснаците не ползват ли запетаи, точки, малки и големи букви.. 🤔

# 1 220
Не знаех, че има категория "декодирани продукти". Радостно е, че сте се разбрали. 100% сумата ли ще Ви възстановят?
Все още нямам отговор. Ще напиша тук допълнително.

# 1 221
Ползват, но пунктуацията на български и руски е различна, освен това не се знае колко добре владее пунктуацията и на руски или украински (не знам точно, по акцента съдя). Simple Smile Не е за това темата, да не съм офтопик, чакам днес доставка от makeup.bg Hot Couture Givenchy, между другото Л'интерди беше там на много добра цена.

# 1 222
Не са податливи на разправии от Гет... Веднъж се разправях сериозно, писала съм и друг път за това, до шефа им стигнах, той се държа арогантно и въобще не сметна, че имат грешка. Поръчах парфюм, който нито на картинката отговаряше, нито на годината на издание на фланкъра. Кво толкова, едва ли не, беше отговорът... Нали е парфюм! Ама, че е 120 лв и аз търся точно определена разновидност, която те твърдят, че имат? Много важно. Името нали е същото. Дребните неуредици не ги броя за разправии. Не опаковат добре парфюмите си.

Току що ми звъннаха от GET. bg за да уточнят какво се е случило с моята поръчка и да ми предложат да ми изпратят нов парфюм. Не съм им звъняла , нито съм писала с оплакване по случая.

# 1 223
Похвално! Има напредък. От къде знаят тогава, че си получила парфюма на сол? От доставчика?
Скрит текст:
Преди време получих счупен предмет, дрънчеше като не цял в кутията (при доставката), не помня, мисля със Спиди обаче, та куриерът състави протокол за отказ от взимане поради очевидно счупено нещо, без да го отваряме дори.
Декодиран продукт - много интересна категория! Към нея спадат и тези парфюми, на които им режат кодовете на капаците ли? Каква е целта на декодирането и как се прави? За пръв път чувам за такава търговска категория стоки.

# 1 224
Декодирането предполагам е с цел да се избегнат някои мита, такси, данъци. Wink

# 1 225
  • Пловдив
Ползват, но пунктуацията на български и руски е различна, освен това не се знае колко добре владее пунктуацията и на руски или украински (не знам точно, по акцента съдя). Simple Smile Не е за това темата, да не съм офтопик, чакам днес доставка от makeup.bg Hot Couture Givenchy, между другото Л'интерди беше там на много добра цена.

Босилка, моля те сподели после за Hot Couture. Много искам да си го подновя, но момичетата споделиха, че е реформулиран и не знам какво да очаквам.

# 1 226
Есенция, ще пиша в другата тема. Ти ЕДТ или ЕДП си ползвала? За тоалетната вода има отзиви, че по-плодова и лесна, а парфюмната по-дървесна, а аз точно това искам.

# 1 227
  • Пловдив
Есенция, ще пиша в другата тема. Ти ЕДТ или ЕДП си ползвала? За тоалетната вода има отзиви, че по-плодова и лесна, а парфюмната по-дървесна, а аз точно това искам.
Благодаря! ЕДП съм ползвала, но убий ме не мога да описвам аромати. L'interdit Edp ми носи същото настроение без да имат нещо общо двата парфюма. ЕДТ въобще не познавам.

# 1 228
Похвално! Има напредък. От къде знаят тогава, че си получила парфюма на сол? От доставчика?
Скрит текст:
Преди време получих счупен предмет, дрънчеше като не цял в кутията (при доставката), не помня, мисля със Спиди обаче, та куриерът състави протокол за отказ от взимане поради очевидно счупено нещо, без да го отваряме дори.

И при мен доставката беше със Спиди. Абсолютно същата ситуация, при вземането на плика от рафта дрънчеше на натрошено стъкло. След като служителя сряза плика се разкри истината - цялото шише (100-ца) на парченца не по-големи от 2 см. Написа протокол и се разделихме без лоши чувства Laughing Господинът , с който разговарях преди малко каза, че са получили протокола от Спиди, явно така са разбрали. Другия вариант е да са прочели тук Wink

# 1 229
  • София
От parfumdreams на мен ми изпращат тракинг номер. Ползват DHL. Поръчах в неделя, във вторник получих имейл с тракинг и днес чакам доставка. Поръчала съм до Германия обаче. Имам още една поръчка от тях преди няколко месеца до БГ с превозвач - и тогава ми изпратиха тракинг номер. С плащането има проблем. С българска карта не ми приема плащането. С немска карта няма никакъв проблем.

https://img321.com/view/image/be1de9e3-522a-4275-b360-5c96ac136280

Общи условия

Активация на акаунт