Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 105 076
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 360
Аз пък си поръчах Ангел Нова, в неделя в полунощ, днес имам смс за пратка в Спиди. Много скоростна доставка.
yoliiiiii, най- добре питай при поръчката. Нали се поръчва по телефона.

# 361
  • София
Здравейте, Скандалите с капачки (крачетата) ли идват?  Ако някой е поръчвал тестер конкретно от -spam292- моля да сподели? Sparkling Heart
С капачки са, да ( моят е от Парфимо, но не би следвало да има разлика)

# 362
Ако има някоя дама, която си търси La vie est belle, смятам, че цената е доста добра - 68,40лв

https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-christmas-editio … eni-50-ml-tester/

# 363
Кой е действащият код сега в Parfimo?

# 364
Кой е действащият код сега в Parfimo?
8ONLINEPROMO, който сваля 8лв при поръчка за 85лв. 
И
за поръчки над 130лв - 9SAVEBG

# 365
Една много добра алтернатива на Back to Black на Kilian, която не се беше появявала дълго време: 18.21 Man Made Sweet Tabacco Spirits

# 366
Ако има някоя дама, която си търси La vie est belle, смятам, че цената е доста добра - 68,40лв

https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-christmas-editio … eni-50-ml-tester/
Благодаря, отстрелях един веднага😂😂😂

# 367
Днес ми пристигна подаръка за Коледа от мъжа ми - поръчка от diptyqueparis.com направена на 11.12. миналата година. Трябваше да пристигне на 24.12. На 4-5 от диптих писаха да се извинят за забавянето и да кажат че за компенсация ще пратят подарък. Самата поръчка изглежда супер, макар и замръзнала, парфюма ми е познат и желан, пробичките ще видим дали ще ми харесат.

Стискайте палци за подарък нещо повече от 2-3 мостри Stuck Out Tongue Winking Eye

# 368
За EDT парфюмите (Do Son, Eau des Sens, Philosykos, L’Ombre dans l’Eau, Eau Rose, Tam Dao, Eau Duelle, 34 Boulevard Saint Germain, Vetyverio, Oyédo. ) от 100 мл., е добра идея, първо да се поръча един Discovery set на Diptyque  10 x 2ml Simple Smile за €35

След това тази сума се приспада от парфюма, който сте поръчали. Така имате 10 различни мостри и изгоден парфюм.

# 369
Благодаря за споделеното мнение Поничка (с крем), Soñadora ! Purple Heart
Направих поръчка от biz. Много съм доволна, момчето дойде за час Scream

# 370
нотино - поръчка от неделя късно вечерта взех преди малко от офис на куриер, впечатлена съм от бързината

# 371
  • Пловдив
Ламята, как поръча от diptyqueparis - директно до България и с българска кр.карта?

# 372
Parfimo си спазиха обявените дни за доставка - поръчка, обработена на 07.01., утре е в офиса на Спиди. Получих мейл. Браво!

# 373
  • София
lili_78, от Diptyque аз поръчвам директно до  адрес в България и плащам с Paypal. Картата ми е дебитна. Имай предвид, че пратките отиват в пощенския клон, който обслужва посочения от клиента адрес.

# 374
  • Пловдив
magicjo, благодаря за информацията!

Да споделя, че получих поръчката от MFK. Перфектно опакована, страхотна презентация!
Днес съм с Baccarat Rouge EDP и съм много развълнувана.  Това е най-големият ми парфюмен завой, откакто се интересувам от парфюми - обикновено или харесвам, или не харесвам даден аромат и това никога не се е променяло.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт