Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 105 076
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 375
Изящество! Честити, Лили!

Аз съм от малцинството, които го харесват повече от екстракта. Шедьовър

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 20:46 от Фръц!

# 376
  • София
Честити, lili! Сподели две-три думи в парфюмната за Oud, след като добиеш впечатление. Hug

# 377
# 378
  • София
Чак днес намерих време да си взема поръчката на Dior Addict от Flaconi (9-ти декември поръчана и от 18-ти в България). И не получих две безплатни мостри, а само една и то на мъжки парфюм - никаква логика.
В началото на месеца си взех и Burberry her от makeup, но поръчан края на декември.
Така си спазвам забраната за поръчки този месец и се надявам да издържа до март. Нищо конкретно не следя, но Ви чета Blush

# 379
Ламята, как поръча от diptyqueparis - директно до България и с българска кр.карта?
Lili, директно до България с българска карта. Бях питала преди време и момичетата казаха че нормално за 10-14 дни пристигат пратките в пощата.
Честита придобивка Simple Smile

# 380
  • Пловдив
Колко е доставката от сайта?

# 381
Колко е доставката от сайта?
[/quote]
Аз ползвам превозвач - на 2 парфюма преди НГ ми дойде 12 лв доставката до мен, предполагам и на един ще е доре долу 8 лв (4 лв за 1 кг до България и още толков Еконт)

# 382
Здравейте!

За първи път направих рекламация към Parfimo.bg. Прочетох в темата, че parfimo не отговарят. На мен ми отговориха 5 дена след подаването на рекламацията, че мога да върна продукта безплатно с посочен адрес в Сливен:
"Пратката да бъде придружена с документите (стокова разписка и платежен документ от Спиди)"
Въпросът ми е тази стокова разписка да не е онази бележка, която я слагат в кашончето, защото аз не я пазя? Документа от Speedy също не го пазя, предполагам мога да взема дубликат.

# 383
Бях се наточила на Champaca Absolute TF на сляпо, защото нали, последен шанс, преди да изчезне, а скоро имам и рожден ден, но явно не ни е писано - обадиха се от makeup.bg, че последната им бройка била "негодна" за продажба, тоест, няма го вече. Вместо него поръчах  Noir de Noir ТF. Дано е щастливо стечение на обстоятелствата 😀... Вчера цената беше много добра, днес пак е нагоре.

# 384
Здравейте!

За първи път направих рекламация към Parfimo.bg. Прочетох в темата, че parfimo не отговарят. На мен ми отговориха 5 дена след подаването на рекламацията, че мога да върна продукта безплатно с посочен адрес в Сливен:
"Пратката да бъде придружена с документите (стокова разписка и платежен документ от Спиди)"
Въпросът ми е тази стокова разписка да не е онази бележка, която я слагат в кашончето, защото аз не я пазя? Документа от Speedy също не го пазя, предполагам мога да взема дубликат.
Точно онази бележка е. От Спиди може и да може да се извади дубликат, ама другото, защо не го пазите като ще връщате покупката?! Естествено, това не е космически кораб, който ще връщате и ако са нормални хора, не биха се заяли за това, обаче реално погледнато могат да го направят. Така че ще трябва да сте много убедителна, че това листче не е от световно значение и че те имат образец от него при тях. Дано успеете.

# 385
Champaca Absolute TF в момента го има наличен в Парфимо.

# 386
Бях се наточила на Champaca Absolute TF на сляпо, защото нали, последен шанс, преди да изчезне, а скоро имам и рожден ден, но явно не ни е писано - обадиха се от makeup.bg, че последната им бройка била "негодна" за продажба, тоест, няма го вече. Вместо него поръчах  Noir de Noir ТF. Дано е щастливо стечение на обстоятелствата 😀... Вчера цената беше много добра, днес пак е нагоре.
Щастливо е! Много е чувствен Noir de Noir ! Предполагам го познаваш, за мен е по-добър от Tobacco Vanille, заради розата.

Скоро и аз имам рд, да видим мен какви стечения на обстоятелствата ме очакват. Simple Smile

Имах пратка от Франция, уж пристигнала в България, в БГ пощи не знаят нищо. Сега си пишем с Куркджиян, да видим какво се е случило.

# 387
Ако си пазите в ел. поща кореспонденцията с Парфимо, в едно от писмата, мисля за потвърждаване на поръчка, има прикачена фактура в пдф формат. Разпечатайте и пробвайте с нея, може да я приемат така.
Парфюми от онлайн покупки не съм връщала, но дрехи и обувки - да, и винаги пазя документа.
Успех!

# 388
Champaca Absolute TF в момента го има наличен в Парфимо.
Ах, тииии! 😆

Кой беше актуалния код за Парфимо...?
Едит: намерих го, 9SAVEBG

# 389
Азалия🌺, akonadi, благодаря ви за отговорите
И на мен досега не ми се е налагало да връщам.
Учудвам се, че някой не е получил отговор на рекламация, аз писах на reklamacia@parfimo.bg и сравнително бързо ми отговориха.

Общи условия

Активация на акаунт