Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 101 708
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, бихте ли препоръчали парфюм или комплект за момиче на 26 години, само да не е сладникав. Бюджета е 60-70 лв.
Благодаря

# 91
  • София
Аз успях да генерирам -5% в Нотино с изчистен кеш на браузъра в Edge . Пуснах поръчка. Платих с карта. Чакам.Blush

# 92
  • София
А прие ли ти кода? При мен - не. Sad

# 93
От Мейкъп кога пращат отстъпка за рождения ден, в деня на самия РД ли?

Получих мейл в деня на рождения ден, отстъпките важат до две седмици от датата.

# 94
Здравейте, бихте ли препоръчали парфюм или комплект за момиче на 26 години, само да не е сладникав. Бюджета е 60-70 лв.
Благодаря
Аз, като неподкрепящ подобни инициативи, бих Ви посъветвала да купите възможно най-малката налична разфасовка. Ако й хареса на дамата ще може да си го поднови.

В този ценови диапазон съм имала Aigner Cara mia. Но не е нищо уау, просто отговаря на  "несладък". Друг, по-класен ми е Versace Crystal noir.
https://www.parfumi-shop.net/catalogsearch/result/?q=crystal+noir Сетът е 80лв,  лосионът за тяло е хубав. Може да потърсите и други сетове на аромата.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 16:58 от Фръц!

# 95
  • София
А прие ли ти кода? При мен - не. Sad
Е, да! Как иначе, то иначе кеф ли е да пускам поръчка!? Ми, нье! Laughing
Скрит текст:

# 96
  • София
Преди малко пробвах отново да въведа код за 5% отстъпка за поръчка от Нотино. Този път го прие. Relaxed Понеже по-рано пуснах още една поръчка, но без код, се обадих с молба да ми обединят поръчките, и ако има възможност да ползвам отстъпката и за двете. Обединиха ги и има отстъпка за всичко поръчано. Доволна съм за пореден път за оказаното съдействие от тяхна страна! Simple Smile

# 97
  • Бургас
Дари, за Нилските градини сега са на много добра цена в Парфимо за тестер 100мл.С код 8ONLINEPROMO, който сваля 8лв при поръчка за 85лв. идват на 80 лв., никога не съм ги виждала на такава цена за 100мл.Не зная дали идват с капачка обаче.Animal Kissing Cat

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 18:32 от Bright Crystal

# 98
Също за тестерите на Исей Мияки ми е интересно идват ли с капачка? Отдавна съм загледала Pure Nectar Parfume, но не мога да се навия от мненията във фрагрантика. Имам бегъл спомен, че преди месеци някоя от вас го беше поръчала? Иначе познавам класическия аромат на марката. Интересно ми е дали има лека сладост от крушата и меда в него.
Аз го поръчах може би октомври месец, веднага щом се появи в парфимо беше 55 лв. После беше паднал мисля до 51-52 лв. С капачка си е (както и всичките ми тестери от Парфимо), много хубава бутилка. Аз не познавам класическия Pure, бях пробвала по летища Pure petale de Nectar и Pure Nectar de parfum. Не съм ги пробвала паралелно, но по спомени не намирам съществена разлика, освен, че първият се води EDT, а вторият EDP.  
Скрит текст:
Като аромат си е плодово-цветен, сладък е, но някак по-лек, воднист същевременно. За мен лично не е сладък като гъст сироп, а като разреден с вода. Не ми е тежък, но е траен и са го забелязвали околните, както и аз си го усещам 6-8 часа. Всъщност тези дни мисля да го понося и може да си актуализирам мнението. Пиши ми ако искаш на лични, за да не е спам за останалите 🙂

# 99
Моля за съвет от къде да си поръчам:
Montale Starry Nights?
От тук https://dolce.bg/montale-starry-night-унисекс-парфюм-edp-без-опаковка-100-ml-64434?manufacturer_id=1376  (копирай целия линк)
Код за отстъпка имат ли? Предварително благодаря.

# 100
Не, нямат.

# 101
  • sofia
във Фейсбук ми излезе - 5% с код January за parfumi-shop /важи за целия месец януари/. не съм го пробвала все още...

# 102
  • София
Благодаря на Deetron за споделянето на Lattafa Qaa'ed, не ми трябваше много време за мислене и моментално пуснах поръчка. От Fashion Days бяха бързи с доставката и вече няколко дни му се радвам - изключително попадение!
Валери, много ти благодаря за доверието! Приятно съм изненадан, че си решил да рискуваш точно с тази чудесна арабелка. Hands Plus1 Останах шокиран от презентацията и усещането за лукс, което дава дизайна на бутилката и кутията му - цилиндър, който е плюшен отвътре. За аромата да не говорим Animal Heart Eyes Cat При мен показа страхотна трайност и шлейф.

Тази вечер взех от Нотино един отдавна желан парфюм - Etienne Aigner No.1 Oud. Идеално опакован, чудесен. Извинявам се за лошата светлина.
Скрит текст:

Плюсче от мен за Нотино. Забелязвам напоследък, че чат пат се намират и добри оферти там, ако човек има търпение да си разглежда.

# 103
Валери, много ти благодаря за доверието! Приятно съм изненадан, че си решил да рискуваш точно с тази чудесна арабелка. Hands Plus1 Останах шокиран от презентацията и усещането за лукс, което дава дизайна на бутилката и кутията му - цилиндър, който е плюшен отвътре. За аромата да не говорим Animal Heart Eyes Cat При мен показа страхотна трайност и шлейф.
Винаги съм оставал доволен от твоите препоръки, пък и парфюм за 35 лв. ми се стори премерен риск. 🙂 А всъщност се оказа, че няма нищо рисково, парфюмът прилича много на друг мой любимец - Dupont Perfect Tobacco, дори като трайност и излъчване се доближават, основната разлика е цената в полза на Латафа.

Започнах годината с нова покупка - V&R Spicebomb Night Vision EDP от -spam292-, отново без забележки и експресна доставка.

# 104
  • Седмото небе
И аз днес се възползвах от БД на Нотино. Но не поръчах парфюм, а сет козметика коса.
Скрит текст:
Но пък страаашно изгоден! Това официално ми е първата и много изгодна оферта за годината, макар и различна от парфюм. Сезона е официално открит!!! Дано продължи с все такива хубави оферти целогодишно за всички ни-да си намираме на който каквото му трябва. На най-добри цени разбира се Wink

Общи условия

Активация на акаунт