Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 105 076
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 345
Ангел нова  36 лв за 10 мл.
https://www.notino.bg/mugler/angel-nova-parfjumna-voda-za-zheni/p-16036785/

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 21:30 от _limonche_

# 346
Не е за сляпа покупка, освен за любителите на сладки плодови аромати.

# 347
# 348
Не е за сляпа покупка, освен за любителите на сладки плодови аромати.
Ако е за Angel Nova, при мен почти няма сладост, а плодовете са само в началото. Хубав е и присъствен, но съм съгласна, че не е за сляпа покупка. Аз го взех на сляпо де и ми хареса. Взех направо 100 мл, но сега гледам, че в Нотино е на добра цена за 10 мл ако някой се колебае.

# 349
Ми,не не кефи тази цена за 10мл. на Нова...24 би било по добре..

# 350
  • Пловдив
Искам да откажа поръчка от Нотино.Вчера я направих .Включва се оператор който ме кара да чакам.Чаках,чаках накрая ми писна и затворих.Телефона им е много странен.

# 351
Мисля, че като влезете в профила си и ако все още не е обработена, може да махнете продукт от кошницата си или да я откажете изцяло.

# 352
Не можете ли да я откажете от бутон при прегледа на поръчката?
Ако е изтекло времето, пишете мейл

# 353
  • Седмото небе
А защо не им напишете мейл? Като не си вдигат телефона? Мисля, че все пак е вариант за уведомяване...

# 354
  • Пловдив
Първото нещо беше да им пиша.Изчаках и очаквах поне да ми се обадят да ме питат дали все пак потвърждавам това което съм поръчала Другите сайтове така правят.Сега видях вече е с товарителница и при Спиди.Много бързи.

# 355
Не звънят за потвърждение от нотино и парфимо.

# 356
Аз снощи отказах поръчка директно от профила си, има опция, но до време вероятно.
Има ли наблюдение някой за добра цена на My burberry и каква е тя? Одеве питах 72лв.за 50мл.на оферта ли е, някой сподели, че не е. Интересува ме доколко намалят цената, защото аз лично нямам наблюдение до момента.

# 357

Пожелавам си го за друг парфюм на бранда Stuck Out Tongue Closed Eyes А дано!
Толкова ли са лоши реформулировките от 2017г?

# 358
Ами Датурата си е същата, маааалко по-мека и не толкова мощна, което мъничко се отразява на трайността, но същата. Пренебрежимо малка разлика, според мен. В аромата няма разлика.

# 359
Здравейте, Скандалите с капачки (крачетата) ли идват?  Ако някой е поръчвал тестер конкретно от -spam292- моля да сподели? Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 01:34 от yoliiiiii

Общи условия

Активация на акаунт