Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 398
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 540
В такъв случай вярвам, че тук няма да има повече парфюмни описания, а в другата тема - въпроси за кодове и оферти. Благодаря за всички за отговорите! Flowers Sunflower

# 541
  • ново
Някой има ли такъв проблем с Нотино?

# 542
При мен всичко е ок с Нотино!

# 543
При мен имаше същия проблем с Нотино преди няколко дни.Сега всичко е наред.

# 544
Поръчах два лосиона за без пари към парфюми, които имам. Смятам, че съчетани всеки със своя парфюм, ще допринесат за подобряване на трайността и излъчването, макар точно тези двата при мен да нямат проблем с трайността.
Има и други парфюмни лосиони на добра цена
https://www.parfimo.bg/lanvin-a-girl-in-capri-losion-za-tyalo-za-jeni-100-ml/
https://www.parfimo.bg/elie-saab-girl-of-now-losion-za-tyalo-za-jeni-75-ml/

# 545
Някой поръчвал ли е La nuit tresor от нотино? До сега винаги съм го взимала от БЗ или Дъглас, а в notino е на доооста по ниска цена 143лв за 75мл. Та,оригинал ли е? Никога от нотино нямам опция преглед и затова малко се притеснявам.

# 546
Нотино имат магазин в мол Парадайз(когато молът работи), ако се притесняваш, поръчай си го от Дъглас или в БЗ на Витошка си го купи от реален магазин.

# 547
  • София
Някой наскоро пита за Alien.
В Парфимо има тестер, който с кода излиза 127лв. Мисля, че е добре.

# 548
И пак за Alien-в Парфимо има комплект 60 мл+10 мл+ мляко за тяло. С кода излиза 117 лв.

# 549
  • вкъщи
allfragrances. bg ментета ли продава ? Много съмнитеен ми се струва, но там има парфюмът, който издирвам.

# 550
allfragrances. bg ментета ли продава ? Много съмнитеен ми се струва, но там има парфюмът, който издирвам.
Като гледам цените на всички парфюми, да, за мен са ментета.

# 551
  • вкъщи
Да, и аз това забелязах..

# 552
Някой поръчвал ли е La nuit tresor от нотино? До сега винаги съм го взимала от БЗ или Дъглас, а в notino е на доооста по ниска цена 143лв за 75мл. Та,оригинал ли е? Никога от нотино нямам опция преглед и затова малко се притеснявам.
Аз съм си го купила от Нотино, нямам съмнения за автентичност всичко си е ок.

# 553
Аз не виждам драма някой,който е получил нещо ,да сподели тук набързо няколко думи на друг,който се кани да го купуива
.....
Хубаво е да ги има и двете теми. Те са си различни,независимо изказано някое мннение в тази или пуснат линк в другата.
+1
Другата тема -  не мога да я следя и изчитам докрай. Не е като за мен, която купува по 3-4 парфюма за мен и лм в годината и до там. Освен това тук наистина ми е доста синтезирана информацията, която получавам и от която имам нужда. А ако реша да се информирам по-детайлно винаги има в другата тема поне няколко човека, които ще ми отговорят, единият от които е Деетрон.🤗
Има и доста от потребителите, които те заобикалят, само защото ни пишеш като тях всеки ден,страница...и пр. Simple Smile

# 554
Мисля, че цената е чудна за който го харесва. Аз ползвах и намаление за РД и съм хепи😂 https://makeup.bg/product/287705/#/option/475736/

Общи условия

Активация на акаунт