Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 642
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 645
И аз им желая успех, а за себе си приятни цени на Profumum Roma.
Супер презентация им направи Милен Hands Clap
Фръц!-ко Flowers Hibiscus Знам, че няма да ти допадне или вече не ти, но аз искам Acqua Viva!

Да се надяваме, че в някои от бъдещите промоции, кодовете ще са валидни и за тях. Simple Smile

Иначе да не те разочаровам, но стандартните цени за 100мл. са €225. Скъп бранд са, а и навсякъде са такива цените.

# 646
  • София
Milen, благодаря ти за труда и виртуалната разходка в БП! Flowers Hibiscus

# 647
И аз им желая успех, а за себе си приятни цени на Profumum Roma.
Супер презентация им направи Милен Hands Clap

Иначе да не те разочаровам, но стандартните цени за 100мл. са €225. Скъп бранд са, а и навсякъде са такива цените.
Пробвала съм повечето в СО и знам, че са висок ценови клас. Но мечтите нали са безплатни Wink

# 648
  • София
Някой искаше код от ausliebe
Да ми пише.

# 649
Да ми пише.

Сливче, tuali си беше поръчала един малък камион с красоти от там,  за нея е кода. Bowtie

Фръц!, предполагам в Salon Olfactive, но там няма целия асортимент.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 15:11 от Milen™

# 650
Момичета има ли код за parfume.bg ?

# 651
Плюс за PARFUMITE.EU.
Вчера следобед поръчах, а днес си получих пратката. Любезна дама ми се обади да потвърдя поръчката и да ми каже, че един от продуктите не е наличен. Доставката ми излезе 3,59лв до офис на куриер, а не както е описано в условията им 5лв при доставка на един продукт. Доволна съм, бих поръчала отново.

# 652
  • София

Фръц!, предполагам в Olfactive Studio, но там няма целия асортимент.

Т.е. във въпросния магазин на Елинор ще има целия асортимент на Профумум Рома и цените ще са като в Салон Олфактив?
Цените на другите брандове също ли са официалните ритейл цени?Например на Perris Monte Carlo.

# 653
  • София
Получих от немците няколко пробички. Мемо Марфа просто ме отвя.
Ще го търся за бутилче по- натам.
И да похваля Парфюми биз. Днес поръчах и след няколко часа парфюма беше при мен.
Препоръчвам.
Милен, удобно ли е да споделиш как са цените в Елинор? Голяма ли е разликата от сайта?

# 654
Да ми пише.

Аз! Ама ми идва малко внезапно след снощния италиански пазар 🤗

Милен, само двечки бях поръчала от тях, де да беше камион 🤣

# 655
veka, не мога да взема отношение по този въпрос. Споделиха ми, че Profumum Roma и Histoires de Parfums ги очакват до края на седмицата, цени не сме коментирали. Затова и не мога да кажа, дали ще са като на Salon Olfactive. (благодаря за поправката!)

В коментара "стандартните цени за 100мл. са €225." - визирам онлайн магазините, не Elinor. Почти не съм виждал (аз) по - евтинa цена, освен ако няма -15% или - 20% промо.

Беше ми интересно конкретно Houbigant - Fougere Royale 100 мл. EDP - 270 лв. и Soul на CoSTUME NATIONAL 50мл. - 135 лв. 100мл. - 175 лв.

Нямах много време за останалите подробности. Предполагам, че повечето ще го посетите, ако не, аз ще мина отново и ще споделя.

Сливче, мисля, че и на теб отговорих.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 15:42 от Milen™

# 656
  • София
Милен, благодаря за отговора!
Аз също не съм виждала Профумум Рома никъде на цени по-ниски от официалните, освен ако няма някакво намаление в конкретен предлагащ ги магазин. Лично за мен бутилка от 100 мл е твърде голяма, с оглед на това, че имам доста други парфюми, а пък 18 мл ми е твърде малка, ето защо все не си купувам харесаните от мен 2-3 аромата на бранда. Не зная защо не искат да правят 30 мл бутилки или пък в най-лошия случай 50.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 16:02 от veka

# 657
Не зная защо не искат да правят 30 мл бутилки или пък в най-лошия случай 50.
veka, почти съм сигурен, че знаеш за тях, но все пак да споделя : Profumum Roma

Като се замисля, изглежда скъпо, като се замисля обаче, кога ще свърши една 100 мл. бутилка ......излиза евтино.  Simple Smile

# 658
  • Стара Загора
Знаете ли до кога е валиден кода brands20 в Нотино?

# 659
Знаете ли до кога е валиден кода brands20 в Нотино?
Би трябвало до края на седмицата  обикновено пускат кодове,намаления и т.н всеки понеделник и важи 7дни. (до неделя )

Общи условия

Активация на акаунт