Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 638
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 630
  • Франция
Milen™, unterdenlinden, mimozata Hug радвам се, че съм била полезна!
Дано всичко да е наред и поръчките да пристигнат навреме, в безупречен вид.
Май всички се нахвърлихме на Фредерик Мал? Simple Smile

# 631

Мисля, че от Spray parfums трябва да ти дадат комисионна, голяма офанзива им направихме! А портфейлът ми ти е мъничко сърдит 😆.
Нищо на ФМ не съм поръчвала аз. За момент се почудих за Angel's Share, но се разколебах, ще изчакам още време да му мине хайпа, или да го пробвам първо.
Поръчах Rebel Hearts Keiko Mecheri, Caldi Legni Sinfonia di Note и White Diamante Omnia Profumi. И за мостри - няколко на Initio.
https://www.fragrantica.com/perfume/Sinfonia-di-Note/Caldi-Legni-38950.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Omnia-Profumi/White-Diamante-59482.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Keiko-Mecheri/Rebel-Hearts-49299.html

# 632

tuali е права ,трябва да ти направят подарък от сайта .Пуснах 3 поръчки . Kilian , Nishane Hundred Silent Ways  и PDM  FM не познавам никак и само мостра поръчах Portrait of a Lady ,
NISHANE Vain and Naive NISHANE Tuberoza PARFUMS DE MARLY Safanad PARFUMS DE MARLY Cassili KILIAN Roses On Ice
Моя портфейл е нещастен , но аз реших да се наградя за перипетиите ,които се надявам да са зад мен..
С картата от Уникредит не успях да платя ,обаче Райфайзен са бетон.
От бързане и блеене в телевизора ,докато поръчвам дублирах едната поръчка сега се опитвам да я отменя.Ако не здраве да е..

# 633
Miyako, промото на мейла ли дойде, защото съм абониран и получвам от тях, но това за valentineday20 нещо ми липсва?

Припомнете моля, в България седмица по-рано ли бяха промоциите за Свети Валентин?

# 634
  • Франция
tuali, mimozata, убихте ме, дами Broken Heart Ей така се пазарува! Респект Simple Smile
tuali, не познавам Sinfonia di Note и ще се радвам да прочета в другата тема, когато имаш време да разкажеш. А точно от Omnia Profumi сега си поисках проби, защото съм се запознавала с тях веднъж, на изложение, и всичко ми е каша.

Milen™, да, дойде на мейла, и то в рекламните съобщения, които аз доста небрежно следя. Всъщност аз мисля, че не съм абонирана за новини, обикновено много внимавам да не се абонирам, но веднъж като им оставиш мейла си при поръчка и край Simple Smile

Не предполагах, че ще има такъв интерес. Ще ви предавам редовно новини от спама си Simple Smile

# 635
Много искам ausliebezumduft да пуснат пак намаление... Или ако някъде другаде видите Nejma 7 на добра оферта.
Дебна също и Plum Rose Rirana, но най-близо досега го мернах в един румънски сайт само.

# 636
Ии, как са те улучили с тази мостричка. Не бих заложила, че ще харесаш дотолкова парфюма, на мен ми се стори химичен кокоса. Ако видя нещо изгодно ще пиша. Нотино май са приключили с бранда

# 637
Кокоса даже не го регистрирах първоначално, ако щеш вярвай! 😆Не го усещам никак химичен, нито лосионест, както е най-често, много ми е сочен и многопластов.  Наистина ме уцелиха с тая мостра ауслибето 😀

# 638
Имах път към бизнес парка и минах да погледна новия магазин на Elinor. Нямах никакво съмнение за компетентността и учтивостта на хората там. Ето и малко инфо:

Местоположение (Google maps): Elinor бизнес парк

Работно време:от понеделник до петък от 10ч. - 19ч. (съобразено с условията на пандемията) За момента не работят уикенда, но след като се нормализира ситуацията ще има промяна.

Брандове: Nishane, Juliette has a gun, ELDO, Bond No. 9, Costume National, Tiziana Terenzi, Perris Monte Carlo, V Canto...има дори и Houbigant

Добрата новина е, че ще има все повече и повече нови неща, например до края на тази седмица се очакват да пристигнат любимите ми: Histoires de Parfums  и Profumum Roma.

Ще има и няколко дизайнерски бранда , които ще се продават само в магазина, но няма да се предлагат в Elinor онлайн.

За феновете на Nishane, вече има наличен Ani. Simple Smile  

Ето и малко снимки отвътре:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 12:20 от Milen™

# 639
Много добре изглежда магазинът на Елинор. Благодаря за снимките.
Може ли да се тества спокойно? Преди в шоурума не бяха много отзивчиви за тестване. Два пъти съм ходила, като единият имах доста голяма поръчка, която взех от там и двата пъти момичето беше доста не учтиво и се мръщеше, когато исках да тествам нещо.

# 640
Присети ме за "Парадокс" в Бургас, чиито тестери бяха във витрини под ключ и за всеки парфюм трябва да помолиш дали може да тестваш. Винаги следваше високомерно въртене на очите, някакви мимики към колегата и сумтене докато извадят заветното ключе от чекмеджето  Simple Smile
Като им заговориш на руски, обаче, виж друга работа си беше обслужването Simple Smile

# 641
Нотино вече добавят подаръка за VR  за 160 лв добавят Дизел мъжки 30 мл , не искам Дизел...
За RL нищо не добавя и не пише като си на продукта за Кашарел пише,че добавя Amor Amor PK ..
Милен далеч ми е София ,но благодаря за снимките и за това,че чакаме Profumum Roma .

# 642
cvetinkka и аз благодаря за положитената оценка! Може да тествате, хората там искат да продават, не да отблъскват, поне това усетих аз. Това обаче,  не е валидно за всички магазини.

Отношението и усета към клиента е изкуство, което не всеки може. Основният фактор за доволен клиент винаги са били и ще бъдат хората. Процесът да се намери правилния човек е много сложен,  да не говорим, че е задължително продаващият/предлагащият да има отношение към парфюмите, най-малко да ги обича. Simple Smile

Да им пожелаем успех на Elinor и много промоции, които да радват и нас. Simple Smile

# 643
И аз им желая успех, а за себе си приятни цени на Profumum Roma.
Супер презентация им направи Милен Hands Clap

# 644
  • София
Супер, посоката към БП ми е удобна, ще се разходя при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт