Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 360
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 615
За превозвача от Италия също съм против. Сблъсках се с нагло и некоректно отношение. Имат някакви графици, но не ги спазват. Повече от месец чаках да ми доставят една чанта.

# 616
  • София
Този превозвач от Италия не става,по-добре до Германия да поръчвате,
Може ли малко повече информация и лични наблюдения за този превозвач? Скоро разбрах за тях и се зарадвах, че вече и Италия е покрита от такава услуга, но все още не съм ги пробвала.

Някой скоро плащал ли е с карта поръчка в Essenza Nobile? Днес не ми прие картата, платих с Пейпал в крайна сметка, с известно усилие... Единственото, което ми хрумва, е и те да са започнали да отчитат държава/адрес на издаване на картата и ако не съвпада с billing address-а от поръчката, затова да не минава транзакцията - платих с бг карта, а билинг и шипинг адресите са немски (взех 2 мострички).

Arusi, благодаря, писали сме заедно. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 17:27 от Klodilia

# 617
  • София
Не съм имала проблеми с тях, но може и да са се променили нещата.
Клодилия, плащах декември, през пп мина плащането.

# 618
  • София
Игривата слива, благодаря - да, и при мен мина с Пейпал в крайна сметка, оправих се някак, но ми стана странно, преди съм плащала с карта без проблем.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 17:28 от Klodilia

# 619
Във връзка с превозвачите, не съм ползвала отдавна, но може да е от полза за някой. Получих това от Габко:

# 620
На сайта на италианската верига Spray Parfums - https://www.sprayparfums.com/en/ има разпродажба с минус 20 % с код: valentineday20 валиден само за днес.

А с кой куриер пристигат до БГ?

# 621
Включвам се да похваля Парфимо- оказаха се коректни, без проблем приеха рекламацията ми на козметика Ланком и в срок от седмица върнаха парите по картата.
Засега се въздържам от поръчка на козметика от този сайт.

# 622
Не изкара и 10часа на рафта.
Честит, ако го е приютил някой съфорумец.

# 623
  • София
И естествено почна да се качва цената -  Frederic Malle Eau De Magnolia е вече 281 лв Rage

# 624
Благодаря на Miyako за този сайт:https://www.sprayparfums.com/en/ Възползвах се от намалението за 100 мл Портрет на една дама. В полето за мостри добавих на Penhaligon's : лейди Бланш, Ясмин и херцогинята Роуз, Килиан- ангелския дял и нишанското Ани. Много се чудих между Ани и Stercus Orto Parisi, но друг път ще го поръчам.

# 625
RумиK , това е нормално явление и при другите сайтове, все пак 3 лева не е кой знае какво. Simple Smile Важното е, да има повече такива оферти, Makeup и отчасти Parfimo имат подобни проблясъци. Simple Smile

Почти съм убеден, че ще видим и още изненади при тях, просто има следновогодишно наместване по складовете и затова се бавят. Simple Smile

unterdenlinden, страхотен избор на POL! Обожаван парфюм!

Много мислех да поръчам нещо от Diptyque, но се отказах. Нашето notino зареждат и все ще има 20% и при тях.

Miyako Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:48 от Milen™

# 626
  • София
Unterdenlinden, може ли да пишеш, като пристигнат нещата, с какъв куриер са дошли и за колко време? Simple Smile
Miyako, благодаря за споделената информация. Flowers Hibiscus Не съм ползвала сайта досега, абонирах се за нюзлетъра им, да следя промоции занапред.

# 627
Днес е Атанасовден. В народните вярвания Свети Атанасий е представен като властелин на снеговете и ледовете. Счита се, че от този ден нататък зимата започва да си отива. Облечен с копринена риза, той отива в планината на своя бял кон и се провиква: “Иди си зимо, идвай лято!”.

Това казвам и аз с Arancia di Capri - за изключително специален на сърцето ми човек!

Благодаря много на Milen™ за личната препоръка! За пореден път му се доверявам безапелационно!

Тестер,150 мл, от -spam292- - всичко е точно, както винаги. Запечатана тестерска кутия, празен ход.. Парфюмът е истинско великолепие и наслада! Yellow Heart

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 23:04 от 50 Shades of Purple

# 628
:hearts:Miyako благодаря!
Поръчах някои красоти и мостричките! Kiss

Вчера от Дъглас ,се възползвах от допълнителното намаление за някой и друг подарък..

# 629
  • София

Milen™, прав си разбира се Simple Smile Просто колкото и да обичам този парфюм, 100мл вече гледам да не купувам и 4-5 лв приех като знак да не се хвърлям Wink
В Мейъп дебна обикновено за корейска козметика - много често пускат на доста конкурентни цени.

Общи условия

Активация на акаунт