Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 599
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 705
  • Франция
Ayyy! Погледнах в starcorp (отдавна не съм разглеждала този сайт) и още от първата страница за малко да припадна! Видях Very Valentino, който от години издирвам. За жалост се оказа дезодорант Disappointed
Very Valentino беше спрян от производство 2012 година и не виждам как е възможно да е наличен където и да било за продажба.
Скрит текст:
Преди три години си купих почти пълна 50 мл бутилка в отлично състояние, с кутия, на един импровизиран бит пазар за 15 евро. Милата дама беше толкова притеснена, че ми иска много пари и очакваше да се пазаря, и ми обясняваше, че за 90 евро го е купила навремето, ама на, седи си пълен... а пък аз ококорих очи и платих веднага. Много я изненадах! Satisfied

# 706
Знам, че отдавна е спрян, но надеждата умира последна Simple Smile. Щом дезодорант се появи, може и парфюма да изскочи. Мъжкият по-лесно се намира, но не знам кога е бил спрян.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 13:26 от effe

# 707
tuali  не хваща намалените неща,вдига сумата в кошницата даже.

# 708
Very Valentino беше спрян от производство 2012 година и не виждам как е възможно да е наличен където и да било за продажба.
Miyako , и аз бях така,  докато лятото при мен не пристигнаха две бутилки по 125 мл. L'Instant de Guerlain pour Homme + още неща - едното беше на 11 години и няколко месеца. Говорим специално за starcorp. В процеса на комуникация се запознах и със собственика.  Ще се опитам да ти отговоря, както ми беше отговорено и на мен. Simple Smile

На пазара са от 1994г., намират се в Бургас, имат два физически магазина + голям склад. Сайта беше почти занемарен,  от лятото и текущата пандемия се случиха доста промени, но все още недостатъчни.

Във въпросните магазините има много залежала стока. Представи си, как всички парфюми са доставяни в магазините с години без да се въвеждат в сайта. Явно в Бургас си имат достатъчно клиенти и са нямали нужда от сайт. Как да разберем ти и аз за тези парфюми? Simple Smile

В последствие, когато започват да ги качват в сайта, се събудихме и ние. Отделно, става застъпване на нова и стара стока, консултантите не знаят кое какво представлява. Така залежават много "стари парфюми" в склада или магазините, без да бъдат продадени. Повечето искат "най-новото" което излиза и не се вълнуват от "стари" парфюми.

Но в това има много по-голяма логика, отколкото в останалите няколко сайта, които трупат кликове, недоволни клиенти и негативи.

Азалия мисля, че си купи август също от там L'Instant Magic Guerlain или може би ме лъже паметта.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 14:40 от Milen™

# 709
Пoлучих си отливките от олх. Както и очаквах всичко е коректно. Купих си Филосикос Диптик EDP и Амбра д'Александри Бушерон. Вече няма наличност от тези, но останаха и други прелести.

Обичам да правя такива открития в олх Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 15:58 от Фръц!

# 710
tuali  не хваща намалените неща,вдига сумата в кошницата даже.

Да, за вече намалени не важи, затова прикачих цялата информация къде може да се приложи (някои марки също са изключени) Вероятно ако нещо е вече намалено с 20%, с кодът за 15% цената ще е по-неизгодна, защото "неутрализира" другото намаление и се прилагат 15% само

# 711
# 712
В центъра на Бургас преди години ми правеше впечатление един магазин за парфюми и козметика на Главната ,но не знам адрес- там разни такива съкровища имаше и минита стари. Въртяла съм се , но мисля , че съм купувала някаква козметика. Така, че много е вероятно това за старкорп. Не съм пазарувала от сайта де.

# 713
В центъра на Бургас преди години ми правеше впечатление един магазин за парфюми и козметика на Главната ,но не знам адрес- там разни такива съкровища имаше и минита стари. Въртяла съм се , но мисля , че съм купувала някаква козметика. Така, че много е вероятно това за старкорп. Не съм пазарувала от сайта де.
Магазин 1 + Магазин 2 - един до друг са. Simple Smile
гр.Бургас ул.Александровска 104

И да не бъда голословен, ето нещо, което почти го няма никъде - за мъже Valentino Uomo Intense

И старата версия на: CH Men Carolina Herrera for men

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 14:34 от Milen™

# 714
Да, ясно , разконспирирала съм ги случайно. Grinning ще огледам какво предлагат.

# 715
  • Бургас
Старкоп са коректни и наистина от много време на пазара. Магазинчетата им са замръзнали във времето, нищо общо нямат с лъскавите големи парфюмерии. Въпреки, че са на главна улица са тип квартални, малки, тесни и с не добре подредени витрини /отвън изглеждат тип квартална дрогерия/. Персонала обаче е безкрайно любезен и продуктите оригинални - мен другото не ме интересува.
п.п.Моето Валентино от парфимо е намалено с 20 лв .... здраве да е.

# 716
  • София
Имам това от Елинор:

# 717
С код се получава добра цена.

# 718
Срещали ли сте JPG Wonder Woman на цена като от Parfimo?  около 40лв тестер

# 719
  • Франция
Пристигна ми комплектът травел бутилчета от Parfums de Marly.
Поръчката беше обработена и изпратена в първия работен ден, след като я направих. Ескпресна доставка с DHL - дотук чудесно, голям плюс.
Пристигна още на другия ден рано сутринта и през следващите два дни се занимавах аз да си я получа тази експресна поръчка от местния клон на DHL - огромен минус за тях и вече целенасочено ще го отбягвам този доставчик, защото вече за втори път го играем този сценарий.
Добре опакован пакет откъм сигурност. Самият комплект обаче е в кутия като за вафли, много нелуксозно изглежда и ако го поръчвах за подарък, вероятно щях да сложа голям минус.
Две пробички, едната от които си бях избрала, а другата е новата им Delina La Rosée.
Благодарствената картичка за поръчката е красива, но служебна.
Като цяло за обслужването: meh.

Общи условия

Активация на акаунт