Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 558
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Търся мостра на Шанел 5, в парфюм шоп но всичко е изчерпано и сега се чудя в базар. Бг има за 70 тестер 100мл или да раискувам от Парфимо 35 мл за 85 лв?
Поръчката ще бъде на сляпо, но в пирамидата има момина сълза и мисля че ще ми хареса... Вашето мнение?

# 796
Последното нещо, което се усеща в този парфюм е момина сълза!
Chanel 5 на сляпо е меко казано откачено 😃 просто недей, защото шокът ще ти дойде в повече.

# 797
  • София
Е, то и makeup.bg не е официален вносител,но пуска Профумум Рома от време на време Simple Smile
Не ги мислете тия работи, ходете тествайте на място и купувайте ако ви е изгодно и така, че туко виж ще сложат всичко навсякъде на официални цени. А ние не искаме това. Simple Smile

Цените, които потребителят е посочил по-горе са си съвсем официалните цени.
Темата се превърна в реклама на физическия магазин на Елинор.
Според мен потребителят накрая ще спре да споделя, каквото и да е, което няма да е ок за никой!
Да похваля Нотино. Бързи и точни! Взех малко подаръчета за абитуриентка.

# 798
  • София
Bazar.bg го няма на първа страница - би следвало сама да си направиш извода
ПС - Аз съм много доволна от постовете на Милен. Така хубаво ни синтезира информацията. И линкове ни праща от всякакви места със супер цени.  Мисля, че от него научих и за флакони.де.

# 799
Моето мнение беше в отговор на: "не е ли странно, че Елинор не е добавен като официален вносител" т.е. няма смисъл да се чопли вечно,трябва да се радваме че изобщо го имаме тези марки в България,които със сигурност ще имат и доста прилични промоции,когато им дойде времето. След -40% в Делириум и ЕЛ вече всичко се очаква,което е голяма радост!
Как да е аз гледам да се абстрахирам от върлата реклама,която понякога обхваща цели страници и извличам ползвотворното за мен, а то е точно мнението на различните потребители относно поръчките,които правят и получават, споделянето на цени също е наистина ползотворно!
Оф-топик мненията безкрайно товарят,но си има и админи за тази цел.

# 800
Здравейте, парфюмни маниаци Grinning. Днес ми пуснаха и-мейл, че поръчката ми от Парфимо е тръгнала от Чехия към София. Бях останала с впечатление, че пътуват от БГ Thinking или аз нещо съм се объркала.....

# 801
Здравейте, парфюмни маниаци Grinning. Днес ми пуснаха и-мейл, че поръчката ми от Парфимо е тръгнала от Чехия към София. Бях останала с впечатление, че пътуват от БГ Thinking или аз нещо съм се объркала.....
В Чехия е склада им.
Постовете на Milen  са много полезни .
Не мисля,че някой подминава въпроси за мейнстрийм.
Да не е спам Нотино пак пуснаха опцията с подарък 30 мл парфюм, този път е направено както трябва.

# 802
  • София
Последното нещо, което се усеща в този парфюм е момина сълза!
Chanel 5 на сляпо е меко казано откачено 😃 просто недей, защото шокът ще ти дойде в повече.
Това е един от най добрите съвети, който съм получавала през живота си!
БЛАГОДАРЯ!!!

# 803
Мимоза, много благодаря Flowers Hibiscus
А makeup.bg откъде изпращат? Разбрах, че те са извън БГ. Извинявам се предварително за поредния въпрос, прочетох няколко страници назад, но не открих. Flushed

# 804
От Полша

# 805
Май от Полша.

# 806
Търся мостра на Шанел 5, в парфюм шоп но всичко е изчерпано и сега се чудя в базар. Бг има за 70 тестер 100мл или да раискувам от Парфимо 35 мл за 85 лв?
Поръчката ще бъде на сляпо, но в пирамидата има момина сълза и мисля че ще ми хареса... Вашето мнение?
Ако наистина харесваш момина сълза, предлагам ти това, цената е повече от добра:
http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=59_196 … p;product_id=8422

# 807
  • До сърцето...
Не подвеждам, а споделям личен опит. Преди малко обиколих и цялата козметика из вкъщи, нито един крем/шампоан/кутия/декоративна козметика няма срок на годност в дати.
Може да има партиден номер или дата на производство, но няма дата, до която да го използваш, освен бурканчето с месеци.

Но тук не става на въпрос на хранителни продукти или лекарства, че да има дата.
Освен ако не е изрично упоменато на опаковката се приема, че срока на годност при козметиката е 3 години след дата на производство.
Този срок е заложен в сайтовете за проверка на бач-кодовете
Скрит текст:
Знака за ползване след отваряне на продукта също е в месеци, а месеци има и с 28, и с 31 дни, относителна работа.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 23:26 от Не се сърди, човече

# 808
veka, странно е, но си мисля, че скоро ще бъдат добавени. Все още магазинът не е открит официално, чух само, че за Свети Валентин ще е голямото - официално да го наречем откриване.
Самият факт, че все още няма телефон за връзка, може да ти говори много. Как от profumum.com да им добавят и контактите със статут оторизиран магазин. Така си мисля. Ще видим какво ще се случи.
И аз така смятам. Според мен ще ги добавят скоро на страницата на производителя. Не забравяйте, че тези неща не винаги се актуализират бързо. Наскоро гледах на сайта на Шанел, че са посочили БЗ за един от официалните магазини в БГ, а това не е така от 10 години. На една от снимките виждам блотери (хартийки) от производителя. Съвсем редовни ми изглеждат.

# 809
  • София
Споделете за подаръка в Нотино,моля!

Общи условия

Активация на акаунт