Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 477
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 990
  • До сърцето...
Леле, като видях 100 и кусур отговора в темата, бях сигурна, че съм изпуснала някаква шукарийка, ама то било от Парфимо и не се брои. Тия нали са ми съдити, та се отървах от един дерт повече.

1. Има ли проблеми с Флакони?
Какви проблеми имаш предвид?
Поръчваш до адрес на превозвач, плащаш с Пейпал, и чакаш превозвача да ти го достави.

2. Проблем с това че някой е измъкнал парфюма от пакета...Чакам сега да видим какво ще решат, дали са Хермес или Габко само гадая
Как от 1. се стигна до 2. мога само боб да хвърлям. Когато пишете някои мнения, имайте предвид, че тук няма гадателки, че да ви разберат дерта без да сте го казали.
Моят превозвач не е Габко (отдавна се отказах от услугите им, слава богу!) и досега три пъти поръчвам от Флакони, никакви проблеми не съм имала с опаковката или липсващи стоки, пу-пу!

# 991
  • София
Темата не е за превозвачите, но аз ползвам Габко и никога не съм имала проблеми с тях.
Яд ме е например, че няма добри превозвачи от Франция или Италия например.
Надявам се, сега да се открият курсове и от там например, след като курсовете от Англия са преустановени. Или поне до изясняване на ситуацията с митата.

# 992
  • София
Да се похваля, че и аз се възползвах от офертата на Notino. Миналата седмица мисля, че над 120 лв от V&R можеше да се избере 30 мл подарък на Flowerbomb Midnight. Сега видях, че е при покупка само над 50 лв на определени марки. Има за избор от подаръците 4 парфюма, единия е мъжки. Аз си взех на сляпо един Cacharel Yes I am. Надявам се да не е лош.. ако е сладък и плодов ще се разберем с него Grinning За midnight-а чух, че не бил траен, ама като цяло е много изгодна оферта и нямаше как да пропусна...

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 23:12 от aeanian

# 993
  • София
Точно такъв е Yes I Am - сладък и плодов.

# 994
Привет!Знаете ли,мога ли да върна парфюм обратно към Парфимо,още преди да съм го платила ,дори без да го разопаковам?

# 995
По-коректният вариант е да си платите доставката, но да не го вземете. Измекярският е просто да не отидете изобщо до офиса на куриера. Имате право и на двата, Вие си избирате.

# 996
Да се похваля, че и аз се възползвах от офертата на Notino. Миналата седмица мисля, че над 120 лв от V&R можеше да се избере 30 мл подарък на Flowerbomb Midnight. Сега видях, че е при покупка само над 50 лв на определени марки. Има за избор от подаръците 4 парфюма, единия е мъжки. Аз си взех на сляпо един Cacharel Yes I am. Надявам се да не е лош.. ако е сладък и плодов ще се разберем с него Grinning За midnight-а чух, че не бил траен, ама като цяло е много изгодна оферта и нямаше как да пропусна...

Yes I am ще ти хареса тогава, точно каквото търсиш е. Midnight flowerbomb e много траен при мен.

# 997
Привет!Знаете ли,мога ли да върна парфюм обратно към Парфимо,още преди да съм го платила ,дори без да го разопаковам?
Можете да не го взимате. Зависи каква е причината...Аз не взех пратка, поради това, че не бяха написали в описанието, че минито е рол- он. Взех единия, видях го, другите два бяха в отделни поръчки- не ги приех. Писах им, защо няма да ги взема. После си бяха оправили описанието на продукта. Вие си преценявате.

# 998
Писах на Парфимо, че искам да откажа поръчка, понеже продукт е със значително по-ниска цена в момента. Нямах отговор 5 дни и вчера си очаквам поръчката, понеже видях товарителница - и изведнъж получих есемес, че поради мейл, поръчката е стопирана. Стана ми кофти заради доставката. Целта ми беше, ако не е изпратена да я стопират. Звъннах на телефона им и изкл'ючително учтиво момиче ми каза, че няма проблем. Казах, че мога да я получа, но тя каза, че вече е пусната за връщане, да поръчам продуктите отново. Има ги още в сайта и все още удачни. Но наистина ми стана кофти за доставката. Но за учтивостта имат сериозен плюс от мен.
PS! Звъннаха и на мен да ми кажат че анулират поръчката от вчера, цените били нереални. Е купували сме досега и на нереални цени.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:10 от sevgito

# 999
Dolce.bg имат ли код в момента?

# 1 000
Имат през уикенда.

Sevgito, Парфимо много бързо се организират с изпращането. Подобно на нотино, почти няма време да си откажем заявките преди да ги изпратят - макс 3-4 часа при моите поръчки.

# 1 001

Да, отказвате го на превозвача.
И не се притеснявайте - това са нормални неща, случва се, и затова са предвидили такава опция.

# 1 002
Накой да е правил поръчка от този сайт?  https://aromat.ee/?lang=en

# 1 003
Нотино как точно връщат пари, при върнат продукт?

# 1 004
Ми по карта.

Общи условия

Активация на акаунт