Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 424
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 170
Отново се включвам към темата с Amouage Imitation. Благодаря на всички за споделените мнения!
Още от сутринта написах писмо до www.parfumi-shop.net, за сега няма отговор.
Ще ви държа в курса на нещата.
Капачката е магнитна и надписите изглеждат нормални, но защо няма никъде номер на шишето, нямам идея.
Ще приложа снимки на кутията отвътре, въпреки, че е черно покритието надявам се да се видят вълните на лошо залепения плат.
За мен и кутията отвън не е ок, освен залепения надпис отдолу, трябва да има и два допълнителни кода, тук те липсват.
Фен съм на Amouage, притежавам техни парфюми и в тестер варианти и в ориг. опаковки, имам база за сравнение, за първи път ми се случва да попадна на "такова чудо".

Относно забележките, че 99% от хората тук са доволни от този магазин, няма да споря, аз също бях от този 99% точно до момента на отваряне на опаковката именно на този парфюм.
Няма да повярвам, че някой специално ще си причини този мазохизъм и ще губи времето и на Вас и на себе си  с един толкова неприятен въпрос, без да има причина.

# 1 171
Въпросът е дали е купен от парфюми шоп

# 1 172
Аз моя Алюр го купувах от parfumi-shop, нямам съмнения и забележки, но тогава беше с 90лв. по-евтин Simple Smile. Имам Шанели и от Елинор и Парфимо и всичко е точно.
+1 Моят Алюр ЕДП е от Parfimo 100 мл, беше тогава 147 лв. От Елинор, Венера и Мейкъп също имам Шанели и всичко е абсолютно точно - тестерната кутия, с капачки, празен ход, аромат и т.н.

# 1 173
Не се съмнявам, че парфюми шоп си знаят за  покупка под №000015277 .
Аз също имам покупки от тях на Chanel Coco mademoiselle intense, нямам никакви забележки.

# 1 174
Не се съмнявам, че парфюми шоп си знаят за  покупка под №000015277 .
Аз също имам покупки от тях на Chanel Coco mademoiselle intense, нямам никакви забележки.
Само не разбрах пробвахте ли парфюма? Щом имате и други аромати на Amouage, би трябвало да разпознаете ментето?

# 1 175
Няма защо да обезкостяваме жената. Според мен ако се съмнява в автентичността, по-добре изобщо да не го пробва, а да го връща. Щото после ще почне - ама ползвали сте го, ето ви 80%.

# 1 176
  • София
Не съм поръчвала скоро от немския Парфюмдриймс и искам да попитам поръчвалите скоро директно до БГ след колко време получихте пратката и отделен имейл ли се получава с тракинг номер за проследяване? Благодаря!

# 1 177
tuali, да попитам, тези чувала ли си ги и ако да, да споделиш? Разсъждавам няколко дни над тях.Simple Smile

lorchestreparfum - с безплатна доставка до България.

А иначе това е парфюмът: Piano Santal

# 1 178
Следя постоянно темата,но да питам по-опитните - някой имал ли е съмнение относно качеството в makeup? До сега само позитивни мнения съм срещала,аз лично съм пазарувала и съм била доволна винаги на 100%,но го препоръчах на близък човек,който е купил парфюм(не му е непознат,ползвал го е и преди) и в сравнение трайността му е много по-слаба.Имате ли наблюдения да се е случвало преди? С много добри намерения го препоръчах и изобщо не очаквах такъв отзив!

# 1 179
elia1, бъдете по-конкретна. Кой е парфюмът? Възможно е да е реформулиран..

# 1 180
Колко преди? Вече всичко е реформулирано и рядко вече някой парфюм по-старо издание е същият като "преди". Примерно, ако е бил лансиран преди 10 години.
Аз съм много доволна от мейкъп. Имах един фон дьо тен получен, който беше странен, с отделила се отгоре мазна течност. Писах, пратих снимки, компенсираха ме с отстъпка за следваща поръчка.

# 1 181
Mont blanc explorer е парфюмът. Търсих дали е реформулиран преди да пиша,но не намерих информация в тази насока.

# 1 182
Няма и да намериш. Особено от производителите, ако има тук-таме някой блогър споделил, това е. А иначе това е ново издание - 2019, надали е реформулиран. Лично при мен бранда Montblanc не се отличава с особено излъчване и трайност, да не кажа хич.

# 1 183
Mont blanc explorer е парфюмът.
През декември купих от тях точно този парфюм, но тестер, всичко му е наред. Не се чувствайте гузна, проблемът е по-скоро във Вашия " близък човек". В този сезон е напълно нормално да му се стори слаб и нетраен, защото парфюмът е по-подходящ за топлите месеци.

П. П. Makup продължават да държат най-ниската цена на тестера, като включим и безплатната доставка, съвсем..

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 19:56 от 50 Shades of Purple

# 1 184
Някой пазарува ли е скоро от get. bg открих си там един тестер на много примамлива цена, но нямам идея дали още всичко си е ок при тях.

Общи условия

Активация на акаунт