Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 433
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 155
Eх Milen , моите извинения!Как можах да направя такава грешка..Посипвам си главата с пепел!

# 1 156
  • София
Парфюмни приятели, от къде да взема Allure EDP? И струва ли си да е тестер (идват с капачка Шанелите, доколкото помня).

# 1 157
  • София
На мен Love Osmanthus много ми хареса, един такъв заоблен и женствен, без да е изразено цветен. Санталът не го помня.

# 1 158
Парфюмни приятели, от къде да взема Allure EDP? И струва ли си да е тестер (идват с капачка Шанелите, доколкото помня).

The Catcher in the Rye, предполагам това имаш предид, тази сутрин ми се мярна: Chanel Allure

Тестер не виждам никъде, и да, идват с капачки шанелите. Simple Smile

# 1 159
  • виртуално
Явно наистина сме доста водолеи тук Simple Smile
Възползвах се от отстъпката в makeup и поръчах 30мл Angel Nova за мен, че дъщерята ми отмъкна 10мл шише

# 1 160
  • София
На мен Love Osmanthus много ми хареса, един такъв заоблен и женствен, без да е изразено цветен. Санталът не го помня.
И двата си ги спомням, но може би ще е Love Osmanthus, тъй като е по-свеж и летен, а другият е за по-хладно време, за което имам доста парфюми.

# 1 161
  • София
Да, това. Просто никога не съм поръчвала Шанел от сайт. Само един Шанел съм имала и беше от реален магазин. Този ще ми е first, така да се каже. И се чудех от къде е най- сигурно и дали в крайна сметка Simple Smile

# 1 162
Шанел съм поръчвала от Елинор, от Парфимо и от get.bg - никога не съм имала забележки-тестерите си идват с капачки в тестерски кутии....

# 1 163
Eх Milen , моите извинения!Как можах да направя такава грешка..Посипвам си главата с пепел!

mimozata , имате код на лично съобщение! Simple Smile  Моля Simple Smile

The Catcher in the Rye има изгодни тестери но на EDT версията, която теб не те интересува?

CHANEL Allure EDT  119 лв. с безплатна доставка.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:08 от Milen™

# 1 164
Аз моя Алюр го купувах от parfumi-shop, нямам съмнения и забележки, но тогава беше с 90лв. по-евтин Simple Smile. Имам Шанели и от Елинор и Парфимо и всичко е точно.

# 1 165
Парфимо са станали много експедитивни-Бакарата ми утре ще е тук /днес си загубих настоящата.... никъде не я откривам, тъкмо на време /

# 1 166
Моят единият Шанел е от makeup.bg, също 35 мл пак за 128 беше, но Коко М ЕДП. А другият е 50-ца от perfume-bg.eu, пак същия Шанел. Забележки нямам и към двата, тотално идентични са.

Взех си днес от Елинор една малка сладка 30-тичка Crystal Noir Versace EDP само за 56 – всичко точно, а дамата с русо-розовите букли е много любезна и мила.

# 1 167
Уууупс...има EDP 35 мл. - продукт Chanel Allure 105,50 лв и хващаш пак безплатната доставка. Simple Smile

macadamia, хайде скоро интервю ще има по повод джакпота! Laughing

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 16:25 от Milen™

# 1 168
Нотино ми отговориха, че мога да  върна продукта ,
но все едно аз се отказвам, не че те са ми пратили менте
Скрит текст:
"Здравейте г-жо Дончева,

Благодаря Ви, че се свързахте с мен.

Ние сме чешка фирма, основана през 2004 г., и работим единствено с проверени доставчици като гарантираме, че всичките предлагани от нас продукти са оригинални. Имаме сайтове в 24 европейски държави, в някои от които имаме и физически магазини. Такъв имаме и в гр. София, Мол Парадайз. Пратките се изпращат от един централен склад, находящ се в Румъния. В Чехия, както и в Германия, Австрия, Франция, Италия, Великобритания, където имаме сайтове, е немислимо да се продават каквито и да е било реплики. Официални представители сме на фирмите Coty, PUIG, L'Oréal Paris, Shiseido и др. В никакъв случай не се занимаваме с предлагане или продажба на каквито и да е било неоригинални продукти.

Можете да върнете продукта към нас като "Отказ от договор", цялата информация за услугата ще намерите в нашите Общи условия под т.3. Моля, да изпратите стоката ведно с попълнения формуляр, който прилагам и към настоящото писмо на адрес Notino, Notino, poste restante, гр. РУСЕ (7000) бул. БЪЛГАРИЯ No 310.

След получаване на върнатия артикул, в най-кратко време ще се свържем с Вас, с допълнителна информация. Вашият "Отказ от договор" ще бъде обработен съгласно избрания във формуляра начин.

При необходимост от допълнителна информация и/или съдействие оставам на разположение.

С пожелание за приятен ден,
Теодора Якова

+359 24 928311, info@notino.bg
notino.bg

# 1 169
  • Sofia
Да, това. Просто никога не съм поръчвала Шанел от сайт. Само един Шанел съм имала и беше от реален магазин. Този ще ми е first, така да се каже. И се чудех от къде е най- сигурно и дали в крайна сметка Simple Smile
Аз поръчах от парфюми шоп и е перфектен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт