Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 023
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 260
Възбуждащо ми действа Heart
С всичко около Куркджиян е така Blush

Честити нови аромати на всички!

Аrusi, ти какво по-специално си поръчала, че те бавят? Трябваше да те възнаградят, че ни подпали с офертите на парфимо.

# 1 261
Фръц заповядай !

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:57 от mimozata

# 1 262
Босилка, честита да ти е красотата! Обикновено така ства, като се съберат Жак Кавалие и Алберто Морилас на едно място. Simple Smile Pour Elle няма от много дълго време, не знам кога за последно си я видяла.

Фръц!, а ти си ми ясна, по-добре, че взе 3*11, за да остане още място за 8* 11. Simple Smile Между другото, този сет е много добър Wardrobe По време на джакота, беше ли намален много?

# 1 263
  • Пловдив
Ако не се лъжа, този сет беше 284лв.

# 1 264
Босилка, супер че го намираш такъв! Честит! А дано и моята розова Нина утре така я възприема, нищо че съм предубедена.

# 1 265
  • София
Привет на всички в темата, нов ден - нова поръчка за споделяне Laughing Този път участвах в офисен групаж Innocent
От Парфимо пристигна кашонче с няколко неща:
- Jimmy Choo Fever Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР
- Thierry Mugler Alien Man Fusion Eau de Toilette за мъже 100 ml
- Schwarzkopf Professional Mad About Curls Butter Treatment Маска за коса за жени 500 ml
- Kérastase Elixir Ultime Le Bain Шампоан за жени 250 ml
- Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette за мъже 100 ml

Дойде за около 5-6 дни, което е горе долу нормално мисля. Идеално опаковано, всичко е 100% оригинал. Тестера на Jimmy Choo Fever Eau de Parfum е с празен ход и капачка, в тестерна/картонена/ кутия на Jimmy Choo.

Специално исках да снимам срока на годност на маската за коса и другия козметичен продукт - керастас. Успях само с шварцкофа:

На керастаса въртях, със/без светлина, какво ли не - еми не видях къде му пише срока - може би съм малоумен, но не успях.

Иначе, много, ама много се радвам, че най-сетне се сдобих с едно скрито и непознато съкровище:

Скоро не си бях купувал нищо на марката, но ако помнят някои от вас, доста сериозна ода изпях преди време, когато беше чисто нов Alien Man Fusion и се появи на нашия пазар. Пръснах го в края на работния ден и е абсолютно същия, както го помня при тестовете в Дъглас. Уникално уютен и универсален същевремнно парфюм с фантастично кафе. Много пъти има питания за нессладко кафе - това е отличен пример за моя вкус, за стилен, изкусителн аромат с реално кафе и най-вече с приятен унисек уклон. За мен е този аромат е по-близо до есклузивната линия на Мюглер - Les Exceptions, както и до други висококачествени и интересни есклузивни дизанйерски линии, отколокто до някакъв регулярен годишен фленкър. Скрито съкровище Animal Heart Eyes Cat

# 1 266
Има още какво да се желае, слагам го под наблюдение  Simple Smile

Mimozata, затруднявам се с ръкописа във втората част на изречението. Дано някоя дама от чужбина помогне.

# 1 267
Има още какво да се желае, слагам го под наблюдение  Simple Smile

Mimozata, затруднявам се с ръкописа във втората част на изречението. Дано някоя дама от чужбина помогне.

“appartient au patrimoine de l'intimité” това чета аз, мога да го преведа, но владея отлично италиански, а френски не толкова добре и бих оставила на познавачите.
За да не е офф топик, аз също получих пратки днес и комплименти за makeup и parfimo, но ще пиша допълнително.

# 1 268
  • София
То всичко е преведено на английски на картичката . В ръкописната част е със ситен шрифт долу.

# 1 269
Парфюмът е произведение на изкуството, което принадлежи към наследството на интимността. - ако някой може по-художествено да го преведе...

# 1 270
Издирвам JOOP Nightflight - някой дали го е срещал в реален или он-лайн магазин? Последно съм го поръчвала от Fragrancex,  но вече и там го няма. Еднократно поръчах и през Amazon, но ароматът изобщо не отговаряше на оригиналния и го върнах.

Освен това съм си наумила покупката на Hermes Un Jardin Sur Le Nil - в Парфимо.бг е на доста изкушаваща цена - 88 лв за 100 мл тестер. От всичко изчетено в темата, разбирам, че сайтът е читав и мога да разчитам на оригиал. И въпреки, че ме изумява и първоначалната цена от 114 лв, май ще поема риска.

# 1 271
  • при морето
Актуален код в Нотино има ли в момента или да почакаме,все пак наближава св.Валентин...Thinking

# 1 272
Може да се комбинират по-изгодните неща и да се ползва безплатна доставка над 99 лв.Simple Smile
8ONLINEPROMO намаля  8 лв. над 85  и  9SAVEBG  намаля  9 лв. над 130 лв.

Elinor, мисля, че това е на доста добра цена: актуален код lovelinor

Escentric Molecules Molecule 01

Hermes L´Ombre des Merveilles

Versace Eros Flame

Guerlain L´Instant de Guerlain EDP

Lalique Encre Noire

Hermes Twilly d´Hermès EDP

Versace Man Eau Fraiche

# 1 273
От този сайт съм купувала мостри. Само не се сещам с кой куриер идваха, май беше през БГ пощи. Имат хубави намаления в момента. Аз си поръчах Penhaligon's - lady Blanche и En Passant FM https://www.skins.nl/en/archives/

# 1 274
От този сайт съм купувала мостри. Само не се сещам с кой куриер идваха, май беше през БГ пощи. Имат хубави намаления в момента. Аз си поръчах Penhaligon's - lady Blanche и En Passant FM https://www.skins.nl/en/archives/
unterdenlinden , нещо не виждам En Passant, каква беше цената? Или говориш за мостри?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 09:11 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт