Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 354
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 275
От този сайт съм купувала мостри. Само не се сещам с кой куриер идваха, май беше през БГ пощи. Имат хубави намаления в момента. Аз си поръчах Penhaligon's - lady Blanche и En Passant FM https://www.skins.nl/en/archives/
unterdenlinden , нещо не виждам En Passant, каква беше цената? Или говориш за мостри?

https://www.skins.nl/en/en-passant.html  ето го 129 евро за 100 мл

# 1 276
Твоят линк не води към нищо...може ли пак да провериш?

Убий ме, виждам само това: En Passant 50ml

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 09:35 от Milen™

# 1 277
От този сайт съм купувала мостри. Само не се сещам с кой куриер идваха, май беше през БГ пощи. Имат хубави намаления в момента. Аз си поръчах Penhaligon's - lady Blanche и En Passant FM https://www.skins.nl/en/archives/
unterdenlinden , нещо не виждам En Passant, каква беше цената? Или говориш за мостри?
. Трябва явно да си логнат през акаунта си, иначе не се вижда, сега пробвах

# 1 278
Grand Soir за поръчка насляпо ми е право в целта. Направо ме обърка. Такова силно и топло присъствие и излъчване. Възбуждащо ми действа Heart

Ето ги и другите. Днес ги получих на две пратки. Много бързи са станали от Парфимо.

На Живанши да не е прословутият тестер,който на почти всички отказаха?

# 1 279
Milen,

В elinor вчера не ми взе кода на опит да поръчам парфюм, който струва 88 лв (L'Artisan), вероятно има изискване за минимална сума и аз не съм разбрала.

Искам да ти благодаря за линка от makeup, който пусна миналата седмица Ривиер линията на Шанел.  В последния момент успях да поръчам Chanel-Venise само 50 мл и трябва да призная, въпреки че вчера ми пристигна и MFK, че предвид количествата парфюми, включително Шанел, след пресищането ми напоследък от аромати, отдавна не бях имала такова прекрасно изживяване. За мен беше като "откровение", онова усещане на неотегчения още нюх за нови неща, които всички познаваме от ранните си колекционерски години. Оставам си краен почитател на марката. Благодаря ти!

Скрит текст:

# 1 280
  • Франция
Скрит текст:
Твоят линк не води към нищо...може ли пак да провериш?

Убий ме, виждам само това: En Passant 50ml

Скрит текст:
Milen™ Hug А и другите чудесни маняци в тая тема Heart Exl Слушате внимателно, защото няма да повтарям Sunglasses
Отиваш на сайта на Skins Cosmetics и си създаваш акаунт. След това влизаш не в списъка с продукти, а в категорията Archives, където са "гаражните им разпродажби". Прегазваш през всичката козметика (освен ако нещо не си търсиш, разбира се) и търпеливо зареждаш още и още продукти, докато стигнеш до въпросния En Passant. Междувременно ще видиш и много други парфюми на много приятни цени.
Аз още нищо не съм поръчала, защото се колебая между пет-шест. Някой може ли да каже с една дума в какво състояние като качество на формулата са в момента Lys Mediterranee и Une Fleur de Cassie?

# 1 281
Че, вие, освен без пари, ме оставяте и без думи! Благодаря! Satisfied Между другото, се сгодих парфюмно преди един час, ще ви покажа снимки после. Simple Smile

unterdenlinden, върха си, поръчах и аз! Simple Smile

Oyasumi, благодаря за хубавите думи!

Благодарностите днес са за unterdenlinden, признавам си, за първи път чувам за този сайт. Успях да разгледам висчки неща, ще синтезирам, според мен изгодните, вие сами ще си прецените.

Първо, има много добри селекции до €20, който иска да тества, после ви дават ваучер за €10 при следваща поръчка, валиден до 3 месеца. А, да, безплатна доставака до БГ е едва след €150, иначе се плаща € 25 за доставка.

Парфюмите ще си ги видите, но мисля, че има изгодни сетове, ако не ви е спшено цяло шише:

BYREDO La Selection Florale (Blanche/ Tulipe/ RONML) 3x12
BYREDO La Selection Nomade 3x12ml

Le Labo fragrances Discovery Set 6X5ml
Le Labo fragrances Oud 27 Travel Tube Refill (3x10ml)
Le Labo fragrances Bergamote 22 Travel Tube Refill (3x10ml)

Memo Paris
Memo Paris Marfa EDP 1x10ml Refil

Creed Aventus 3x10ml Refills
Creed Royal Oud 3x10ml Refills промо

Хайде, че ви досаждам вече. Simple Smile

Miyako, мила, е тоя път закъсня! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 12:03 от Milen™

# 1 282
  • София
kotebg да, това е въпросния парфюм. Доколкото видях имаше и други момичета с товарителници. Аз бях от първите, може би и заради това изкарах късмет.

# 1 283
  • София
И аз да се разпиша:
От изминалите дни - 2 поръчки от Парфимо с кодовете, които покриха цената на доставките, та и остана за малка отстъпка и на аромати;  една от Нотино с една мостричка на супер оферта и малкия Angel Nova, който вървеше с безплатна доставка. Дойдоха перфектно опаковани и в идеално състояние и трите пратки.
Нотино доста завишиха цените последните месеци /навярно, за да си платят ефирно време за реклами, които вървяха по телевизиите около Коледа/, но с "ровене" може да се намери нещо и за моя джоб. Та тази сутрин поръчах това:
Скрит текст:
Пусна ми и код за 5% , който не хвана всичко, но съм супер доволна!

# 1 284
kotebg да, това е въпросния парфюм. Доколкото видях имаше и други момичета с товарителници. Аз бях от първите, може би и заради това изкарах късмет.

Благодаря за отговора,аз имам една теория,малко е шантава-на тези ,с които не са успели да се свържат по телефона,са изпратили,с мен се свързаха и ми го отказаха,може и да бъркам.Писах им да ми изпратят другите два продукта от поръчката-свещ на Янки Кендъл и парфюм на Полис-не благоволиха да ми отговорят.....

# 1 285
Няколко бройки ли бяха тези тестери, когато сте видяли ниската цена?

# 1 286
Няколко бройки ли бяха тези тестери, когато сте видяли ниската цена?

Бая бяха,но "цената била нереална"  и ги отказаха на много хора.

# 1 287
Бях писал, че с красотата се виждаме от една година и при първа възможност, ще ѝ предложа. Е, днес вече си казахме "Да"! Flowers Rose

Rose & Cuir пристигна от Spray Parfums за точно седмица. Може би, ще ги наредя по прецизност, след ausliebezumduft. Пратката дойде с UPS в брандирано кашонче, другото е на снимката.

Няма как да не отбележа, че себестойността на безплатните мострите е €45. Всичко, което бях написал като желания, е изпълнено. Satisfied

Скрит текст:
Не че не сте я виждали, но все пак да ви запозная:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 17:48 от Milen™

# 1 288
  • Стара Загора
Да похваля Douglas и Beauty / Zone .Толкова експедитивни , че чак експресни . Вчера следобяд поръчах и днес сутрината  доставката , беше при мен. Имах талон за 10 %  + тяхното намаление от 15 % , се получи хубава цена . Доволна съм !! Two Hearts Two Hearts

# 1 289
Пристигнаха и моите тестери на супер цена от Парфимо Simple Smile Не съм получила обаждане, нямам и пропуснато такова от тях, макар че очаквах имайки предвид прочетеното за масово отказване. Мисля, че поръчах веднага, щом момичетата споделиха офертите. Вероятно съм била от първите. Както вече писах, дори ми обединиха две от поръчките и добавиха код, имах още една с два продукта, но не посмях да звъня.
При мен са: GIVENCHY L´INTERDIT едт, THIERRY MUGLER ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE, MONTBLANC SIGNATURE, LANCÔME LA VIE EST BELLE INTENSÉMENT, GIORGIO ARMANI SÌ PASSIONE (само той 50 мл). Нямам забележки към ароматите. Моля да ме извините за главните букви в наименованията, копирах за по-бързо. Лакомията ми явно няма край, затова събирам кураж за отписване от темата следващия месец Heart Exl

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 13:55 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт