Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 362
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 290
Януари се оказа един от най-силните месеци за покупки, но с тези разпродажби всички прекалиха. Това съм взел и получил до момента:

Има от ул."Париж", get.bg, Parfimo(най-много), Makeup. Очаквам само AP Colonia Intensa от Parfimo.
   Луда работа, тъкмо кажеш: "Повече не поръчвам!" и бам Patchouli за 30 лв, после сгодно и търсено "Пътуване" във висока концентрация, после пак така - чакана Mancera за 85 лв., накрая те дооформят с Colonia Intensa за 59 лв.Flushed
   Доволен съм от всички доставчици, само get.bg малко... 3 дена не потвърдиха поръчката, накрая се обадих аз да питам и -"Ще ви се обадим по-късно". Същия ден след обяд се обадиха "Ми тези продукти са от външен доставчик и единият вече не е наличен.(Много ясно 4 дни от поръчката, за нещо рядко и изгодно...) Искате ли другия?" Искам, но така дойде пък с платен транспорт, за моя сметка, все едно аз спах 4 дни и не успях да заявя на външния доставчик и другия продукт. Иначе забележки към полученото нямам.
   Като цяло обаче беше месец на положителни емоции. Надявам се сайтовете да си починат вече с тези разпродажби Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 291
Януари се оказа един от най-силните месеци за покупки, но с тези разпродажби всички прекалиха. Това съм взел и получил до момента:

Някой питаше в съседната парфюмна тема за отзиви за Wave musk.
Честити придобивки!
Току що получих поръчката от Sensunique от 30%-та промоция 😍. Идеално опаковани и с 3 мостри по техен избор. Sprayparfums още ги чакам...

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 14:34 от tuali

# 1 292
Еха, "изтърмъчили" сте де що сайт има с изгодни оферти Grinning Grinning Grinning
Честити ви нови придобивки, аз съм си обсебена от Бакара и за нищо друго и мега изгодно не искам да чувам - просто не ме вълнува....ей на това му казвам аз "да си начешеш крастата".....

# 1 293
macadamia, този пост ще ти го припомня много скоро. Laughing

tuali, време е да покажеш какво има в камиона, не в кашона. Laughing

И да съм по темата, пускам нещо, което пак го няма никъде:

Paco Rabanne Black XS Pour Homme

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 15:07 от Milen™

# 1 294
Взех си Rose Extase Nina Ricci. Първо - поръчах тестер, получих запечатан продукт! makeup, благодаря! После - това шише е самото съвършенство! Gift Heart
Скрит текст:
Ароматът... пробвах го на ръка, не на себе си, защото имам парфюмна среща и носът ми трябва. Започва с рози, захаросани, но бързичко се разкара. Като цяло целият парфюм се разкара бързо от ръката ми... Grinning остана там нещо фино, което не е неприятно розово и не ме дразни, но е толкова ефирно, че абсолютно не е ясно дали ще го усещам като се напръскам както трябва. Но нека отлежи, ще го видим. Ще го пробвам утре.

# 1 295
Милен, честито " Да"!

Банда, да ви споделя как се смея на себе си
Скрит текст:
Мислех си аз до днес: " Докато си похарча 33мл BCR540, типично за macadamia е на нея да й омръзне за толкова време и да й купя остатъка" Joy
Обачеее....като следя развитието на емоциите й, вече имам нова версия за близкото бъдеще - тя няма устои и ще посегне на бутилка 200мл Joy, а аз пак прибирам наченатата 70ца 
Да не съм спам - бебчетата от парфимо. Не съм тествала още, днес пробвам Хемингуей ИдП

# 1 296
#Фръц!, вероятността да прибягна към 200 е много голяма - тотално съм отвята - чак точа лиги и по твоето сетче  - много е сладко - ако няма да го караш засилвай го към мен Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 1 297
Според мен изгодните оферти тепърва предстоят (заради Св.Валентин).

Иначе за момента  flaconi.de  с -30% с код KERZE.

# 1 298
Ecstasy Tiziana Terenzi се е появил в parfm.bg и в елфрагранс на хубави цени http://www.elfragrance.bg/tiziana-terenzi-ecstasy-extrait-de-par … seks-p-17008.html

# 1 299
С код и безплатна доставка - 100.80 лв

# 1 300
Хайде и от мен малко:

Juliette Has A Gun Not a Perfume мини

Memo Russian Leather

Elie Saab Girl Of Now

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:59 от Milen™

# 1 301
Според мен изгодните оферти тепърва предстоят (заради Св.Валентин).

Иначе за момента  flaconi.de  с -30% с код KERZE.

Важи само за продукти от определена селекция..

# 1 302
Milen, благодаря!!! 🌹Всеки ден проверявах за момичето на Сааб, днес пропуснах и ето го резултата! С отстъпка за РД 57 лв.,какво повече да иска човек!
Пореден плюс за мейкъп от мен.

# 1 303
  • София
И да завършим  месеца ударно Satisfied
преди дни поръчах за мен и приятел от Парфимо:

- Mercedes Benz Club Black - продукт 100мл
- Versace Pour Homme Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР

Иделано опаковано кашонче, оригинални продукти. Шока бе срока за доставка - не знам как от Парфимо един път идва за 5-6 дни, дръг път за 2-3, както сега - невероятно бързо се случи всичко.
Mercedes Benz Club Black съм го тествал многократно и го познавам добре, като се радвам, че най-накрая го взех.   За мой лош късмет, докато носех кашончето в офиса ме видяха почти всички колеги и не можах да се измъкна без да покажа моята част - Mercedes Benz Club Black. Масово изкукаха до степен на записване на името, особено жените Laughing И ме питат, ама това мъжки ли е - викам да. Почна вайкане леле леле - жесток! Нямало ли такъв и за жени Laughing Викам ми няма, ама кой ще ви спре да си пръскате този Laughing  Не ме разбраха.
Горещо го препоръчвам на всички ваниломани - мъже, жени, ниш-миш - прекрасен е! Страхотно изпълнение.

# 1 304

Общи условия

Активация на акаунт