Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 348
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 305
mimozata, освен как да отслабна и да си прочета хороскопа, друго не видях в сайт номер 1. Simple Smile Бягай от него, излишно е, да ти казвам, че няма контакти!

Защо не го вземеш от тук: Lancôme O De L´Orangerie

и продукт, но е много скъп в нотино: Lancôme Ô de l'Orangerie + код 5 % евентуално

VAMART са парфюмерия в Пазарджик, но не мога да ти гарантирам нищо, физически магазин виждам, там е по-добре работата? Какво си намерила толкова, неоткриваемо или на много яка цена там?

Извън отговора, виждам още: за уикенда може да се ползва код - 5%

Thierry Mugler Cologne

Скрит текст:

и нещо, което не е за хора със слаби сърца Simple Smile

Sospiro Vivace EDP

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:06 от Milen™

# 1 306
  • София
Банда, да ви споделя как се смея на себе си
Скрит текст:
Мислех си аз до днес: " Докато си похарча 33мл BCR540, типично за macadamia е на нея да й омръзне за толкова време и да й купя остатъка" Joy
Обачеее....като следя развитието на емоциите й, вече имам нова версия за близкото бъдеще - тя няма устои и ще посегне на бутилка 200мл Joy, а аз пак прибирам наченатата 70ца  
Измислих схемата. Macadamia няма да издържи и ще купи 200 мл, Фръц ще купи нейните 70 мл. Аз искам едно 11 мл Бакара, обаче Фръц иска 11 мл Grand Soir и ще си ги разменим, ама към настоящия момент не може да се раздели с 11 мл Бакара Animal Smile Cat
Сега получих известие, че в понеделник Beach hut ще е при мен Stuck Out Tongue Winking Eye Всички са много бързи

# 1 307
Моля ви, включете ме и мен в менките, за мен екстракт😄😈✌🏻

# 1 308
  • София
Лелееее, какви схеми кроите. Joy
Аз скромно се отчетох със 100 мл. By the Fireplace от Нотино. И вече наистина се кротвам. WinkThinking

# 1 309
#FatalSnare, схемата е ясна 😁😁😁Търсете ми 200 изгодно / като от Парфимо/ и въртележката започва 🤞🤩

# 1 310
Моля споделете мнение как пристига тестера на Ange ou demon Givenchy.  Аромат,  Опаковка, Капачка....Хвърлила съм му око в parfium.bg/ dolce.bg.
Благодаря на Босилка,мнението и е меродавно  за мен, но ми трябва още малко побутване.
Продукт 50мл/79лв от физически магазин или тестер 100мл/84-85.50лв от цитираните сайтове.

# 1 311
Milen не търся тоя Lancome, а 1 Артизан,  който в Бг сега го няма..
Схемата с въртележката е 1 път.
В Нотино поръчах парфюм от секцията Try it first, мостра не дойде само продукт. Звъня днес и дамата ми обяснява , че вероятно е нямало мостра и имам право да отворя парфюма,  да тествам и ако не харесам , да го върна до 14 дни.
Доволна съм. Имах минута та МММ и др.

# 1 312
Заради затворените молове до какви компромиси се докараха търговците.....

# 1 313
Milen не търся тоя Lancome, а 1 Артизан,  който в Бг сега го няма..
Линка, който си посочила в питането е точно към този продукт, затова съм дал него. Simple Smile

# 1 314
  • София
И аз да се разпиша:
...
Нотино ... Та тази сутрин поръчах това:
Скрит текст:
Пусна ми и код за 5% , който не хвана всичко, но съм супер доволна!
Та тази вечер имам известие, че утре мога да си взема пратката от офиса на куриерската фирма.
Нотино невероятно експедитивни!!!!

И не можах да устоя на офертата на https://elinor.bg/ с 14% код lovelinor
Скрит текст:
Доставката до офис на куриерската фирма е безплатна. Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:42 от vodica

# 1 315
  • София
Моля споделете мнение как пристига тестера на Ange ou demon Givenchy.  Аромат,  Опаковка, Капачка....Хвърлила съм му око в parfium.bg/ dolce.bg.
Благодаря на Босилка,мнението и е меродавно  за мен, но ми трябва още малко побутване.
Продукт 50мл/79лв от физически магазин или тестер 100мл/84-85.50лв от цитираните сайтове.

С капачка в тестерна кутия. Наред си е, моят е от Елинор.

# 1 316
  • До сърцето...
Момичета, честити ви Бакари, схеми, придобивки. Много ви се радвам. Аз си стоя моногамна, но щастлива. Няма такова блаженство - да намериш своя аромат. Така че наистина ви се радвам!

На Милен историята ми прилича на един съфорумец от миналото - elevate, преди това беше ферари или пък аватара му беше ферари. Той така се сгодяваше и разделяше в темата. Нищо лично, просто асоциация Sunglasses

И за да съм по темата, Нотино ме удиви с бързина и експедитивност. Във вторник поръчах мъжки аромат, но с картата имаше някакъв проблем. Сряда платих, а вчера бутилчето беше при мен. Чак ме е страх да ги похваля, да не ги урочасам нещо.

Хубав уикенд!

# 1 317
Днес пристигна   и моята Бакара. Всичко е ок, без забележки. Не съм  пробвала парфюма, първо стария да изпръскам, но мисля, че няма да има проблем . Simple Smile

# 1 318
Включвам се да напиша добри отзиви за Елфрагранс. Снощи поръчах два парфюма. Днес ми се обадиха и ми ги донесоха. Комуникацията с тях е много приятна. За пръв път пазарувам  от там, но няма да е за последен.

# 1 319
  • София
Сега получих известие, че в понеделник Beach hut ще е при мен Stuck Out Tongue Winking Eye Всички са много бързи
Моля за инфо като го разносиш в другата тема .

Общи условия

Активация на акаунт