Да се оплачем... 2021

• 2 085 043
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Ох,последен почивен ден и вече едва се търпим с мъжа ми!

Заради котката не слагам елха.

# 136
  • Страната на чудесата
Мдаа, Славче, много добре те разбирам.
Остана да изкъпя котката и себе си и съм готова за утре. И малко да изгладя, като спре сушилнята.

# 137
Аз пък, чистейки, съм изхвърлила пъпа на бебето. Още ми е гадно, че мислехме да го хвърляме на място. И не съм казала на мъжа ми.

# 138
Днес моите момичета отвориха салона специално за мен, да ми направят прическа и маникюр. Утре влизам в болница, та поне да съм красива Simple Smile Много ме е страх, душата ми е на възел. Моля, стиснете по едно палче във вторник и ме помислете с добро. Heart

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всичко ще е наред.
Simple Smile имаш всичките ми палци. Simple Smile

# 140
Днес моите момичета отвориха салона специално за мен, да ми направят прическа и маникюр. Утре влизам в болница, та поне да съм красива Simple Smile Много ме е страх, душата ми е на възел. Моля, стиснете по едно палче във вторник и ме помислете с добро. Heart
Пожелавам ти всичко да е наред.

# 141
  • София
Имате стиснати палци и от мен!

Оплаквам се, че допуснах да се върне един отвратителен навик от детството ми - да си ям ноктите. Правя го неусетно и много се ядосвам на себе си.
Оплаквам се и от това, че лицето ми пламна с пъпки - гадни, болящи. Добре, че се налага да ходя с маска, която идеално ги прикрива. Предполагам, че излизат именно заради нея.

# 142
Благодаря ви, момичета!  Heart Exl

# 143
  • София
Новата година започна със смърт в рода ни, а аз не бях там. Днес съм в ступор. За пореден път се разочаровах и от майка ми, как не изпита една йота съжаление за човек, с когото е израснала? Но иначе да се пише толерантна и про-гей и про-дайвърсити е първа. Не, че има поне един познат/приятел гей или черен...само касиерките в магазина, ама тя била толерантна. А близките ѝ роднини, мхм, не са интересни. Не стават за изтъкване на толерантност.

Бъдете здрави, обичайте се и осмисляйте живота, че той е кратък.

# 144
Caramella, стискам палци всичко да е наред!

Моето оплакване е бял кахър, но не ми дава мира от дни.
Дори не мога да го напиша, защото ми се струва някак нередно. Пиша, трия. Оф ......

# 145
След 2 седмици почивка как не ми се работи, лелее. Такъв мързел не бях изпитвала от години. Чувствам се като в училище след зимната ваканция.
Миме, най-вероятно от маската имаш акне. На мен ми се влошава дерматита, понеже се потя под нея, щипе ми... и после мъки докато се възстанови чувствителната ми кожа.

# 146
За естествените елхи помня, че в България миналата година можеха да се даряват за храна на животните в зоопарка. Тази година не знам дали пак ще е така.
Стискам палци нещата да се подредят по най добрия начин Carammela
Съболезнования за загубата бъръльо-бъръльо.
Не се ядосвай на майка ти. Всеки различно приема скръбта. Когато татко почина и аз бях "корава" няколко дни и после като всичко мина и останах сама се сринах и всичко ме връхлетя. Не казвам, че и при майка ти е така, просто ти давам друга гледна точка.
И на мен не ми се почва работа утре. Можех да си изкарам още седмица така.

# 147
  • София
Съболезнования!
Утре почвам работа, работата ми е времето за почивка, но следващите две седмици ще съм сама с детето по цял ден и се подготвям да откачим...Той ще се зомбира на телевизора, аз ще работя на Пес патрул и Пепа.

# 148
  • някъде по морето
Вземи си шиацу масажор. Аз съм супер доволна. Сутрин, ако се събудя със схванат врат си го пускам и докато си изпия кафето ме е отпуснало.
И аз се замислям за такъв. От кой си доволна, че се чудя?

# 149
  • Страната на чудесата
Бъръло, съболезнования. Аз съм от темерутите и не си позволявам да покажа емоции, рева само сама. Затова и всяка емоция ме държи много дълго, докато преболи.
Кярамела, стискам всички налични палци всичко да мине добре!

Общи условия

Активация на акаунт