Да се оплачем... 2021

• 2 085 055
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Съболезнования за загубата бъръльо-бъръльо.
Не се ядосвай на майка ти. Всеки различно приема скръбта. Когато татко почина и аз бях "корава" няколко дни и после като всичко мина и останах сама се сринах и всичко ме връхлетя. Не казвам, че и при майка ти е така, просто ти давам друга гледна точка.
Благодаря ти. Hug
Години наред се опитвах да намеря обяснение на хиляди неща покрай нея, но не, върл егоист е, егоцентрик и злобар. Сега благоволи да се събуди от следобеден сън и ѝ казах на кого да пише да изкаже съболезнования. Много трудно ми беше да си призная, че е почти социопат и изсмуква енергията ми, но, да, така е. Не ми се пишат подробности, че засягат в случая и други хора.

От един час плача и преглеждам стари снимки. Не, че смъртта е толкова нередна, това си е кръговратът на живота. Тъжно, мъчно, но неизбежно. Но това, че родът ми изчезва, а родовата ми памет (майка ми) ѝ и е през престилката за пореден път ... ме смазва.

Благодаря ви, момичета. Благодаря, че ви има.

# 151
Днес видях мъж да пада в шахта с колело. Всъщност, докато тръгвахме от светофар с колата, видях да пада с колелото и като завихме, видях шахтата и че е останало само колелото, а човек нямаше. Веднага спряхме, както и почти всички автомобили, които в този момент бяха около светофара. Доста хора се втурнаха да помагат, поне в такъв момент все още има хора, готови да подадат ръка.

От учителката на щерката по математика от школата се оплаквам. Имаме мейл с домашно със срок до 8.01. От половин час беснее на децата в групата, че била казала да го предадат до НГ (моето поне не си спомня). Само 4 деца от двете групи го били предали. Само те били в курса по желание, останалите били записани насила. На въпроса на децата нали срокът е до 8.01, им отговори, че докато не се научат да четат с разбиране, никога нямало да могат да решават сложни задачи. Joy Пак прочетох мейла, явно и аз не мога да чета с разбиране.

# 152
  • София
Пиши ѝ да се научи да пише разбираемо, че да се чете с разбиране. Аман от нервни патки.

# 153
Бъръльо, мислех да подкокоросам щерката да ѝ напише “Добре, че вие не пишете условията на задачите на НВО...”, ама защо да влиза в полемика с някой, който има някакви дефицити този следобед. Искала е жената да си отметне работата в почивните дни, разбирам я, ама кой ученик, като види срок черно на бяло, ще подрани с повече от седмица. Не била длъжна да им проверява домашните същата седмица, както прави, все едно им дреме на децата кога ще им провери домашните. Joy

# 154
  • sofia
Аз пък, чистейки, съм изхвърлила пъпа на бебето. Още ми е гадно, че мислехме да го хвърляме на място. И не съм казала на мъжа ми.
 Ако това ще те успокои, да ти кажа, че направих същото, детето беше вече на 6-7 години. Но разбрах много по- късно, когато реших да  преместя пъпчето  в кутийка. Тогава осъзнах, че съм го изхвърлила, беше завито в салфетчица, под пелените и бебешките дрешки, които пазя. Даже се разревах. Но синът ми вече е на 14, за сега не е нещастен заради разсеяната  си майка🤓😄

# 155
Моята майка е същата, на погребението, на което бяхме преди месец, си припомних що за човек е, защото я видях. И не, проблема не е в мен. Цял живот, десетки хора, с никой никога не се спогоди, никога.  Празен, кух човек. Скръбта на останалите сякаш я дразни, не е център на внимание.

# 156
  • София
О, Хепи, да не делим една майка? Цял живот нито един от роднините ѝ не е на нивото ѝ. Че и мен ме възпитаваше, че тя е неоправдана от  несъвършенството на другите към нея. Чувствителна на книга, в реалността - пън. Само мъжът ми и една приятелка ме разбират за нея, усещат я. На другите и не говоря, то няма смисъл.

# 157
Дано да делим една и такива хора да са малко Joy
О, останалите много добре я усещат и я знаят. Хем в знаем, хем ти разваля настроението със скандали и простотии. Няма как да игнорираш, то се вре и държи да се прояви.

# 158
  • Пловдив
Вземи си шиацу масажор. Аз съм супер доволна. Сутрин, ако се събудя със схванат врат си го пускам и докато си изпия кафето ме е отпуснало.
И аз се замислям за такъв. От кой си доволна, че се чудя?

Моят е BEURER wellbeing 3D Shiatsu massager.

# 159
Честита Нова Година! Бъдете здрави. И спокойни, щастливи, обичани, следващи мечтите си, прекрасни и усмихващи се! Благодаря, че я има темата и  мога да споделя в труден момент!
А за оплакване.... ако започна, няма да спра. Но не са важни неща, а натрупани много малки камъчета от грешни решения.,постъпки и случайности, с които превърнати в нещо голямо, ще се преборвам 😀... Но сме здрави, а това е важното. Прегръдки за всички!!!

# 160
  • Сф
Oф, размина ни се катастрофа.Видях всичко на забавен кадър.Просто не знам как идиота успя да  избегне да сплеска колата ни отдясно(моята страна), дори чух шума, усетих допира,нооо..Господ ни опази.Наби се в мощен джип, който пое част от удара, а после забърса и предния- първи на светофара, завъртя се.. абе ужас..
Всички бяхме спрели по лентите и чакахме на червено.
Ей така, отзад, от нищото изскочи с висока скорост, и сплеска три спрели  коли на кръстовището! Нямаше ранени, добре че беше джипа да поеме и е по-висок..
Детето се изплаши много.
Аман от идиоти! В неделя , по светло, почти в центъра.Не знам, не съм шофьор, дали сега някой засече друг, дали някой не успя да намали или не видя светофара( абсурд)-  не знам, ама ако карат със съобразена скорост в града и не само, няма да се случват такива нелепици..а може и някои да не са изтрезнели още.
Бъдете здрави, един миг може да промени нещо завинаги.Бъдете отговорни и се пазете! Днес се умислихме всички вкъщи и си поговорихме за сериозните неща в живота.

# 161
  • SF
Оплаквам се, че много често се разписах в темата.
Днес сестра ми ми капна затоплен зехтин в ухото и сега не ме боли, но пък пих и хапче за глава. Дано да ми е минало. Утре ще си покаже. Затоплям под ухото с обезболяващ спирт.

От друга страна... - парното в спалнята е спряно. УЖ! Адски е горещо у нас - слънчев апартамент, топъл. Тази вечер случайно се завъртях около радиатора - пари не можеш да го пипнеш! А врътката е на минимум. И никой никога не я е въртял. Нямам и котка.
Знаете ли на какъв човек трябва да се обадя, за да дойде и да оправи врътката на радиатора или както се казва това, което въртим - кранче?

# 162
Дано да делим една и такива хора да са малко Joy
О, останалите много добре я усещат и я знаят.
Моята е пък много добра за пред хората. Лицемерие на макс, иначе не и пука за никой, включително и за внуците и.

# 163
  • София
Ужас Pure, добре, че сте се разминали. Още ме държи от катастрофата през лятото на магистралата, където загина колежка с почти цялото и семейство. 😔

# 164
Имали сте късмет!

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 22:44 от K.A.G.

Общи условия

Активация на акаунт