Да се оплачем... 2021

• 2 081 133
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 410
  • Страната на чудесата
МП е ужасно несериозен, с прекъснати здравни права е заради минали задължения и какво, като сега си плаща чинно, като не е внесъл тях. Това много ме напряга, особено в тези времена. Реших аз да му ги внеса, обаче му казвам: трябват ми 2000 за нещо мое, но няма да ти кажа за какво. Обеща да ми ги даде, ама предположенията му са покъртителни за какво ще ги ползвам( понеже му казах, че ако знае, може да не ми ги даде)
1. Интервенция за намаляне на гърдите(хм, явно мисли, че имам проблем там🤔)
2. Избелване на ануса 😂(wtf?!?)
3. Процедура по стерилизация или както там се казва женската процедура против фертилитет) К'во?!?
Сега седя, хиля се и се замислям това неговите мечти ли са или неговите страхове🤔🤷‍♀️

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:05 от Lucky Plam

# 4 411
Офф днес трябва да готвя да ви кажа нямам идея какво да бъде. Вчера имахме гости и мивката прелива.JoyWorried

# 4 412
Офф днес трябва да готвя да ви кажа нямам идея какво да бъде. Вчера имахме гости и мивката прелива.JoyWorried
Значи нямаш свободни тенджери.Искаш ли съвет? Wink Направи червен ориз- бързо става.Хем вкусничко, хем питателно. А има още една манджа която съм правил. Ориз на фурна със колбас. Не е задължително салама да е телешки Simple Smile
https://recepti.gotvach.bg/r-49131-%D0%9E%D1%80%D0%B8%D0%B7_%D1% … D0%BF%D1%82%D0%B0

# 4 413
Всичките ми оплаквания от мъж накуп. С две думи не се чувствам обичана и няма разбирателство никакво. Говорим, говорим, говорим, но всъщност говоря само аз. Той си е ок, аз съм луда. Уикендите станаха нещо непоносимо.
Ще изляза някъде, жалко че вали.

# 4 414
  • София
Как те разбирам само......Децата ще страдат ако се разделим, ама докога трябва да се жертват заради тях...
Иначе сготвих вчера една леща, днес крем супа за едното дете. Извадих и пилешко за пиле с ориз. Гледам днес да наготвя, че ме чака тежка седмица. И три перални пуснах, изпразних двата коша за пране, дано поне 2-3 дни не ми се налага да пера. Simple Smile

# 4 415
Хепи, Дидка-прегръдки. Не знам какво друго да ви кажа момичета.

# 4 416
Благодаря. Няма какво да се каже. Жалко е,че така се пилеят време и емоции. Може би за това ме е яд. Защо трябва да е така.
Просто споделям. Оплаквам се.

# 4 417
  • France
Хепи, Диди, много ми е мъчно за вас. Няма по-тъжно нещо от това да не се чувстваш обичан.

# 4 418
Хепи влез мислено в друг свят където си щастлива.Визуализирай го.
Не.му.показвай че ти пука.Просто нека види че си щастлива даже и изкуствено.Така ще започне да се интересува той ,обаче ти трябва да го наградиш с безразличие.
Те не трябва да усещат че сме им даденост.
Успех мила.Пробвай няма да ти навреди.
Прегръдка силна от мен.

# 4 419
  • sofia
Happy, ако няма някаква непреодолимата причина да остана, аз бих си тръгнала. Всеки има право да е щастлив, децата са ти големи. Животът, времето ти, твоят душевен мир са скъпо нещо...

# 4 420
А защо Хепи да си тръгва да си нарушава комфорта, да си тръгва той и да се спасява.

# 4 421
Happy , според мен прекалено се визираш във вашите отношения. Промени начина си на мислене. Започни да живееш заради себе си. Грижи се за себе си - физически и емоционално, гледай да игнорираш ТМ. Търси неща, които те правят щастлива.... Ако не можем да променим дадени обстоятелства, променяме начина си на мислене.

# 4 422
  • Бургас
Разбирам я Хепи!
Тя и да не се взира,като ти влезе някой грубо в полезрението с бутонките,няма как да не те разклати!
Моят и той като се взриви цяла седмица не съм на себе си.Как може да обижда,да крещи и после все едно нищо?!

# 4 423
Да, точно това правя. Доста неща вече абсолютно отделно, нови начинания, хобита, приятели и т.н . Но изникват общи неща, които трябва да се решават, дома ни е общ, децата и т.н. Вероятно се вторачвам, но не е и като да съм сама. Има в помещението човек, искам да споделя нещо, да обсъдим и т.н. понякога. А всъщност няма нормална комуникация, излизат изненади подобни на колата за брата от предните страници и на човек му става тъпо....

# 4 424
Тогава взимай решенията относно децата и дома сама, и искай финансово да те подкрепи. Ако няма и финансова подкрепа, тогава защо го търпиш...

Общи условия

Активация на акаунт