Да се оплачем... 2021

• 2 081 200
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 395
  • Mediterraneo

Ние тази вечер ходихме на кръчма, и си бяха ок мерките.

т.е. без мерки или? Не вярвам аз на такива мерки, разпасана работа е това, нито има адекватни мерки, нито някой спазва и малкото. Затова се стига все до затваряне. Пък то и затварянето не е точно затваряне. Всичката ни е такава.
Казах ли, че свекърва ми е с ковид? Притеснено ни е.

# 4 396
Жаки Joy Извинявай Joy Бебето на Адриана визирах Hug
Ама на нас ни е рано за баби още, чакай де Hug

# 4 397
Жакито, честит ти имен ден. От здраве да не се отървеш, Короната като те види далеч да бяга и името ти само по хубави поводи да си чуваш!
Рекох.

# 4 398
Сигме, нъл сме короновани вече, стига ни:) Не щем нови щамове, нека сме старомодни по тая линия.

Много болни има покрай нас, близки:((
Този новият щам явно е страшно заразен...
Обадих се на позната да я честитя, в болница е:(
На 26 г... били в компания 8 човека и всички са болни сега бвз изключение. Дано карат леко.
Хубавото е че моята голямата има мн антиела сега се изследва има 180 при норма 50. А боледува миналия януари в Тайланд.
Освен и сега да се е заразила от мен октомври, но да е била без никави симптоми.
Или да я държи година и нещо? Знам ли...

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:55 от JACKLIN*

# 4 399
Много е объркващо вече с вируса
Важното е, че сега сте добре

# 4 400
  • София
Честито на празнуващите. Да ви е живо и здраво името.

Прочетох аз за бебето на Жаклин та скролвах да видя дал наистина бебеправи JoyJoyJoy

Днес синът ми беше на състезание. Тренирали са (подготвяли/загрявали) с маски. Без публика беше.
Два сребърни медала ми донесе. Доволна съм. Съперникът му е доста силен.

# 4 401
Ох, с глас се хиля на реакцията на Жаки за бебепожеланията от Хепи. Simple Smile
Адриана, успех и от мен!
Честит имен ден на имениците!

# 4 402
Първо да честитя на именници, рожденици, на Хепи магистър - здрави, щастливи и успешни! 🍀

Имам и аз какво да мрънкам, ама няма да е по това време на денонощието Simple Smile

Джоли, как сте вкъщи? Мисля те 🍀

# 4 403
Изтървала съм около 30 страници с оплаквания и ще пиша набързо без препинателни защото нямам никаква батерия.
Знам че рискувам да ме линчувате публично обаче не се разтапям при вида на новородено бебе. Приятелка роди миналата седмица и днес ми прати снимка на детето и не мога да взема никакво решение. Радвам се много за тях защото имаха аборти и детето беше много чакано но явно аз имам някакъв неосъзнат проблем свързан с децата.... не мога да си го обясня логично
Декември месец някъде бях в бебешки магазин бутай колички и много ми хареса помечтах си и до там. А съм на 27 вече..
Отново ми се обостри гастрита и затова съм тук по никое време..

# 4 404
Трети ден съм с болки в кръста. До сега такова чудо не ми се е случвало.

Препоръчвам рефригеранс за мазане,а не тия вносните волтарен и тям подобни.Има го по ветеринарринарните аптеки
Предназначено е за животни,но помага и на хората. По-ефикасно е от тия шумно рекламираните. В моя град го има  струва  около 7-8 лв 50 гр. Ако имаш познат ветеринар консултирай се с него.А и в аптеката ще ти дадат инфо
ето тук може да прочетеш за него, явно го има и в "хорските"аптеки Wink
https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/11286

# 4 405
Има го, но за мен лично, не върши работа. Не че Волтарен, Фастум гел или другите мазила вършат по-добра. Може би Репарил гел Н е една идея по-добър вариант, на зависи от болката и на какво се дължи. Пък и не може да се ползва дълго време, заради съставките му.

# 4 406
Има го, но за мен лично, не върши работа. Не че Волтарен, Фастум гел или другите мазила вършат по-добра. Може би Репарил гел Н е една идея по-добър вариант, на зависи от болката и на какво се дължи. Пък и не може да се ползва дълго време, заради съставките му.
Имам един приятел дето се занимава със  нещо като културизъм и постоянно се товари,та от него знам ,че като го заболят мускули, стави,кръст с такова се маже . На 26 г е.,а тоя репарил помага ли за ставни болки,щот майка ми я болят коленете и гълта Диклак, Алмирал и други такива хапчета. Иначе се маза с Рефригеранс,ама каза че само отоците и спаднали

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 06:51 от Grind

# 4 407
  • София
И моите не играят сами, най-много 5 мин да изкарат и почват да се карат и бият. Вчера цял ден съм го играла клоун между чистене и готвене. Пък учихме, писахме, учих ги да играят шах, ама първо единия, после другия, че се и сърдят с кой съм играла повече. Вечерта бях скапана, по-добрр на работа да ходя. И не се наспах. Едното дете се разповръща през нощта, другото киха от 06.00 часа.
А излъгах, ей го, неделя, от 06.50 играят на шах. Simple Smile И вече спорят ожесточено, кой играе по правилата, кой не

# 4 408
Grind, той е по-скоро за травми. За скъсани ставни връзки и за разтеглени сухожилия е идеален. От ортопед ми е изписван при такива показания. При натъртване с подуване и вътрешни хематоми също. Тогава ЛЛ ми го препоръча, че ми се случва от време на време да се контузя, като не гледам къде вървя. Достъпен е без рецепта, но трябва да се чете листовката, лекарствен продукт е и не смея ей така да давам препоръки във форума, защото не съм медицинско лице. Има и противопоказания. Като ме стегне кръста, мажа няколко дни и ме облекчава повече от всичко останало. Не е подходящо да продължителна употреба, заради състава му.

# 4 409
Здрасти, Групарки Simple Smile Изглежда само аз съм мъж в тая група.Не се залъгвайте по снимката Simple Smile Някоя от вас искаше топло време .Ето Simple Smileпоне на песен Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=S7qmRRRjxyE

Общи условия

Активация на акаунт